Posts Tagged ‘praktikë’

malore klimat

Nëse Mohammed bllokuar rrugën në malet, Malet dhe nuk shkojnë në Muhamedin – ndryshimin e klimës dhe malet Lexo më shumë

zgjidhja

ПанацеяÇdo sëmundje është një krijesë me frekuencë të ulët, që energizes qenë të shëndetshëm ose energji të jetës. Ato mund të konsiderohen si një jo-vetë-parazitëve. Përmban një ngjarje të flasin për veten e tyre: Nuk është një ilaç për çdo sëmundje. Lexo më shumë

përsiatje

Йогju, mendjet e të cilëve rrodhi,
Si një ujëvarë gri,
Mbi jetën baritore e parë lashtë,
Që dëgjuan numrat
Dhe bindje hedhje
Shtangur nga zdrugoj
Unaza e xhelozisë;
Dhe claps dragon plenennogo dhe Korca,
dhe unaza, dhe bilbil, dhe do të fërshëllejë Lexo më shumë

ëndrrat

ДэваSleep vë bastunin tënd peshkimit.
A doni – rrjeti vënë; i zënë
Syri modelet në krahët flutur
Dhe reflektim i dashurisë.
˜”*°•☆ Космос видит сны ☆•°*”˜

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

tre Temple

tempull – një hapësirë ​​të veçantë ose volum “hyj” e cila mund të jetë vetëm i denjë.
i denjë – mendje objektive dhe ndërveprim harmonik me vëllimin në të cilën zhytet.

image
1. tempulli Body.
E gjithë kjo është e lidhur me trupin dhe atje tempulli Body. dmth. vetëm trup dhe të gjitha proceset dhe objektet, ku dhe me të cilin merr pjesë dhe bashkëvepron.
trup, si dhe çdo tempull, duhet Lexo më shumë

meditim ndërgjegjshëm. sqarim

image

«Гениальность – способность разделять события dhe objektet në elemente të thjeshta ». – kështu thotë ...:)

në fakt meditim: Lexo më shumë

Përzgjedhja e objekteve

imageaftësia e rëndësishme. Ajo ende mund të quhet: “ndarja e vëllimeve” .

1. Është shumë e thjeshtë. Merrni ndonjë objekt: karrige, tabelë, gotë.
Ne ndihemi duart e tij, ngritur-set, Ne kemi arritur, menduar se sasia e, objekti i përzgjedhur ju. mund të them Lexo më shumë

Ushtrimi për ndërgjegjësimin. Ajo është e aftë të edhe një minator :)

imagehi!

Një mik i yni doli me një ushtrim interesant…
Ky ushtrim është një përgatitje për Meditim ndërgjegjshëm.
Ajo quhet ajo, në qoftë se në masë të madhe të lehtësuar – “një televizion tre-dimensionale”.
Me fjalë të tjera: zhyten në realitet, e realitetit, ndërgjegjësimi Botërore… Lexo më shumë

pajisje ushtrim. shikojnë veten. admirojnë një ;)

Duke parë se çfarë po ndodh, në mënyrë që të marrë një rezultat mahnitëse.
Ne do të mbledhim aspiratat dhe formën e tyre dyshe
lumë.

kështu, kur çdo ushtrim është e nevojshme për të arritur gjendjen e,
✵ Космос Прекрасен ✵

Kthehu lartë
 


praktikë