imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju.

kurs, pas rekomandimeve të përshkruara tashmë, ju mund të shpejt të arrijnë gjendjen ndërgjegje dhe perceptimi i botë, në të cilin tuaj dashuri Ajo do të fokusohet në të gjithë. mrekulli! dhe nevoja! E vetmja anomali është e vetmja, se degjenerimi i garës e Zetas do të kërkojnë të privojnë ju për mundësinë e përhap pa kushte dashuri, duke bërë presion mbi nevojat fiziologjike të tuaj trupi. Dhe ndryshe duke u rregulluar për të depërtuar në të thellë ju, për të marrë nga ju më shumë jetë, dhe duke kërkuar për të sjell në kokën tuaj idenë e arratisjes nga ajo botë.
për vetëmbrojtje, vetë ju vetëm duhet për të mohuar të tilla krijesa и погружать их в неопределенность. Metodat Pre-akuzë për largimin e tyre nga tuaj jetë në rast të një përplasje me ta. Me fjalë të tjera, Ne kemi nevojë për më shumë kujdes dhe mbrojtjen e trupit të tyre, në mënyrë që problemet e mundshme fizike nuk janë ndërprerë nga tuaj shpirtëror zhvillim, procesi i akumulimit përshtypjet, të rritet dhe për të rritur në forcë vibracioneve veta. …Një lloj i prelud:)))

Meditim Nonprobabilistic With No Name ose një meditim të pabesueshme pa emër.

imagesiç duhet përsiatje…Kjo nuk është shumë e vështirë.
1. Për ta bërë këtë, ju duhet të shpjegoj shpinë. Vendose në sjellje kështu, se kompensuar presionin e vet, e cila krijon në të gjitha anët. Me fjalë të tjera, në këmbë, ju duhet të ndjehen të lehtësuar, apo nuk e ndjejnë peshën e trupit.

2. Është e nevojshme për të bërë kuptim e pasme të kokës. ka Shishkovidnaya gjëndër. Ndjesi duhet të jetë kështu që nëse ju keni një pak peshoj më shumë se më parë, ajo është vetë qafë. vullneti i përsosur, në qoftë se keni arritur Sensations pulsation në qafë. Kjo do të thotë, që ju keni chakra shtatë, me aftësinë e tij të zhvillimit është mjaft e fortë.

Nëse ju tashmë keni pulsimesh – kështu, që ju tashmë posedon të gjitha aftësitë chakra shtatë. Ju la ata vetëm për të pranuar dhe kështu fillojnë të përdorin ato në jetën e tyre, në qoftë se ju nuk e keni bërë deri tani.

Mundohuni të mbani mend, në qendër të lëviz presion në chakras të ulëta. dmth. mos përkulet, shumë më pak tendosje në një pozitë të kërrusur. Në këtë rast, ju vetëm do të duhet të shpenzojnë çmuar kohë kjo, për të lëvizur në qendër i vetëdijshëm presioni mbrapa i shtatë chakra.

Nëse ju mendoni se, se kur ju “mirë” – ju duhet patjetër diçka për të bërë – ju duket e drejtë: ju keni për të ruajtur këtë shtet “si nxënës të syrit”, mbrojtur dhe zhvilluar atë.

Baza e kësaj përsiatje Ajo është fakti, ne kemi shtatë chakras. Shtatë prej të cilave është e lidhur me Shishkovidnoy gjëndër, shtypja e funksioneve të cilat kanë marrë kujdes në vendin e parë. kjo përsiatje Kjo është vetëm një nga metodat e trajtimit dhe rehabilitimi i funksioneve të trurit. zyrtar mjekësi një trajtim i tillë nuk do të prodhojë, për shkak se ajo nuk është fitimprurëse Zeta-invaders. Ata kanë vënë kohë që një fund të Shishkovidnoy gjëndër, duke deklaruar se ajo “kjo nuk është organ i duhur” :) )) ose “funksioni pineale gjëndra shkenca moderne nuk mund të përcaktojë” :) )). çdo gjë është nën kontroll, nuk ka asgjë për të shtuar: edhe fëmijët në kopsht, çdo gjë është e qartë :) ))

Provoni veten – Të gjithë do të qartë :) )

sqarim.

Qartë tuaj për ju mendime – kështu që ata janë më të qarta,
Sa më shumë i qartë mendimet – тем çakmak “kokë”,
të lehta “kokë” - тем Светлее ndërgjegje,
Lighter se ndërgjegjes – Më shpejt që ju të bëhet i shkolluar!
Me fjalë të tjera, Ne duhet të “kokë” të lejojë vetëm ju qartë.

Për ta bërë këtë, ju duhet të përdorni tuaj figurativ një seri e imazheve apo gjuhës, ose një seri e strukturave të qarta për ju, apo diçka të ndryshme, por natyrisht ju… Mbani një ditar ose fletore, në të cilën ju do të bëjë një përshkrim të kompleksit, nuk është e qartë, ose nuk është plotësisht e qartë struktura objekte, apo ngjarje në mënyrën e vet, do të ju jap kuptim. Në këtë mënyrë për të rritur shkallën dhe ndërgjegjësimi. Është gjithashtu me vlerë duke regjistruar edhe i shkurtër vëzhgimin, ose modelet parë. E pra, asnjë nuk e tregojnë :) ))

PS
…dhe tingujt e muzikës, bashkimi me waveform dridhje, na mbushin me përvoja të reja…

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество