( ( ( hapësira ju ) ) )


të dhënat e hapësirë ​​të fillojnë për të larë larg të gjitha panatyrshme. Dhe nuk e vërejnë ajo mund të jetë vetëm një, i cili refuzon për të parë.

kjo strukturë Ajo është nën kujdes të veçantë dhe të shqyrtimit Cosmos pafund dhe paraqet për të interes.
i pranishëm informacion qarkulluar në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

çdo objektivisht të menduarit të qenë (personalitet), studiuar rezultatet formale të veprave të hulumtimit tonë dhe eksperimente në fusha të ndryshme, është duke u zhvilluar apo përmirësuar ekzistuese Perceptimi i sistemit të vet. përfaqësoj, jo një lloj i të njëjtit lloj, ose njëanshëm sjellje, respekt, Reagimi për diçka tjetër, dhe, nuk është asgjë më shumë se, si botëkuptimin e vet të veçantë, në mënyrë të përshtatshme e tij në brendësi paqe. Përvoja e vet, ne kemi ndihmuar qeniet, të aftë për të vetë-përmirësimit dhe me porosi zhvillim nga vetë forcat dhe, në dispozicion për të, aftësitë, Nuk vjedhje Kompetencat dhe aftësitë e të tjerëve.

Ne nuk evidentojnë, që tashmë atje: për ne është aksiomë то, Ne e shohim se (pavarësisht nga organet e vizionit dhe mënyra e parë). dhe atë, që tashmë atje Ne përdorim, për të rritur volumin e vet individual jetë, me fjalë të tjera jetoj përshtypjet, mbush çdo Njëri prej nesh. rritjen e vëllimit bashkohësitë përmbajtje çdo element i vetëm gjëra, ne rritjen e vëllim Jeta në i përgjithshëm. Kjo detyrë çdo Njëri prej nesh, dhe secili kontribuon, që nga ajo, që i vë jetë në vetvete.

Çdo përpjekje për të krijuar në çdo shkallë të ndërhyrjes ose pengesës natyror Zhvillimi i çfarëdo krijesave, gjendet kudo Cosmos pafund, konsiderohet si dhuna ndaj jetës dhe tentim vrasje si individ krijesa dhe jeta në përgjithësi. Dëshmi se detaje (me shembuj) përshkruara më sipër. Dhe të gjitha manifestimet e tilla, veprimet, prirje konsiderohet, konsiderohet, barazohet me qëllimshëm, Shpallja vetëdijshëm dhe i qëllimshëm luftë rreth Cosmos pafund, në jetën harmonike e të cilit (në raste të tilla) nuk është një përpjekje për të kryer një pushtim flagrante. Dhe inkurajon përfshirjen e filialit forcat çdo natyra, krahasuar me atë çdo kundërvajtësit – jo më shumë se një kokërr e rërës në Hapësirë ​​e pafund. Për më tepër, ky lloj i sjelljes, konsiderohet si Ndërgjegjshëm dëshira Breaker (Unë jam duke marrë mundësi për të Drejtat e i lirisë zgjedhje) fitoj përvojë Përfundimi i ekzistencës së bashku.

Besohet se ata pendohen krijesa, mendojnë dhe zbatojnë plane të tilla, Ata ishin mendja matur, në bazë të të cilave janë vetëm përgjegjës për veprimet e tyre. Në të vërtetë në çdo pjesë të hapësirë kohë.

Nëse dikush dëshiron të na sfidojnë për të dënuar ndonjë aktet e kryera, e konsideruar veten të drejtë – Ju mund të adresojnë një kërkesë në Këshilli i universit (Këshillit të njëzet e katër pleqtë në Bibël). Për këtë ju, i mundshëm, kanë burime të institucionet e pushtetit, të bëjë kontakt me zot, të tilla si Kisha, Castel, Tempuj dhe të tjerët.(të cilët janë të detyruar të ruajnë krijesa gjendje për të hyrë kontakte të nivelit të lartë), në qoftë se ju nuk keni tuaj me forcë dhe mundësia e kontaktit. pas, marrim një kërkesë konkretizuar nga Këshilli universi e jo praktike apo nuk është veprim i plotë nga ana jonë – Ne do të përmirësojë mënyrën e ndërveprimit. ndryshe, gëzohem që ka.

Nëse dikush vdes ose tenton të bëj një pyetje, respektimi i besimit, të cilat domosdoshmërisht duhet të ketë një përgjigje – duhet të merren parasysh:

1. përgjigje të menjëhershme ne japim për të gjithë krijesa, arritur gjendjen Somadxi (somato) në momentin e lëshimit.

2. Ne përpiqemi për të ndihmuar qeniet aftë për të prodhuar një sasi të madhe ne mendjes paralel informatikë, llogaritjet, apo të shikojnë (në mendje) funksionimi paralel i një numri të madh të situatave të simuluara si ata.

3. Ne vjen keq qeniet rusisht lloj njerëz pavarësisht nga vendndodhja e tyre.

4. Nëse tuaj ndërgjegje ende nuk i plotëson kërkesat e mësipërme, por ju keni ndonjë pyetje – Përgjigjet mund të gjenden duke Cosmos pafund, Jasi dhe goshi . Për të marrë një përgjigje të saktë, para se të shikojmë se do të ishte e përshtatshme për të formuluar pyetjen, në përputhje me rekomandimet e fëmijëve të thjeshta:

A) Është e nevojshme që çështja ishte e qartë për ju. B) ajo ishte objektiv. В) subjekt duhet të jetë i dukshëm. D) Pyetja duhet të pasqyrojë interes. D) Bëj një pyetje duhet të jetë vetëm, nëse vetë nuk arriti të gjejë një përgjigje. Përndryshe ajo nuk do të duken të sjellshëm dhe kulturore, dhe nëse ju jeni duke synuar për të mendojnë për ju nuk me gëzim?

Ky burim është në pronësi private Togo, I cili është quajtur zakonisht zot. Si dhe të gjitha Hapësirë ​​e pafund në pikën e përgjithshme, dhe çdo Cosmos pafund veçanërisht. megjithatë, ashtu si ju… Dhe në qoftë se dikush nuk e pëlqen atë – Kjo do të thotë që dikush nuk e pëlqen atë, dhe disa nuk është tipi krijesa, Этому Rada. falemnderit.

Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


( ( ( hapësira ju ) ) )


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество