( ( ( hapësira ju ) ) )

Ultimatum


Për konfrontim të qëllimshëm në shpërndarjen e informacionit nuk është shtrembëruar ekzistues realitet, se edhe ju nuk mund të ngrejë dyshime, ju sidomos, si dhe çdo punonjës “zyrë” në të cilën ju punoni, dhe të gjithë “tavolinë” si një e tërë, Ju do të rishpërndahen për shtresat më të ulëta Hierarkia e Rendit të Ri Botëror. formimi i cili është duke u zhvilluar puna tani. Çfarë dhe paralajmërojnë gjuhën bindëse të gjithë ju, bazuar në fakte. Ajo është gjithashtu nuk përjashtohet, se ju jeni jashtë në mundësi për të shkuar gjatë gjithë rrugës për zhvillimin, pasi bakteret, apo edhe më të ulëta. Dhe se i është dhënë ky informacion nuk ka ndodhur, përhapja e të cilave jeni duke penguar. То, Çfarë po ndodh, ndryshimi nuk është i mundur, pa marrë parasysh nëse ju besoni në të, ose në kërkim të një justifikim ose pretekst për, në mënyrë që ajo nuk beson apo të shkarkojë atë. Bëhet fjalë për, që univers lëviz në një tjetër planin e zhvillimit. Vetëm për arsye, ju përdorni tuaj “burime” për manipulimin e ndërgjegjes njerëz, ju jeni jashtë në një mundësi të lumtur për të parë humbjen e plotë të të gjitha pasuritë e tyre (kjo vlen për çdo punonjës të tuaj “zyrë”), ndërsa ende në kujtesën, me “ligjet”, që ju pëlqen dhe ju ponavydumyvali. Në mënyrë të qetë nga fajin e tyre ju duhet të bëni gjithçka për të lehtësuar shpërndarjen e këtij informacioni (që ata thonë se është pjesërisht në internet Hapësirë ​​e pafund), dhe natyrisht përmbahen rregullave, të cilët vetë njoftoi. të bëjë të gjitha, në fuqinë tuaj, dhe fuqia jote për të gjithë, Sa për tuaj “burime” (më pak). Nëse ju ende i doni vdekjen – dëshira juaj do të plotësohet. Ju janë të detyruar të njoh nga afër me tregues të të gjithë personave tuaj “zyrë”. Nëse ju nuk e bëni – kjo do të jetë jo vetëm faji juaj, por edhe udhëzues tuaj verë, nuk ka përjashtime, si dhe ato, që ky informacion nuk është kërkuar. Ne ju uroj realizoj dhe ndryshe ju ndihmojë me këtë, por në qoftë se ju nuk e menaxhojnë emocionet dhe dëshirat e tyre – ata vetëm kanë shkatërruar. Ne shpresojmë, që ju do të jetë e mjaftueshme urtë.

( ( ( hapësira ju ) ) )

Nëse ju lista e mëposhtme mund të shihni emrin tuaj ose emrin e organizatës suaj – ju duhet të mendojnë seriozisht dhe për të ndryshuar qëndrimet ndaj paqe, Në mënyrë për të mbajtur, ajo që ka mbetur e juaj fat.
Nëse ju mendoni se, që goditi listën gabimisht – ju duhet të paraqesë prova e korrektësinë e tij.
Lista është subjekt i ndryshimeve – ndjek.

U vendos për të publikuar listën në “Gjykimi i fundit”. Ju nuk keni nevojë të bëni për të përshpejtuar procesin botuese.

Lista përmban të gjithë, që kryen vepron në kundërshtim ligjet natyrë, Çdo përpjekje për të shtrembëruar esenca e tyre. E njëjta zbatohen i kthjellët veprimet, përfaqësojnë zinxhirët, lidhjet që – shtrembërim ELEMENTARY harmonik informacion komponentët ligjet natyrë, u bë i njohur, në një shkallë të ndryshme, shtrembërimin e autorit.

Për më tepër zhdukja Site Cosmos pafund, dhe krijuar SHBA (ose vullneti ynë) burime, nga interneti apo ambientit botë Ajo paraqet një dështim të menjëhershëm dhe globale qeverisë krijesa, anëtar i saj (dhe të ndërgjegjshme duke vepruar me ta në një) mundësia ekzistoj dhe kjo është parë si një dëshirë për të zhduket nga gjëra. E njëjta gjë është e vërtetë në lidhje me një anëtar të ekipit tonë dhe pozitën e tyre të fortë në botë. Përpjekje për të kapur dhe / apo falsifikojnë përmbajtura SHBA informacion, si dhe nga ne burime, çdo pjesë e burimeve dhe ideve tona (idetë), barabartë me lart dëshirë. E cila është pranuar menjëherë.

Nëse ne e konsiderojmë “ligj” hartuar nga fuqitë që të jetë – ajo është e miratuar, që “ligj” Ajo nuk mund të bëhet për të shkelë shëndetësor dhe liritë njeri. A krijesa, shkelur këtë deklaratë, Ata nuk janë vetëm vrasës, por edhe për të provuar, që, madje, hartuar nga ana e tyre është “ligj” sepse ata nuk do të thotë asgjë. Që flet vetëm si të, që i krijoi ato “ligjet” nuk atje, dhe jo për të krijuar ekzistues Ajo mund të jetë vetëm një, i cili nuk ka atje dhe prodhuar nga ana e tyre “Akti produkt” Kjo është një dëshirë për të lënë të qenë. si “objekte” nuk ka nevojë për vetë probleme në prani të që ekziston dhe për të mbajtur Tij Harmonychnomu zhvillim. të gjithë të qenë Ajo miraton shprehjen e dëshirës së tyre që menjëherë.

Nëse ka një rewrites konstante krijuar më parë “ligj” – kështu, që më parë e krijuar ligji nuk ka peshë, dhe pasi ai është rishkruar vazhdimisht – kështu, ai vazhdimisht ka peshë, me anë të së cilës ka peshë në të gjitha. Nëse autori nuk është i mjaftueshëm nivel zhvillim ndërgjegje për, fillimisht për të krijuar një ligj harmonike, e cila do të duhet vetëm për të përsosin dhe për të përmirësuar më tej, pa shqetësuese origjinal zemër – Ky autor ka nevojë të shqetësojë krijimin e, për të cilën ai nuk është në gjendje të bëjë. por, në qoftë se ai ende lejon veten për të marrë përsipër përgjegjësi ky lloj – rasti i tij do të konsiderohet në paragrafin e mësipërm.

Nëse, megjithatë, të qenë shkel “ligjet” ato, i cili i mbuluar zyrtarisht (në mënyrë që: çrregullime të shëndetit, Të drejtat, dhe liritë) nën pretekste të ndryshme, (duke përfshirë personalitetit poshtëruese nëpërkëmbje, akuzë i çmenduri, dhe provokimet e ndërtuar mbi këtë), kjo do të thotë jo vetëm që shkel natyror ligjet gjëra por edhe “ligjet” Hapësirë ​​ose Botërore, ku ka është i detyruar edhe të pësojë dënime penale dhe që të shërohet me ndihmën e saj. Nëse kjo nuk ndodh – Të dyja llojet krijesa (shkelës “ligj”, dhe autorët “ligj”) duhet të largohen të qenë, sepse ajo sugjeroi shprehimisht dëshirojnë atë. Dhe fati i tyre është përshkruar në paragrafët e mësipërm.

kishte më të mirë jetuar ashtu siç duhet në vend, për të vrarë të pafajshëm njerëz nën pretekstin e shkeljes imagjinar konvencional ligjet.

A ju njohin veten? Përgëzime! natyrë reciprok gjithmonë.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество