( ( ( papan sampeyan ) ) )

Ultimatum


Kanggo confrontation disengojo penyebaran informasi ora kleru ana kasunyatan, sing malah sampeyan ora bisa mundhakaken mamang, sampeyan utamané, uga saben pegawe “kantor” sing bisa, lan kabeh “mejo” minangka kabèh, Sampeyan bakal disebar menyang lapisan ngisor Hirarki ing New World Order. tatanan kang karya lagi ditindakake saiki. Apa kabeh lan ngelekake basa persuasif, adhedhasar bukti. Iku uga ora digatekake, sing metu ing kesempatan kanggo menyang kabeh cara kanggo pembangunan, wiwit bakteri, utawa malah murah. Lan sing informasi iki diwenehi durung kelakon, panyebaran sing nyegah. ing, kasunyatane, owah-owahan ora bisa, ana prakara apa sampeyan pracaya utawa looking kanggo alesan utawa pretext kanggo, supaya ora pracaya utawa ngilangi. Iku bab, sing Semesta gerakane kanggo rencana pembangunan liyane. Mung kanggo alesan, sampeyan nggunakake “sumber” kanggo penipuan eling wong, sing metu ing kesempatan seneng ndeleng mundhut lengkap kabeh barang sing (iki ditrapake kanggo saben pegawe saka “kantor”), nalika isih ing memori, karo “hukum”, sing kaya lan sampeyan ponavydumyvali. Supaya Gamelan metu sirno dhewe sampeyan perlu kanggo nindakake kabeh kanggo nggampangake penyebaran informasi iki (kang padha ngomong sebagian online Space telas), lan mesthi ana dening aturan, piyambak announced. apa kabeh, ing daya, lan daya kanggo kabeh, Minangka kanggo “sumber” (paling). Yèn panjenengan isih arep mati – pesenan bakal kawujud. Sampeyan sing kapekso kanggo familiarize karo pratondo kabeh wong Panjenengan “kantor”. Yen sampeyan ora – iku ora mung bakal fault, nanging uga guide anggur, ora seng, uga sing, sing informasi iki ora takon. Kita pengin sampeyan éling lan digunakake mbantu karo iki, nanging yen sampeyan ora ngatur emosi lan kepinginan – padha mung numpes. kita ngarep-arep, sing bakal dadi cukup wicaksana.

( ( ( papan sampeyan ) ) )

Yen dhaftar ngisor iki sampeyan bisa ndeleng jeneng utawa jeneng organisasi – sampeyan kudu mikir akeh lan kanggo ngganti Donyane menyang tentrem, Supaya ing, apa kiwa Panjenengan nasibe.
Yen sampeyan mikir, sing kenek dhaftar sengaja – sampeyan perlu kanggo ngirim bukti bener sawijining.
Daftar punika tundhuk pangowahan – tindakake.

Sampeyan iki mutusaké kanggo nerbitaké dhaftar in “Last Judgement”. Sampeyan ora perlu dilakoni kanggo akselerasi proses Publishing.

dhaftar ngemot kabeh, sing laku tumindak nalisir hukum alam, sembarang usaha kanggo molak pet. Padha aplikasi lucid tumindak, makili rentengan, pranala sing – distorsi selaras SD Alexa komponen hukum alam, dadi dikenal, ing jurusan werna-werna, distorsi saka penulis.

Menapa malih ngilang jeneng Cosmos tanpa wates, lan digawe us (salah siji kita bakal) sumber, saka Internet utawa sekitar donya Iku nggantosi Gagal pemerintah langsung lan global jalmo, anggota sawijining (lan sadar tumindak karo wong siji) kamungkinan ana lan kang katon minangka kepinginan kanggo ilang saka iku. Padha ingkang leres ing hubungan kanggo anggota tim kita lan posisi sing kuwat ing donya. Nyoba kanggo nyegat lan / utawa falsify sing us Alexa, uga dening kita sumber daya, samubarang bagean kita sumber daya lan gagasan (gagasan), witjaksono menyang ndhuwur pengin. Kang Ditampa langsung.

Yen kita nimbang “hukum” nyawiji dening kakuwasan sing dadi – disetujui, sing “hukum” Iku ora bisa digawe kanggo nglanggar kesehatan lan kabebasan-kabebasan wong. A jalmo, nglanggar statement iki, Padha ora mung gawé pepati, nanging uga kanggo mbuktekaken, sing, malah, nyawiji dening wong-wong mau “hukum” Wong-wong kuwi ora ateges apa-apa. Sing ngandika mung ing, sing nitahake “hukum” ora ana, lan ora kanggo nggawe ana Iku mung bisa dadi siji, sing ora ana lan diprodhuksi dening wong-wong mau “produk undhang” Iku kepinginan kanggo ninggalake kang. kaya “obyek” ora perlu kanggo alangan piyambak ing ngarsane sing ana lan tetep Kang Harmonychnomu pembangunan. Kabeh kang Iku adopts expression saka kepinginan kanggo langsung.

Yen ana rewrites pancet ing sadurunge digawe “hukum” – supaya, sing sadurunge digawe hukum ora bobot, lan awit wis saya maneh – supaya, kang saya ora bobot, dening kabecikan saka kang ora bobot ing kabeh. Yen penulis ora cekap tingkat pembangunan eling kanggo, pisanan kanggo nggawe hukum harmonious, kang mung kudu nyaring lan nambah luwih, tanpa gangguan asli jantung – penulis iki ora perlu keganggu tumitah, kanggo kang ora bisa nindakake. nanging, yen isih ngidini piyambak kanggo njupuk liwat tanggung jawab jenis iki – cilik bakal dianggep ing paragraf ing ndhuwur.

Yen Nanging, kang nerak “hukum” sing, kang resmi dijamin (supaya: kelainan kesehatan, hak, lan kabebasan-kabebasan) ing macem-macem pretexts, (kalebu pribadine ngeyek ngremehake, Tuduhan Madness, lan provokasi dibangun ing iki), iku tegese ora mung nerak alam hukum iku nanging uga “hukum” Space utawa World, endi ana uga kapekso kanggo mbayar penalti pidana lan kanggo nambani karo bantuan sawijining. Yen ora kelakon – loro jinis jalmo (violator “hukum”, lan penulis “hukum”) kudu ninggalake kang, amarga disaranake tinulis gelem. Lan nasib sing diterangake ing paragraf ing ndhuwur.

wis luwih urip kaya ngirim tinimbang, kanggo matèni resik wong ing pretext saka nglanggar fiksi conventional hukum.

Kowe kenal dhewe? Sugeng! alam Teknologi tansah.

nyathet: download papan
Mbagekke ing sesuai karo Agreement Space umum.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество