Marrëveshje të përbashkët SPACE.image

imageKjo punë përmban një përshkrim të ligjeve NATYRA, e cila në vetvete është ndërtuar dhe, që përdor në veprimin e tij.

Të gjitha deklaratat informacion testuar në praktikë. Ju gjithashtu mund të dyfishtë-të kontrolluar atë, ajo është e rekomanduar për të bërë për kredibilitetin.

Ajo është e bazuar në sigurimin nga Experiment.

E drejta e autorësisë:

Ju keni të drejtën e përdorimit dhe shpërndarë këtë informacion në emër të tyre, nëse i njohur tha, ose i aftë ritregojnë jeni të interesuar në një pjesë të rritjes sasi cilësi zgjidhje, me kusht që veprojnë në lavdi dhe përfitim i pafund kozmos, ose në emër tonë, në qoftë se ju vetëm përdorni vendosur rregullsinë.(Kjo do të ju mbrojnë)image

përgjegjësi:

Për projekte komerciale duhet të kontaktoni me mua. Kur ju të kopjoni një lidhje me burimin është e nevojshme dhe e marrëveshjes.

Çdo udhëheqja e çdo vendi për përdorimin e çdo informacioni hapësirë-bazuar për qëllimet e tyre kriminale (sipas ndonjë pretekst,) dënuar me dëbim nga Universal, e hapësirë ​​Life, Planet nga hapësira.

Çdo përdorim i kësaj informacion në çdo formë, në një farë mase, në mënyrë që të marrë përfitime në çdo formë – Unë kam të drejtë të bëjnë me ju të gjithë, që e gjykojnë të arsyeshme. Kjo vlen për çdo informacion, rregullsinë, energji, që ka prejardhjen nga Na, pavarësisht nga mënyrat dhe mjetet e paraqitjes, shpërndarjes ose furnizimit, duke përfshirë edhe duke marrë parasysh asnjë rrethanë,, situatat dhe pozicionet. të vërtetë të gjithë herë, hapësira, përmasat, etj. për vetëm gjëra dhe Kjo nuk është e

(((((((((:)))))))))

i pafund hapësirë

dokumentuar: shkarko space

Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

Общение в Космосе Космос Сотрудничество