jeta e vlefshme…

tendencat e reja, për ata që besojnë, qëllimet e lindjes.
Dhe në mënyrë që të mos merrni humbur në një shumëllojshmëri të besimeve:
Për kë dhe si të lidhen me një ose Noeut përmes
- Ne nuk do të vrazhdë, dhe të sigurojë të qartë për të gjithë
Llogaritja ELEMENTARY…

…thjesht vënë, Ne vendosëm për të deklaruar qëllimin paraprak. tarifat jeta e vlefshme:

1. për shpëtimin e tij jetë – të marrë një shpërblim prej dhjetëmijë (+10 000) ekuivalent jetët.

2. për shkatërruar ose shkatërrimin e pronës jetë – të bëhet një debitori për dhjetë mijë (-10 000) jetët në përputhje me nivelin e razrusheniy.Posle si do formë vetë – mund të ndihmojnë të tjerët.

3. për kursim jetë tjetër krijesa – mijëra shpërblimeve (+1000) jetët.

4. për shkatërruar ose shkatërruar jetë tjetër krijesa – Ju merrni në borxh për një mijë jetët (-1000) në përputhje me nivelin uscherba.Dlya extraterrestrial qytetërimet, që marrin ose marrin pjesë në rindërtimin e jetë:

5. për kursim jetë – dy mijë shpërblim (+2000)

6. për shkatërruar ose shkatërruar jetë – Ju merrni në borxh nga dy mijë (-2000) në përputhje me nivelin e dëmit. Ky është rasti, në qoftë se dikush dëshiron të vidhos deri nën maskën e ndihmuar.

7. sepse ne pushim së bashku :) )))E pra, të gjithë sipër mund të përfshihej në një formulë të thjeshtë.

КПД deri = N1 * k1 + n2 * k2 + n3 * K3, k- shtim.
K1 është brenda [-10 000, +10 000] gjithëpërfshirës, Nëse ky faktor është e rëndësishme për ju, nëse nuk është relevante – I shkruaj nolik (0).
K2 brenda [-1000, +1000], nëse është relevante.
K3 brenda [-2000, +2000], nëse është relevante.
n – numri i Jetës, [caktuar e numrave].
n1 brenda +/- [0,1]
n2, n3 brenda [ caktuar e numrave]

Ky shpërblim është individual. Kjo do të thotë se para së gjithash ju duhet të kujdeset për veten e tyre dhe të tyre jetë. Ajo ishte vetëm pasi rimëkëmbja e tij mund të fillojnë për të ndihmuar të tjerët. Kjo është për të siguruar, të ketë standard natyror Shtetet, që ju do të keni në rast të restaurimit. Duke u ndalur në vete standard, ju do të jetë në gjendje për të sjellë në një gjendje të tillë të tjera. Përndryshe ju vetëm të bëhet një tjetër “vrima e zezë”. Kjo është diçka që shqetësimet “teknik” pjesë e pyetjes.

individualisht – Kjo do të thotë të gjithë është duke punuar mbi. dmth. çdo të vetme të qenë Ajo është duke punuar për veten tuaj. të qenë – ndonjë formë jetë. dmth. mikrob – на себя, mace – на себя, qen – на себя, njerëz – на себя, grup – на себя, Krishti – на себя, komb – на себя, garë – на себя, planet – на себя, galaktikë – на себя, univers – на себя, secili pluhuri – на себя. mirë, kurs, sipas ligjet natyrë.
Kjo është për të bërë të qartë për ju.

raste të veçanta do të konsiderohen veçanërisht. vlerësojmë jetën.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество