imageportokall Rui, Chew qahem:
Dita e fundit vjen Feng Shui tuaj…

(m.Mayakovskaya + Feng Shui)

të gjithë e dinë, se të gjitha objektet lëshojnë (dhe përmban) Energjia nga ndryshimi i cilësisë, që Ajo karakterizon frekuencën e rrezatimit, me nje ose me një fuqi. Për shembull, të marrë Einstein formula Genius: E0 = mc2 hovoryaschuyu, se trupi i në masë m është e barabartë me energjinë e saj pushim E0. prej të cilit m = E0/c2 = E0*Në, ku Në – Информация Внутреннего Содержания. Ne shkruaj më shumë =1/c2 , prej të cilit 1 = Në *c2 . Nga e gjithë kjo duhet të jetë, se trafiku normal, Kinetics sjell ndonjë rezultat natyror, duke denoting, se në mes shkaku dhe efekti është në rrugën e duhur të. Ndërsa Sense Motion hapet. Me fjalë të tjera, kuptim – kjo lëvizje shumë lëvizje, si dhe një sintezë e të gjitha rezultatet, unitet. që është e, Thelbi i përgjithshëm ose Përmbajtja e brendshme. Kjo përbën shkenca jeta ka provuar të marrë raundin, ose heshtin, dhe, ndoshta, madje, dhe injorojnë arsyen e thjeshtë, se të menduarit linear, formula linear, push-button projektimit janë numri i dimensioneve është e barabartë me një, dhe vëllimi, Me fjalë të tjera Përmbajtja, më shumë që të tre! mirë, Kjo hapësirë ​​tre-dimensionale. dhe të kombinuar, të gjitha llojet e lëvizjeve sipërfaqësor dhe përmbajtja e tyre e brendshme bëhet një 1 = Në *c2 =Në/En. Këtu keni Trinity, pa ndonjë masturbim, shami dhe pështymë. Për të qenë më të saktë: Boy + Girl = Dashuri Vibration Resonance në + = W , Mom dhe Dad * = Kid *në = m (((((:))))) Yin (në) – grave fillim, yan (Në) – imageShtëpi për burra, bashkohen në një përgjithësi të vetme. Vetëm kjo do të thotë, se Oqeani i pafund i ndërgjegjes së Shiva (Forma Një Perëndi) me oqean të pafund të energjisë së Shakti saj është integrale dhe së bashku të krijojnë Krijimi. Procesi shumë i krijimit mund të përshkruhet në mënyrë të ngjashme: *në = m, Kjo është ideja dhe energjia për të krijuar të gjithë. Të dyja këto vlera janë të përfshira në të njëjtën kohë në Massa. Një masë në vetvete është një matricë e mbushur me informacion të Energjisë, Informacione ose skelet mbështjellë në Energjisë. disa “i zgjuar” i mësuar, që flokët e tij, shkatërrimin e informacionit Links (duke përdorur idetë e rreme), ndarë energjinë nga Matrix, duke kërkuar për të shkatërruar kështu të gjitha gjërat, për atë që ata së shpejti do të bëhen “gëzueshëm”. I cili nga ana e tij gjithashtu tregon, Energjia që tani duhet të vihet në vend: ta kthejë në, ku ajo duhet të jetë. Kjo ka të bëjë edhe energjinë personale të çdo, dhe veçanërisht gratë. Dhe pastaj ata të drejtuar këtu dhe kudo. Është po aq e vërtetë: Nëse ju nuk kanë informacion, themeli ideologjik, mbështet, skeleri – Ju nuk ekzistojnë: në – në = 0. Nëse keni të dhënat tuaja Skeleton zëvendësohet pjesërisht në ide të rreme (imagjinar, informacion shpikur) – то вы в такой же степени Существуете в Мечтах, nga mashtrimi, iluzione, dhe në këtë Pasiguria vrimë vijon Definitely Jetojnë energjinë tuaj, dhe ngjyrosje e asaj që ka mbetur të bëhet tonet ngjyrë kafe imageжизнедеятельности. Kjo do të thotë, që “gjyshe” duhet të jetë “Baba”, dhe “muzhik” – “muzhik”. Një grua duhet të jetë një grua, dhe të kryejë funksionet e natyrshme në femërore. Një burrë duhet të jetë një burrë dhe për të shërbyer mashkullore si tipike. Nga e gjithë kjo duhet të jetë, se energjia (në) Energjisë duhet të jenë, dhe Informacione (Në) – informacion. mirë, kjo ishte një shembull i rrotullimit dhe Magic e rimishërimit ((((:)))) …me kujdes.

Dhe tani direkt Feng Shui… çdo send, Objekti ka rrezatim vet, dhe, në qoftë se objekti dridhje rezonon me disa prej vibracioneve tuaj – то, kurs, ka një rritje të mprehtë në tuaj Wave Vibration dhe dridhje objektit!! Ju mund menjëherë të vjen keq me objektin dhe të vijë në një kuptim, që ju pëlqen! në këtë, në qoftë se ju zbutur vallëzimi – valle, nëse vizatim – barazim, në qoftë se të kënduarit – këndoj, nëse bimët – të jenë të angazhuar në kopshtarisë, hortikulturë, dhe me analogji… Pini nga kriklla tuaj të preferuar ngjyra e preferuar, në pantofla tuaj të preferuar. Dance mënyrën që ju dëshironi, kur të doni, muzikë, që ju pëlqen. Ajo që rezonon me energjinë tuaj pushim, ngushëllon ju, Kjo ju lejon për të hapur paqen tuaj të brendshme, ndërsa tregon disa forma të mishërim të natyrës tuaj të vërtetë. Rrethojnë veten me këto forma, duke e lejuar të zbulohet në këtë mënyrë më shumë. Ajo mund të jetë jo vetëm objekti por edhe ngjyra, scents, shijet, Tinguj, e cila gjithashtu paraqet një objekt, Vetëm hapësira të tjera. Angazhohet në ndonjë karakteristike të ketë krijues, në kohë të përshtatshme. krijon! E gjithë kjo do të forcojë vetë dridhje tuaj përshtatur dhe e bëjnë të qëndrueshme, e cila nga ana do të ju jap besimin, dhe korrektësinë e veprimeve të tyre. Dhe ju do të jetë gjithmonë i sigurt, se bota është e bukur, dhe Cosmos Infinite.

Ta themi thjesht, Tani ju jeni tuaj Feng Shui…

P.S.

…Vetëm mos ngatërruar energjinë e pushimit E0, dhe energjia e përgjithshme E

P.P.S.

image
mbaj mend, është e pamundur për të parandaluar të gjitha “mut”…

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество