imageaftësia e rëndësishme. Ajo ende mund të quhet: “ndarja e vëllimeve” .

1. Është shumë e thjeshtë. Merrni ndonjë objekt: karrige, tabelë, gotë.
Ne ndihemi duart e tij, ngritur-set, Ne kemi arritur, menduar se sasia e, objekti i përzgjedhur ju. mund të them, në mënyrë që ju të Vlerësoni vlerën e parametrave dhe(unë) Shtrirja objekti.

2. Tani ne bëjmë të njëjtën gjë: Të ndjehen të arritur volumin, objekti i përzgjedhur ju, vetëm “pa duar”. Për këtë ne përdorim vizionin dhe mendimet. dmth. shikim ndjenja, Të ndjehen të arritur volumin, objekti i përzgjedhur ju, të ngjashme me, që ishte në pjesën e parë të ushtrimit.

3. Dhe e treta. Ne të kthehet një sy qorr, Ne pranishëm objektin e zgjedhur, ndjenjat dhe arritur qëllimin e saj.

Duke bërë kështu, duke filluar me objekte të thjeshta, Ne do të shkojmë në kompleksin, ashpër komponim, objekte të jashtëzakonshëm dhe konceptet.

Ky ushtrim, në të vërtetë, Kjo është një meditim dhe ju lejon për të vendosur marrëdhëniet në mes shtresave të ndërgjegjes, materializohen dhe zhvillimin e tyre (dhe shtresa, dhe komunikimi).
mund të konsiderohet, se e gjithë kjo punë është një formë e muskujve, dhe, siç e dini, me qëllim të ndërtimit të muskujve që ju duhet për të kryer ushtrimet dhe ngarkesën e kombinuar. Nëse është e vështirë në njoftim – shembull i mirë i gjallë është një aktor amerikan me origjinë austriake, politikani republikan, biznesmen, aparat gjimnastikor, Senator Arnold Schwarzenegger :) Çfarë flet edhe në librin e tij:”Pump hekurin”.

Për të zhvilluar këtë aftësi mund të jetë në çdo situatë. Vetëm të marrë masat e nevojshme për të siguruar, kështu që ju nuk do të hutuar dhe të shqetësuar gjatë zhvillim.

hapësira ju! Y).

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество