image
“Duke kërkuar për përjetësi – I buzëqeshje, dhe për të krijuar të pafund” – Kështu thotë Fryma e Maat. (ne do të kemi si një citat :)

Pasi ju duhet të kuptoni se kjo “vodyanystoe Body”. Për ta bërë këtë, të marrë garzë ose fashë, shtoni deri në disa shtresa, së paku katër. Harroj këtë të mirë të larmishëm në ujë dhe shtrydh disa herë në dorë, të ndjehen dhe mos harroni atë që ndihet është “vodyanystoe Body”.

tani, armatosur me njohuri të reja, Ne goditi në rrugën….:)

Menjëherë ajo meditim:
1. Arritja e një ndjenjë të pronësisë së vëllimit të trupit (duke theksuar trupin e vet si një objekt. si të bëhet kjo – Ajo është përshkruar tashmë). Atëherë ne arrijmë ndjenjat “i holluar me ujë PE” në masën e trupit tuaj, ju keni identifikuar. dmth. Ne jemi duke bërë kështu, që arrijnë ndjesi në të cilën trupi juaj bëhet, si, vodyanystoe. Stabilizuar këtë ndjenjë.
2. Futja sferë, rreth jush. Zgjidhni atë si objekt. Dhe në kuadër të kësaj sferat, duke përfshirë edhe ju, Ai përbëhet nga i njëjti “i holluar me ujë PE”. Zgjidh gjithë objektin e, dmth. Ne të arritur kuptimin e vëllimit të gjithë këtë mirësi holluar me ujë. stabilizoj.
3. zgjidhni volumin pafundësi, që ju rrethon. për shembull, Hapësirë ​​e pafund. Futja, se të gjitha objektet brenda pafundësi, duke përfshirë edhe ju, përbëhet nga i njëjti “i holluar me ujë PE”. Ne jemi duke bërë kuptim e gjithë këtij vëllimi i holluar me ujë. stabilizoj.

E pra, atëherë ne tren. Në çdo sesioni trajnues “pikë”, në varësi të ndjeshmërisë tuaj dhe karakteristika të tjera, Kjo mund të shkojnë nga një sekondë deri në një vit, или более. Ky meditim mund të bëhet kudo, vetëm duhet të kujdeset për kushte të favorshme. mund, dhe kjo është e dëshirueshme për të mësuar për të hyrë në këtë shtet me sy hapur, për këtë arsye ajo e quajti “meditim ndërgjegjshëm”.

Sapo ju mësoni se si për të bërë atë një pak – Ajo ndjehet si në qoftë se ju jeni të papërfillshëm pischinka vogla, dhe pastaj ju do të jetë thithur në të tashmen pafundësi në aeroplan mendore. Mos kini frikë. Ju vetëm duhet të pranojnë faktin, ju janë të papërfillshme në frontin e pafundësi dhe për të marrë një rol, dhe për të parandaluar pafundësi ju thith. Mirë dhe në këtë mënyrë për të marrë pafundësi “në dispozicion”, u bë i saj pjesa e plotë. Në këtë rast, ju mund të shkruani analog “magji në” ashtu si edhe Alex Hapësirë, ose përdorin tim, nëse ajo ju përshtatet.

Me këtë meditim arrini gjendjen Fryma e ma'at. Kjo është gjendja Samadhi (ose somato). në të njëjtën mënyrë Fryma e Maat - tuaj “matricëkozmos. kjo shpirt Dashuria e nënës, kur të keni arritur një gjendje pak a shumë të qëndrueshme – ju ndjeheni për dashuri nëne dhe vetë Joy fëmijë, dhe pa dyshim nuk do të, ajo IT. Ajo do të jetë një shumë të përvojave të reja. domethënë me forcë Fryma e Maat i vetëm Brahman krijon hapësirë. Pra, nëse ju keni mjaft fantaziFryma e Maat tashmë e di se si të bëhet kjo! :) E pra,, kurs, ajo të qenë, e cila ka vetëdijen Niveli më i lartë.

në të njëjtën mënyrë, Fryma e Maat gjendje për të trajtuar çdo sëmundje në përgjithësi. për shembull, Faza fillestare e kancerit dhe golovnyakov më të rënda, e cila disa ditë zakonisht fundit, ajo Ajo shëron në rreth gjysmë ore. Pra, nëse keni nevojë për të paraqitur një kurë-të gjitha, dhe aftësinë për të qenë i pavdekshëm – ju lutem, Merrni të gjithë ju duan.

image

Nëse ka një dëshirë – Ju ende mund të shihni aeroplan mendore – atje ju do të shihni disa “hapësirë” – ajo është e juaj MERKABA. hapësira personal. Me praktikë dhe trajnimi – MERKABA materializohet. Mirë, dhe shumë më tepër. mendoni rreth saj: për se pafundësi? :) MERKABA (Mer Ka Ba) – rrotullim shpirt.

E pra,…Ai mund të lartësojë në një hov të, synon të Përjetësisë, Meditoni mbi Infinity!!11odinodin :)

PS
rezonancë!!11njëmbëdhjetë :) )))))))

hapësira ju! Y)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество