image

«Гениальность – способность разделять события dhe objektet në elemente të thjeshta ». – kështu thotë ...:)

në fakt meditim:


  1. Duke përdorur metodën e objekteve zgjedhjen arritur kuptimin e vëllimit të çdo objekti të zgjedhur nga ju. tabelë, karrige, provokon, gotë, era - kostum.
  2. Sense arritur këtë objekt leglosti. (Ajo duket diçka si një ndjenjë të: menjëherë të marrë kilogram peshë 15, një çift dhjetëra sekonda për të mbajtur krah gjysmë-prirje, ne kemi vënë peshën, e njëjta dorë duke marrë një libër ose një fletore ose diçka të tillë - dhe tani ju ndjeni butësi e këtij libri. Me atë që ju dhe urime.) :)
  3. zgjedh vëllimi Infinite (ne kemi mësuar tashmë për të bërë në të kaluarën procedurat) dhe ai vetë si biseda këtë vëllim, arritur ndjesi e përgjithshme e butësi Ky vëllim. Rrit ekspertizën tuaj, duke arritur një gjendje të stabilitetit.

Si me llojet e tjera të meditimit - kjo mund të praktikohet kudo. Ne duhet të respektojë vetëm fizike, mendore dhe DYChezvnuyu higjiena, I përmendur për të folur më parë dhe më shumë.

Shenjat janë shumë të thjeshtë ndriçimi: ndjesi do të jenë të pranishëm të paktën për të arritur këtë kusht, se çdo gjë ju imagerrethon - kopsht fëmijësh.

«Способность объединять события и объекты в понятные структуры – Просветление». te bardhë gjetur ... ;)

hapësira ju! dhe ;)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество