tempull – një hapësirë ​​të veçantë ose volum “hyj” e cila mund të jetë vetëm i denjë.
i denjë – mendje objektive dhe ndërveprim harmonik me vëllimin në të cilën zhytet.

image
1. tempulli Body.
E gjithë kjo është e lidhur me trupin dhe atje tempulli Body. dmth. vetëm trup dhe të gjitha proceset dhe objektet, ku dhe me të cilin merr pjesë dhe bashkëvepron.
trup, si dhe çdo tempull, duhet të mbajtur të pastër, dhe për të siguruar se objektet, ndërvepruar me, Ne ishim të pranueshme të pastër, ngjarjet, në të cilën ajo merr pjesë, Ata ishin mjaft harmonike. dhe, kurs, ju duhet të bëjë një vlerësim paraprak të vetëm atë që trupi është duke shkuar për të marrë pjesë, si dhe për të simuluar skenarë të mundshëm rezultati objektive, dhe do të lejojë të pranueshme: ata, që bartin dashuri. Të gjitha lëvizjet e trupit duhet të jetë i qetë dhe kuptimplotë – për shkak të ajo është e mbushur volumi i brendshëm dhe rritja e saj. e lëvizjes mund të jetë i shpejtë ose i ngadalshëm, por kryesisht butë, harmonike lëvizje nga pozicioni të pozicionohet.

image
2. tempulli i Mendimit. Temple psikike.
E gjithë kjo është e lidhur me mendimet dhe mendimet e tyre janë të organizuara në Temple psikike. Mendimet duhet të jetë, në gjendjen tuaj të brendshme aspiroi në një shkallë më të madhe të stabilitetit, dhe ka pasur një rritje dhe ndërgjegjësimin e objektivit të vetë-vlerë. Nga të gjitha format e mendimit që ju duhet për të lejuar vetëm ata, që janë të lidhura me llojin tuaj dhe të plotësojë ato, atë që ju tashmë keni. Gjatë në thellësi analiza është e nevojshme për të përjashtuar mundësinë e ndikimit të jashtëm dhe ndikimi në rrjedhën e mendore. mendim dhe ide Ajo mund të jetë lëshuar publikisht vetëm në rast, kur vetë skeleti i tij informacioni u bë mjaft e fortë, jo vetëm për të përballojë presionin e mjedisit, por edhe të jenë në gjendje të zhvillojnë më vete. Mendime duhet të jetë butë.

image3. tempulli Soul. Përshtypjet tempull.
Të gjitha përshtypjet, që kanë mbushur të – Ato janë në këtë Temple ndikueshëm. :) Oh, ky tempull është veçanërisht e nevojshme për të mbrojtur. Dhe edhe në qoftë se ju janë përshtypjet e mia nuk e them – asnjëri prej jush nuk është një gjyqtar. Ju mund të tregoni atyre kozmos dhe vetëm atij. dhe kozmos ata kanë nevojë për të folur në vendin e parë: atij është interesante, madje, se ti. ndonjë, ju mbush përshtypje, të shtrihet dhe të shumohen në kohë. dhe objektiviteti, ndjenja integritetin e tij, veprim ky tempull. si element përbëjnë atë, si rënie Vëllimi i pafund, në të cilën ju – pafundësi.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество