Rusi

imageNë jetën tonë, shumë gjëra u ndodhën, në kaq shumë, që vetëm ju mund të mbani mend. Por një gjë unë kurrë nuk kam dyshim që nga fëmijëria dhe gjithmonë e dinte se çfarë, unë rusisht. Dhe kur pak erdhi në vete – formuar një dridhje më të saktë “rusisht“.

Me një fjalë “Rusi” në mënyrë harmonike zhvilluar tinguj, që ata ishin në gjendje për të krijuar një strukturë e informacionit, në të njëjtën kohë që përmban fuqinë rritje, e forcës dhe ndriçim. Kjo është veçanërisht manifestohet qartë në fjalën “rusët“, Kur tërë populli “Rusi” (dmth. rusët) jetoj plotësisht dhe siyayut – ajo Rusi :) kjo dridhje Rusi – ky shtet njerëz, mishëruar më të ngushtë në formën e rusët. kjo i harmonishëm bandë nuk është e mundur të vlerësohet llojin e masës, për shkak të kufirit Rusi mund të përcaktohet vetëm qiell! A qiell fare një! të gjithë rusët fare një qiell! :)

PS
duke përdorur fjalët, связанных Юрой Шевчуком из ДДТ :)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество