Duke parë se çfarë po ndodh, në mënyrë që të marrë një rezultat mahnitëse.
Ne do të mbledhim aspiratat dhe formën e tyre dyshe
lumë.

kështu, kur çdo ushtrim është e nevojshme për të arritur gjendjen e,
Në të cilat ka dyshime lindin, që juaji është monitoruar nga afër.

Dhe një vëzhgues pa dyshim është emri nga ju!, ose më mirë tuaj vëmendje.
Ju mund të përdorni objektin me ngjyra të ndezura, krijuar në imagjinatën,

dhe zë një pozitë më lart zverkut, lart.
Dhe në mënyrë që të arrihet, në prani të saj, realitet, Ju nuk mund të kënaq në formalitetet,

dhe e tashmja, se ju gjithmonë mbani imazhin e fushës së diellore.
Shumë e lehtë për t'u përdorur. Ajo është e mjaftueshme për të zhvendosur në qendër të vëmendjes në e tyre këtë objekt

Dhe për të mbajtur shikuar për një mëngjes, në mbrëmje dhe në drekë :) .
kështu, mendja juaj është e ndarë në dy: taktik – përgjegjës për

Sjellja e trupit dhe ndërveprim me botën e jashtme,
dhe strategjik - ka qenë e përshtatur sjelljen tuaj dhe ju drejton.

Në çdo ushtrim, fizike ose mendore, ekzekutimin e tij mund të vazhdohet deri në, deri sa ju jeni në gjendje për të vëzhguar një. dmth. kur ajo është drejtuar duhet të ketë fuqi të mjaftueshme, në pjesën strategjike të vetëdijes ishte në gjendje për të bërë një model të këtij ushtrimi, dhe të lëvizni nëpër opsionet (sa më të mirë, Shikojnë specie ose ndikimin e veprimit) ndërsa ju jeni duke bërë atë. Në qoftë se është bërë e pamundur, ose ju japin të gjithë fuqinë e tyre për të arritur rezultatet e ushtrimit, çdo veprim - keni nevojë për të ndaluar.

Nëse jeni duke shkuar për të filluar, çdo gjë vetëm për të marrë një rezultat - nuk më të mirë për të filluar, Nëse shëndeti juaj është e rëndësishme për ju pozicioni i Punëve të. si kjo. ;)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество