Për një kuptim më të mirë të nevojës për të rregulluar dëshirat dhe asgjësimin e stilit të kafshëve të tyre, pasqyrë e dobishme në Prima, në vend se të kërkojnë për të mësuar hipnozë…

Nëse vetëdija para kohe merr trupin, e cila është në gjendje të besim qëllimisht shkatërruar që, që ka akumuluar gjatë jetës së tij. Kjo ndodh për shkak të rritjes së lirive.

Atëherë kombi otsivilizatsii ndodhin situata të tilla, në departamentin e sigurisë së informacionit të urdhërojë kujdestar, një korporatë, kohë, besim konvertuar fermë.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество