ДэваSleep vë bastunin tënd peshkimit.
A doni – rrjeti vënë; i zënë
Syri modelet në krahët flutur
Dhe reflektim i dashurisë.

Një ëndërr për shumë njerëz është bërë një mënyrë e mirë fitore. Disa prej këtyre Qenieve, Kojima është bërë i njohur si ngjarja hyn në botën jashtë ëndërr, Ne u përpoq për të përdorur atë për qëllimet e tyre egoiste. Ata liruan tyre “ëndrrat explainer”, që të gjithë, si binjakë të lindur me një vonesë kohore, Ato duken njësoj. Ëndërrojnë libra të këtij lloji janë karakterizuar nga, që në rrënjë të vrasin të gjitha manifestimet e jetës-afirmimin, si dhe mundësi për të realizuar kuptimin e tyre.

Розовые ОчкиОбъединениеОткрытый Космос

Disa shoqata të përdorur një model të madhe të pronësisë e teknologjisë ëndrrat për qëllimet e tyre politike. për shembull, Udhëheqësit apo përfaqësuesit e strukturave të veçanta mund të shfaqen në ëndrrat tuaja dhe të përpiqen për të vendosur kontakt me kushte të favorshme. Nëse ekspeditë është i suksesshëm – përpjekjet e tyre do të bëhen për të krijuar lidhje me të zgjedhur ekzistuese në jetën e përditshme.

СныТранспорт СновиденийРусские Сны

Mos i besoni vetëm njeri ëndrrat e veta dhe të, aqë më tepër, libra popullore Dream, të cilat janë krijuar për të ngatërruar dhe për të eleminuar mundësinë për të kuptuar ëndrrat e tyre. Vetëm fle autori e di se si për të shpjeguar.

Cosmic-8ВзглядCosmic

Gjumi është shumë ngjarje bota delikate se materialit. Që trupi – Kushtet janë të pranishme në këtë botë – Gjumi është e nevojshme për realizimin e tij bëj në trup: në zemrën dhe mendjen. Nëse, megjithatë, një dëshirë për të hequr qafe e gjumit të keq – mjafton për të aplikuar mohimit për materializimin e sundimit: them vetëm atë të gjithë në një rresht.

Инструменты РеализациРеализованный СонИнструмент Реализации

Nëse ju përjetojnë ëndrrat duke përdorur të njëjtat funksionet e organeve të perceptimit, janë të përfshirë në kontakt me realitetin. Dreams përfaqësojnë ngjarjeve, që janë më reale se ato, që të zhvillohet në një botë me fantazi, sa që mund të konsiderohet dimensionale realitet.

ЗакатВпечатленияМоре

Если уровень чувствительности Существа выше среднего - для него нет разницы где находиться: në një ëndërr apo realitet. megjithëse, të gjitha ngjarjet në ndërgjegjen e duke u vendosur në një mënyrë sistematike apo harmonike. Që ju lejon për të klasifikuar me saktësi se çfarë po ndodh në llojet e realitetit.

АнгелЧудноеЭмоции

Kjo është një nivel mjaft të ulët të ndjeshmërisë, zakonisht, mos e mbani mend ëndrrat tuaja. Është shumë e vështirë për të besuar, se ata nuk mund të preken. Sepse niveli i zhvillimit të vetëdijes së tyre është vetëm e mjaftueshme, të jetë i befasuar kur papritmas godet ballin e tij nuk kanë qenë objekte të dukshme. Shpesh shoqëron këto krijesa urinë e përjetshme dhe urrejtjen e të gjitha, të cilët janë të zgjuar dhe më të aftë se tyre.

БабочкаСобственный СонЛунная Фея

Realizohet ëndrra është një nga më të shpejtë ndjekja materializimin e realitetit.

Ягуар

sketch muzikore.

☸ ₪ 1 Oliver Shanti & Miqtë – Legjenda e një Stupa Bardhë ☸ ₪ 1

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество