SuicideI chervonnoyu sorochkoy
krenar, udyla shtrydhur, -
Lufta në këmishë lindi.
Sytë e mi të vdekur Turning Point zi.

Për kriminelët planetet vdekjes, aksidentalisht bien lakmi për pushtet, të etur për të hequr qafe të konkurrentëve, dhe konkurrenca për ta – të gjithë, dikush zgjuar se ata dhe duke premtuar t'i. një forcë të thjeshtë brute mund të vendosen, se konkurrenti është çdo person i zgjuar apo i talentuar. në këtë, së pari, të cilët janë në gjendje të rritet vetëm vrasin (pushtet, le bomzhatskaya, shumë më e rëndësishme se sa të zhvillimit të përgjithshëm) pasi ka vrarë të gjithë, i cili refuzon t'i bindet dhe të shpenzojnë fuqinë e tyre, në mënyrë për të rritur mirëqenien e vrasësve të çmendur, me fjalë të tjera, të gjithë, të cilët nuk duan të shesin shpirtin e tij për një tarifë, të cilat kanë tendencë për të bërë vlerën e mendjes lirë të kriminelëve. Në këtë rast,, nëse nuk është ndalur konsumojnë dëshirën për të punuar me ata vrasjen, i cili u përkul përulësi para – i sëmurë mendor “sundimtarët” përmirësuar metodat për shkatërrimin e disidentëve dhe zbulimin e një formë të re të armëve: vetëvrasje. kurs, shpikja e tij – mister i madh.

akt vetëvrasës mund të bëjë vetëm një krijesë, duke pasur trupin shkakësore në trupin e tij – pjesa tjetër e kësaj mrekullie nuk është e kërcënuar. Më aktiv në këtë lloj të trupit të kreativ dhe të individëve të talentuar dhe atyre, i cili ka një prani në ndërgjegjen. Paragjykimi për këtë lloj të organeve të hollë, kriminelë të kërkuar nga vetëvrasëse Qenieve ndjeshme. në këtë mënyrë, duke i lënë ata të bllokuar në një ndërtuesit nënshtruar Own ardhme të ndritur. Ndërsa skllevërit frikësuar, Ata frikësohen apo i binden në disa të tjera “thithur nga gishtit” pretekstin e – ndërtimi Bomzhatskogo Bright Future sukses.

Është shumë mundësi përdorimi Suicide si një dalje emergjente: për të shpëtuar e tij njerëz. Pas të gjitha,, në qoftë se ju duhet të përdorni trupin për të fituar përvojë, të cilat mund të ndikojnë në objektet përreth – është e mundshme shfaqja e një situate, në të cilën përvoja do të grumbulluar anasjelltas: që është tretur. A, akumulojnë përvojë pashpenzuar askujt, gjithmonë e mundur për të mbledhur “libri i trashë njohuri sekrete“. Dhe informacioni në këtë libër do të jetë vetëm në duart e, nëse ju jeni të ndjeshëm ndaj pika degradimi është në një mjedis të kufizuar të kontrolluar. Në raste të tilla, nuk është zgjerimi i shpirtit, që është e mundur me manipulimin e funksioneve të para-studiuara organizëm. Vdekja në udhëtarët planetit shpesh duke pritur vetëm për vjedhjen përvojën ekzistuese e ndërgjegjes, shkatërrimit dhe unichtozhenie Souls. sigurisht, për masat emergjente duhet të përdoret në raste të veçanta.

 

Выход

Në mënyrë që të shmanget nevoja të qartë për dalje emergjente nëpërmjet vetëvrasjes, Kriminelët forcuar kushtet e jetës universale të ndryshme fantastike, moralizues, romantik, mistike, kanoneve fetare apo ligjore, dokumentet, shkrimet e, se vetëvrasja – ajo është një mëkat apo një krim. Në këtë rast,, kur i talentuar të qenë të vetëdijshëm për domosdoshmërinë e daljes emergjente në mënyrë që të shpëtojë shpirtin e tij qëndron, në mënyrë që të shmanget një proces të ngadalshëm të vetë-shkatërrimit – Mikrobet-sundimtarët i zhgënjyer, Nëse ju nuk keni kohë për të vjedhur dikush tjetër i shijshëm Përvoja ose potencial.

Pavarësisht foto mjaft ironike, të gjitha krijesat, shtyjnë ose provokimin tjetër akt ekzistuese vetëvrasëse apo pounding e tyre në kushte të përshtatshme, mbajnë përgjegjësi të plotë dhe fajin për veprimet e atyre, i cili u detyrua të tërhiqet para kohe. të gjithë fisnikët shquar Ajo bie grand-fitimtare dëbimin e Zotit, hapësirë ​​jetese dhe hapësirën e planetit. Në këtë rast, të gjithë shpirtrat dhe poshtëruar uschemlonnyh kanë çdo të drejtë për të bërë ekzistencën pavlefshme mëdhenjtë e krimit më e tmerrshme, patolerueshme dhe qesharake. derdh Gods meritojnë të drejtën për të ekzistuar në nivelet më të thella të plehrave në ekskluzivitetin e tyre të zgjedhur.

 

sketch muzikore.

✩ ✪ ✫ ✬ All India Radio – Katër Tre ✭ ✮ ✯ ✰

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

 

Общение в Космосе Космос Сотрудничество