Рука

Vdekja e një gruaje. Kjo është shenja
Në pëllëmbën e juaj, të rinjtë.
sytë Dol! lutem! ruhem! armik
Qëndron në mesnatë.

Mos ruani asnjë këngë
dhuratë qiellore, as kokën lart prerë lip.
Ndërkohë, ju dhe bëri të dashur,
se qiejt.

vëlla, zaprokynuta kokën,
Half-mbyllur sytë - se?- pryacha.
vëlla, zaprokynetsya kokën -
ndryshe.

Merrni duart tuaja zhveshur - zellshëm! upryam!
thirrja juaj gjithë natën do të jetë Up Rajoni!
Rastreplyut krahët tuaja në të katër erërat!
Seraphim!- zog shqiponje!

(Marina Tsvetaeva Rreth. E. Mandelshtamu)

- Dashuria bashku me urtësi – është lumturi. Dashuria pa njohuri dhe as dituri – kjo dhimbje …© vkontakte / guru108

Shkaqet e infeksionit.

Socialsocial Kultura, imponuar rregullat e tyre, Ajo krijon forma të reja të sëmundjeve komplekse neuropatike. duke preferuar, në vend të trajtimin e shkaqeve të sëmundjeve ekzistuese, lloje të reja të infeksioneve psikologjike. Një nga këto anomalitë shumërrokësh psikologjike është sëmundje “Dogs femra”. gratë, ka tërhequr për të luajtur modës, pa vërejtur, janë bllokuar në zjarr sociale, e cila djeg për të vdekur rrugën. Një interpretues e lojrave sociale të mbetet në e tyre “qen” vetmia. shkollat ​​mjekësore nuk preferojnë për të trajtuar këto lloje të anomalitë psikologjike. Për shkak se ata janë të dobishme për ruajtjen e strukturës piramidale shoqërore të pajisjes. Pas të gjitha, kjo është në sajë të tyre në shoqëri vazhdon ndezur flakët nervoz dhe pakënaqësia me seksin e kundërt, që pronarët e institucioneve të dorës energjisë.

infeksion “çanta” Ajo mund të jetë zgjedhur deri në vende me një koncentrat prej emocioneve dhe vibrimeve të tjera emocionale. Duke qenë naive të papërvojë, për shkak të kureshtjes së tyre dhe pastaj me kusht të neglizhencës “perspektivat”, mund të jenë të bllokuar, e cila zasosot ata të thellë. Po aq e lehtë, kjo formë e sëmundjes mund të jetë për shkak plagët nuk shëruar emocionale. E cila do të sillte daljen graduale e sëmundjes në sipërfaqe.

Simptomat e sëmundjes.

Суко-Кобелиtë qenë, Ekspozimi ndaj infeksioneve, Ai fillon për të mbledhur rreth tyre një numër të madh të qenieve të gjinisë së kundërt (numër të pakufizuar) dhe manipuluar ato me synimin për t'i shkaktuar plagët, kryesisht të zemrës, apo vetëm të bëjë excruciatingly dhimbshme. Në të njëjtën kohë ajo përdor të njëjtën teknologji, udhëzuese qen femër gjatë lojrave seksi.

Суко-Кобельkrijesë të veçantë mund të injektuar ndonjë pretekst (zakonisht të lidhura apo miqësore) në një grup të njerëzve, për aplikim të mëvonshëm të plagëve të thella emocionale anëtarëve të grupit më naive, zbatimi i të cilave do të bëhet në baza individuale në fshehtësi nga përdorues të tjerë. Të të duket si një krijesë mund të shfaqen në një palë me një krijesë të seksit të kundërt.

Legjislacioni dhe DNA.

РусьNë kohët perandorake nuk kishte një ligj në Rusi, në të cilin një ditë në javë është caktuar në mënyrë specifike për gratë e dhunuara. Gratë Lejimi shkoi si mëndafshi, dhe disa ende shkojnë. Если же мужики по каким-то причинам забывали это делать - их бабы бесили, kryer, Ata e bënë të mirën e tyre, për të provokuar dhunë në adresën e tyre. Me kalimin e kohës, duart të zellshëm e të huajve vicioz për peticion zhdukjen e një ligji të tillë, dhe, madje, solli situatën para, që të gjithë korrigjim të mundshëm babьeй edhe Ajo ishte e paligjshme. Që nga dëshira e gruas për të marrë një dozë të “ilaç” Niveli i ADN ngulitur – Çdo fjalë në këtë rast janë të padobishme. Si rezultat, shumë “zonjat” Ata filluan të shtyjnë për dhunë jo vetëm burrat e tyre, por të gjithë ata që ranë nën krah. Ka statistika që 60% Gratë duan të jenë përdhunuar. Dhe e gjithë kjo vetëm për shkak, që e bëri ndryshime mjaft të parëndësishme në “ligj”. Në sajë të cilën ata njerëz, që kryer tashmë të mjaftueshme, detyruar të mundë çdo snouts tjera apo gëlltitje helm dekompozuara nën arsyetime shumë të dyshimta, me shpresën për të kuruar të marra në këtë mënyrë plagë.

Për të kuruar plagët e tilla të mjaftueshme për të treguar reciprocitetin e duhur në lidhje me burimin e acarim.

Ajo duhet të jetë fort i vetëdijshëm, se dhuna kundër grave, në një gjendje të dashurisë së nënës, Kjo është një krim, vyshibanie një budalla e bitches gratë – është një mjekësor. Prezantimi i qëllimshëm i një gruaje normale në një shtet “Dogs femra” – gjithashtu një krim për të cilin mbështetet masa standarde e mjaltit. ndihmë.

nisur degët infeksion, progres të vazhdueshëm, Ajo mund të arrijë një nga format ekstreme të, e cila do të shprehet në një marrëdhënie homoseksuale. Nga e cila rrjedh se infeksion transmetohet jo vetëm “femër” por edhe “meshkujt”. Kjo ngre shqetësime të tjera për shkak të mundësisë së një personalitet të ndarë të biseksual. krijesa, një sëmundje që ka arritur në fazën në, Devijim nga vetë-trajtimin, bien nën procedurat standarde shëndetësore.

Ky infeksion është shumë e dobishme nuk trajtohet për zbërthimin e njerëzve të padëshiruar ose një garë të gjithë. Nismëtarët e eksitim si sëmundjes në një vend të shëndetshëm apo kombësisë është bërë obligim kursyer ilaç i masave shëndetësore.

Ян ИньPër shkak të nevojave të paplotësuara të ADN-së ka devijime në fiziologji e trupit të femrës, që të tjerët mund të shikojnë veten në heshtje apo të lëvizë më vete “lëkurë”. Për të rritur progresin e sëmundjes është shumë e rëndësishme për të ndarë një bandë e vetme e Yin-Yang dhe mohojnë atyre mundësinë për të negociuar. për shembull, në nivel “ligji i përgjithshëm” ndaloj “fshatarët” të rregullojë veprimet e tyre “Bab”, dhe në të njëjtën kohë “Baba” japin fre të lirë për, dhe përgjegjësia për gabimet e kryera nga ana e tyre vë mbi supet “burra”. energjia e pakontrolluar Yin, vlyapyvatsya fillojnë të gjitha në një rresht, nëse ngjarjet ndodhin në Planet e vdekjes – Çdo gabime Death (të paktën pak). A, nëse gjysma vdes – gjysma e dytë është shumë më e dobët dhe të merren me të do të jetë e lehtë. Kështu është e mundur me anë të stockings panty dhe të shkatërrojë të gjithë Race.

Një nga format më ekstreme të sëmundja Bitch Kjo është një përpjekje për të arritur, Përdorimi i mediave, për shembull, transmetimi. personi Zarazhёnnыe, duke pasur fitim minimale fizike, duke përdorur palestër për të mbajtur në formë, kryer gjatë fotografimit veprime të tilla, se shkaku agresioni apo neveri me shikuesit, me trupin shkakësore. Kjo mund të përballojë një matje 1st substance, të cilat mund të jenë aktorë, në qoftë se ata pretendojnë se anomalitë psikologjike nuk kanë. por, nëse ata janë të pranishëm në Botë, për të cilat është larg nga të qenit i rritur – prandaj ata u dëbuan nga botëve më të ulëta. Që të botëve të reja për veten e tyre, ata nuk janë sjellë mirë, duke bërë një përpjekje për të ekspozuar dekompozim e botës, si elemente të kozmosit – ata nuk janë të nevojshme, jo vetëm në ato botët, por në të gjithë kozmosin e pafund. Duke i lejuar ata që do të ngarkohet mjaltë standarde. ndihmë.

Multi-personi.

КлоунDisa përfaqësues preferojnë të konsiderojnë veten shumë fytyra. për shembull, nesër – nxënëse shembullore, student ose drejtor (duke u bërë thirrje të gjithë, se është pikërisht kjo); pas drekës – heroinë “Santa Barbara” (për argëtim); dhe në mbrëmje – Lideri pornografike VIP seri (në vetvete nuk është në gjendje për të kapërcyer). Pra ka shembuj “personalitete gjysmëpërçues”, i cili ndryshon për çdo paraqitjen e situatës. një mënyrë e tillë e jetës që ata. Të gjitha këto raste klinike të sëmundjeve neurotike për të cilat mbështetet Doza standarde e masave shëndetësore.

Përdhunimi në ushtri.

Ka raste aktuale, kur një grua vjen në vizitë në njësitë e ushtrisë me një të dashur dhe nuk më vete duhet të qëndrojnë atje për një muaj apo dy. Saj të dashur në këtë kohë mund të duhet për të hedhur në një hendek me një vrimë në kafkë. Në fund të fundit, ushtria është një gjë e tillë: Shumë të vdekur në mësimet. Mund të ketë raste, Kur një herë një person i afërt shami përtypet në një dhomë tjetër, ndërsa kolegët janë shkatërruar themelet e jetës së të dashurën e tij. megjithëse, nëse është e nevojshme, me lehtësi mund të ftojë një individ të përshtatshëm për shërbimin e ushtrisë, e cila në vetvete aspiron për të dhe i kënaqur. disa bashkëpunëtorët, ata që më shohin njerëzit pa gjemba dhe të nënshtruar ndaj frikës dhe armë, të vazhdojë të zhvillohet në këtë drejtim, ulur në polici, për të kryer dhunën kundër njerëzve të pambrojtur: schoolgirls, femra, gratë. Ajo duhet të theksohet se “ligj” Ajo është gjithashtu në anën e tyre. Pas të gjitha,, A mund të ketë një mbrojtës penale të rendit publik? shkelës – ai që ngriti krye kundër ligjvënësit, por jo ai që shkaktuar shërbëtorin plagosje përulur. Në këtë, çdo kërkesë në gjykatë nga robërit do të refuzohet dhe tallur (të vazhdojë të shërbejë atyre nuk mendoj edhe). “ligj” është gjithmonë e drejtë! Në këtë qenë nismëtarët e këtij lloji të përdhunimit janë dënuar me dëbim nga Universal, hapësirë ​​jetese dhe hapësirën e planetit dhe për të marrë ndalimin në të djathtë e lindjes. që është e barabartë me standarde si mjaltë. ndihmë, një dozë standarde të aktiviteteve rekreative, etj. me analogji.

Sfera e shërbimeve intime.

Akti i kushtëzuar kryesisht promovon sfera e shërbimeve intime, sepse këta njerëz janë gjithmonë kriminelë dhe gjithmonë fajtor, e cila lejon agjencitë e zbatimit të ligjit që të shpallet knim në çdo kohë dhe për të marrë të gjitha, atë që ata kanë nevojë. Kështu është e mundur për të marrë informacion ose për të bërë vizita për qëllime të tjera.

Shumë abiturientki naive, studentët, vajzat bien në këtë zonë në naivitet dhe naivitetin e tyre. Kjo mund të ndodhë, ata do të heq strehim nëpërmjet një reklamë gazete, dhe gruaja më pas të ftojë ata për të bërë një biznes intime. (“pasi të gjithë dhe të sigurojë për veten e tyre dhe për të ndihmuar prindërit, dhe të, çdo gjë është e angazhuar tashmë në këtë, por ju. Bashkohu me ne”. mirë, dhe madje edhe të kthehet në një prostitutë, por duke folur në lidhje me të nuk është e nevojshme.) presion ose dhunë mund të përdoret për të abuzimit, dhe në qoftë se një person dëshiron të angazhuar me punë të tilla – ajo mund të kërcënojë, që të gjithë prindërit do të tregojë. Rrethi në këtë mënyrë të plotë: skllevër të bindur gjithmonë e dobishme. Iniciatorët mbështetet mjaltë standarde. ndihmë.

krijesa, angazhuar me iniciativën e tyre për shërbimet e seksit duhet të merrni një shenjë mbi ballin e mënyrën e punës së tyre dhe shenjë e dokumenteve personale. Ata nuk janë të lejuar të marrin arsimin e lartë.

sofia – urtësi.

Суко МудроÇdo grua zhvillohet në përputhje me standardin e saj të, por një referencë të përbashkët për çdo grua, e ndodhur në Gray eoni, është Sofia – Nëna e Mirës. Një grua është në gjendje që të bëhet më shumë se sa Sofje vetëm në rast, nëse arritjen e tij do të kapërcejë nivelin e Urtësisë Sofia metë apo të mos jetë në dispozicion të tij. deri atëherë “të gjitha gratë janë budallenj”. megjithëse, Ka një teori 2% gratë, nuk janë subjekt i sëmundjeve Sofje.

femrat Promudrevshie preferojnë të kontaktoni dhe të angazhohen në marrëdhënie seksuale për arsye të hakmarrjes, xhelozi, urrejtje ose inat, e vërtetë, dhunimi më të realizueshme, Kjo situatë i përshtatet atyre shumë. Në qarqet e tyre shumë të njohura argëtim nga marrëzia dehur. Pasi që, ju gjithmonë mund të kërkoni:”Unë kam qenë i dehur.”

Утончённые овцыfemrat dominuese preferojnë që do të jepet për mundësinë për të hipur në një makinë për më shumë, duke shkëlqyer. Dhe përuleni tij prania e dobët jap krahasuar me të njëjtën sjellje. Pasi infeksioni është në kundërshtim të masave – Linjat sjellje e gabuar janë subjekt për të pothuajse të gjitha.

Bindja më e përparuar e thellë, se bota është e kontrolluar duke kontrolluar organe gjenitale mashkullore.

Ajo duhet të theksohet, se më e rrezikshme është gruaja, i cili e konsideron veten i urti.

A mund të jetë…

pretendoj “qen femra” Ajo mund të jetë vetëm, në qoftë se ai është i detyruar të reciprocitetit nga ana e një gruaje të shëndetshme. Aktualisht, për qëllimet e paqeruajtjes është ndihmë shumë urgjente “femra smart”.

pije.

pije – Kjo metodë e organeve shkakor shkatërrimit. Si dhe pajisje përdhunim fshehtë, e cila bëhet e mundur për shkak të aplikimit e plagëve qenie mendore, të cilët ende nuk janë shkatërruar nga organi shkakore. megjithatë, Përdorimi i teknikave të tilla nuk është përdhunimi, por vetëm për qëllim të organeve shkakësore shkatërrimit. E cila është e barabartë me vrasjen e një personi, si organ i vrasjes është një krim edhe Ligjet kushtëzuara. Që nga organi shkakore përgjegjës për funksionin e ndërgjegjes – krijesa, të privuar nga të shtesës, Ata përfaqësojnë as biorobots golems; në fakt janë qenie më njerëzore. Se si ekuivalente me vrasjen e një personi.

Metoda kryesore e zbatimit të kësaj teknike konsiston në të pjesshëm ose të mprehtë nëpërkëmbje të ndjeshëm ndaj presionit të individit. për shembull, fyerje për veshjen, Shfaqja apo status social. Nëse individi ende ka trupin shkakësore – ajo mund të përgjigjet, veçanërisht, nëse trupi shkakësore është mjaft e fortë. (meqë ra fjala, në të njëjtin parim duke u ndërtuar të gjitha provokimet e tjera.) Objekti ndikim në këtë mënyrë i heq, ju mund të arrijë rezultatet e dëshiruara. person i ekspozuar mund të dëshironi për të provuar një kriminel, se të gjithë nuk është siç thuhet, dhe si rezultat të merrni në telashe, pastaj humbasin interes në komunikim dhe në jetën, vrasin veten. Me vrasësit e tilla duhet të veprojnë në mënyrë unike.

Pikaporstvo – një formë e devijimeve neurotike, të cilat mund të jenë të ekspozuar ndaj të rinjve, për arsye të ndryshme. Pikapory – individë të sëmurë mendorë të dy gjinive, shpesh, me anomalitë kongjenitale, sëmundja e të cilit “qen femra” arritur në një fazë përfundimtare. Nëse anomalitë kongjenitale – vetëdija e një qenieje të tillë është një program informacioni, krijuar nga alienet kriminale me qëllim të josh të seksit të kundërt, çrregullimet bashkëveprim harmonike midis gjinitë, rritjen e nivelit të agresionit në shoqëri dhe zgjerimin e kombit apo racës si një e tërë. Me fjalë të tjera, një krijesë e tillë është në fakt një program pa asnjë organeve shkakor. Më shumë opsionet janë të mundshme dushi modifikuar: disa pamje të Chimeras, kur funksioni frekuencë të lartë e shpirtit është e prerë ose të shkatërruara, duke i privuar një qenie e ndonjë zhvillim të mëtejshëm, e cila bëhet e mundur vetëm pas remelting. All kongjenitale marr artist është caktuar vaksina tipike – mbetur të shkrirë.

30 vjet.

Левpothuajse të gjithë femra mençur besim të marrë pozicion në marrëdhëniet me seksin e kundërt, që është e, se një njeri duhet të jetë i 30 vjet: në 30 vjet ka diçka që ata të arrijnë. Të tilla tashmë mund të përballojë tek përmbajtja 18 vit Princess ose Princess. por për të 30 vit djalë i madh të gjitha që është e nevojshme, si dhe një lulëzim parakohshëm. Duke u mbështetur në atë që nuk është e dobishme “individë të urtë” konsiderohet e nevojshme në të gjitha, dhe si shpërblim marrin pagesë Doza e masave shëndetësore të kursimit. Sa për meshkujt jo normale – e tyre nuk flasin fare.

Несвоевременность

qurra.

Rasti i degjeneruar i çrregullimeve psikologjike – “qurrash” Marrëdhëniet e ndërsjella, origjinën në lidhje me përpjekjen e shoqërisë njerëzore për të bërë shoqërinë e kafshëve si një fazë tranzit drejt biorobots shoqërisë. profesorë të ndryshme mentalisht të sëmurë preferojnë për të thirrur kafshët më të larta. Профессор-ЖирафDisa grupe të popullsisë së botës ndajnë mendimet e tyre. Ajo përkryer tregon se çfarë krijesa të tilla është kafshët. Fakt nuk është i kontestueshëm, sepse ata e konsiderojnë veten të kafshëve.

Shumë transportuesit e sëmundjes bitches nuk arriti të vlerësojmë avantazhet e manipulimit të seksit të kundërt, duke marrë në konsideratë konceptet Shoqëria e kafshëve, duke e kthyer në gjysmën e kundërt të bujqësisë vet për mbijetesë si një “bunnies, vula, morkovochek, Sunflowers”. që, pa dyshim, më e lehtë për të manipuluar sesa të qenit të shëndetshëm. Верните Права Зверейpër më tepër, krijesa, shtyn të tjera fyerje njerëz të tjerë nën pretekstin e marrëdhënies, privojë të drejtat e zakonshëm të kafshëve të jetë vetë. Me fjalë të tjera,, bëhet e qartë se kush nuk bagëtinë, dhe kush është njeriu.

qeniet, shtyrë çdo jetë soploy ose kryejnë paligjshme në lidhje me aktet e kafshëve, pritje të përshkruara zakonshme zgjidhja – Të gjitha nozzles në konvertimin.

shtrat – lule.

ka femra, që vazhdimisht të marrë në disa lule dhe komplimente, blurring rrugën për të vdekur, dhe të qëndrojnë të tjera të menjëhershme në shtrat. Pjesëmarrja e tyre është shumë e thjeshtë: ata sillen kohë të pacaktuar – pastaj të përpiqet për të jetuar në një botë të pasigurtë.

shtrenjtë. Şjolk.

Shumë femra dominuese janë duke pritur për propozime nga shërbëtorët më të shtrenjtë të gatshëm. Por ata nuk janë të vetëm – si edhe femrat, të cilat janë konsideruar mesataret, Ajo është përdorur në mënyrë që të gjenitale, përkundër pakënaqësisë pandarë, gjithmonë të justifikuar veprimet e princave përdhunuesit të pasur:”Ai ishte në gjendje të bëjë në krahasim me të tjerët.” Në këtë rast, pa hyrë në detaje, se të tjera – njerëzit normalë, dhe “lord” – shtazore apo biorobot ka organe shkakor, përgjegjës për ndërgjegjen. Në këtë kategori të bien femra, kontakte të vazhdueshme me “mëdhenjtë e madhe” dhe talleshin zakonisht ekzistojnë nën pretekste të ndryshme.
Овца
Nuk është një traditë e mirë-krijuar: ujku ha delet, lepurin është lëkundur shkurre. Obayasneniya panevojshme.

Për shkak të, se kjo specia e femrave nuk do të zhvillohet në përputhje me ligjet e Universit, ku Dashuria kryesore, duke preferuar për t'u shitur për ndërmjetës, që përfaqësojnë materializuar kushtet e këmbimit – ata kanë nevojë për të lëvizur në një zonë që lidhet me Vibrations tyre: zbatuar nuk ekziston jashtë universit. Çfarë do të jetë e mjaftueshme për ta për të organizuar bamirëse dhe rekreative Ekspedita medikomentoznuyu me qëllim të duke marrë parasysh karakteristikat unike të organizmave të përfshira.

Këshilla.

БабочкаNëse ju jeni një krijesë normale – mos kini frikë për të veten dhe e duan atë, se ju e doni. Jini të ndershëm me Qenie ndershëm. Sillen mirë me Qenie normale, parregullt dhe për të ndihmuar për të lëvizur në klinikë Hapësirë.

neto ujë cal gjithmonë noton në sipërfaqe. Në këtë, të përpiqen për të përjashton mundësinë që të zhytet në atë. më i keq – në qoftë se kjo stol do të jetë në gjendje për të thyer në jetën tuaj, dhe shko në shtëpinë tënde, kur ai dëshiron. Por ajo është e mirë për të shmangur kontaktit me këto struktura në rrjetë ujë dhe të aplikojnë, nëse është e nevojshme, aktivitetet e lidhura.

në total.

Hapësirë ​​e pafund Unë nuk kam ndërmend të marrë pjesë në zhvillimin e këtyre Qenieve, i cili refuzoi mundësi të tilla kur kanë të bëjnë më vete me Hapësirë ​​e pafund, iniciuar nga vetë. Këto krijesa do të vazhdojë prania e saj është kozmos dhe pafundësi, ndryshuar formën e ekzistencës së saj nga ana tjetër.

PS. sofia, sigurisht, Ne kemi nevojë për të ndihmuar. ndoshta, ajo mbingarkuar detyrat e tij, kështu që ajo shkon me pushime, për t'u angazhuar në një punë më të thjeshtë dhe të kënaqshme, связанной с воспитанием своих детей, а её Эон переходит в подчинение Богине Плодородия, urtësi, besim, shpresoj, dashuri, Света и Святого Духа (В). festat e shenjta për nder të saj duhet të festohet 10 dhjetor, 8 gusht, 18 gusht, 30 shtator, 8 tetor, 8 nëntor.

Unë ju uroj gjithë lumturi, Sveta dhe dashuri.

sketch muzikore:

1. Pesnyary - A Love si një ëndërr

2. Liapis Trubetskoy – Petka morjachok

3. Mumiy Troll – cat cat

4. Surveying Kwnst – Happiness @ ru

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество