Рука

Ing pati saka wong wadon. Iki tandha
Ing lontar ing Panjenengan, muda.
mata Dol! ndedonga! ati-ati! mungsuh
Stands metu ing tengah wengi.

Aja nyimpen songs sembarang
hadiah swarga, utawa haughtily Cut lip.
Sauntara kuwi, sampeyan lan endeared,
yen langit.

Brother, zaprokynuta sirah,
Setengah Ana mata - sing?- pryacha.
Brother, zaprokynetsya sirah -
digunakake.

Njupuk Bare tangan Panjenengan - mantepa! upryam!
nangis kabeh wengi bakal Up Region!
Rastreplyut wings ing kabeh papat angin!
Seraphim!- Eaglet!

(Marina Tsvetaeva About. e. Mandelshtamu)

- Love bebarengan karo kawicaksanan – karahayon. Love tanpa kawruh utawa kawicaksanan – pain iki …© Vkontakte / guru108

Nimbulaké infèksi.

SocialBudaya sosial, imposing aturan dhewe, Iku nggawe anyar formulir saka penyakit neuropathic Komplek. luwih seneng, tinimbang nambani nimbulaké penyakit ana, jinis anyar saka infèksi psychological. Salah normal psikologis polysyllabic iki penyakit “Dogs wadon”. wanita, wis digambar kanggo muter fashion, tanpa kadhaton, sing kepepet ing geni sosial, kang Burns kanggo dying cara. A pemain saka game sosial tetep ing dhewe “asu” kasepen. sekolah Medical seneng ora kanggo nambani jinis iki ora normal psychological. Amarga lagi ono gunane kanggo konservasi saka struktur sosial piramida piranti. Sawise kabeh, iku thanks kanggo wong-wong mau ing masyarakat isih raging geni irritable lan discontent karo jinis ngelawan, sing nduweni saka institusi daya tangan.

infèksi “Bags” Sampeyan bisa ngangkat munggah ing panggonan karo musataken emosi lan getaran emosi liyane. Kang naif inexperienced, amarga penasaran lan banjur diwenehake kanggo teledor ing “prospek”, uga bakal kepepet, kang zasosot wong jero. Kanthi gampang, iki wangun penyakit uga amarga wounds emosi ora waras. Kang badhe entail emergence bertahap saka penyakit ing lumahing.

Gejala penyakit.

Суко-Кобелиkang, Cahya kanggo infèksi, Panjenenganipun wiwit ngumpulake sak wong akeh djalmo saka jinis ngelawan (nomer Unlimited) lan ngapusi karo tampilan inflict wounds, utamané ati, utawa mung supaya kagungané nglarani. Sanalika iku migunakake teknologi padha, nuntun asu wadon sak game jinis.

Суко-Кобельtitah kapisah bisa inject pretext sembarang (biasane related utawa loropaken) ing klompok wong, kanggo aplikasi sakteruse saka wounds jero emosi anggota klompok paling naif, aplikasi kang bakal digawe ing basis individu ing rahasia saka liyane kedhaftar. Katon kaya titah bisa katon ing pasangan karo titah saka jinis ngelawan.

Aturan lan DNA.

РусьIng kaping Imperial ana angger-angger ing Rusia, kang siji dina minggu iki diparingake khusus kanggo wanita battered. Saéngga wong wadon mau padha kaya sutra, lan sawetara isih pindhah. Если же мужики по каким-то причинам забывали это делать - их бабы бесили, dileksanakake, Padha sing paling apik, lagune panganiaya ing alamat dhewe. Swara wektu, ing tangan sregep alien ganas usulan ngilang saka hukum kuwi, lan, malah, nggawa kahanan sadurunge, sing kabeh koreksi bisa babьeй malah Iku Kabeh. Wiwit kepinginan wong wadon kang kanggo njaluk dosis saka “obat” Ing tingkat DNA ditempelake – sembarang tembung ing kasus iki ora ana guna. Minangka asilipun, kathah “Ladies” Padha wiwit push kanggo panganiaya ora mung lanang sing, nanging kabeh sing ambruk ing lengen. Ana statistik sing 60% wanita pengin dirudopekso. Lan kabeh iki mung amarga, sing digawe owahan cukup sepele ing “hukum”. Thanks kanggo kang wong, kang dileksanakake wis cekap, dipeksa kanggo ngalahake saben snouts utawa ngulu racun luluh ing alesan banget dubious ing ngarep-arep kanggo ngobati mangkono dipikolehi wounds.

Kanggo ngobati wounds kuwi cekap kanggo nuduhake reciprocity tepat bab sumber gangguan.

Sampeyan ngirim dadi keenly weruh, panganiaya marang wanita, ing negara katresnan ibu, Iku angkara, vyshibanie gemblung sundel wanita – punika medical. introduksi disengojo saka wong wadon normal menyang negara “Dogs wadon” – uga angkara sing gumantung langkah standar saka madu. bantuan.

dibukak infèksi cabang, proses terus, Iku bisa tekan salah siji saka format nemen saka, kang bakal ditulis ing sesambetan homoseksual. Saka kang nderek sing infèksi ditularaké ora mung “wadon” nanging uga “lanang”. Iki ngundakake uneg-uneg tambahan amarga saka kamungkinan saka pribadine pamisah biseksual. jalmo, penyakit sing wis tekan tataran ing, Soko saka timer perawatan, tiba ing tata cara kesehatan standar.

infèksi iki banget migunani ora dianggep bosok saka wong bayangan utawa kabeh lomba. Initiators kasenengan kaya penyakit ing negara sehat utawa negara iki diwènèhaké nyimpen panacea ngukur kesehatan.

Ян ИньAmarga saka kabutuhan unmet DNA sing ana standar ing fisiologi awak wadon, sing liyane bisa nonton dhewe quietly utawa nerusake dhewe “kulit”. Kanggo nginggilaken kemajuan saka penyakit iki penting banget kanggo dibagi Bunch siji saka Yin-Yang lan lali wong kemampuan kanggo rembugan. contone, ing tingkat “basa” ngalang-alangi “makmur” nyetel tumindak “bab”, lan ing wektu sing padha “Baba” menehi rein free, lan tanggung jawab kanggo kesalahane linakonan dening wong lay ing pundak “wong”. energi Uncontrolled Yin, vlyapyvatsya miwiti kabeh ing saurutan, yen acara kelakon ing Planet of Death – Sembarang lapses Pati (ing paling sing dicokot sethitik). A, yen setengah mati – setengah kapindho akeh ora pati roso lan menehi hasil karo bakal gampang. Mangkono iku bisa kanthi kaose panty lan numpes kabeh Race.

Salah siji saka format paling nemen saka penyakit asu Sampeyan lan nyoba kanggo serangan, Nggunakake media, contone, nyebarake. Zarazhёnnыe wong, gadhah makings fisik minimal, nggunakake fitness supaya ing wangun, setya sak njupuk tumindak kuwi, sing sabab agresi utawa kudanen karo pamirso, karo awak nyebabake. Iki saged ukuran 1st inti, kang bisa dadi aktor, yen padha ngaku sing ora normal psikologis ora. nanging, yen lagi saiki ing Donya, kanggo kang adoh saka kang thukul – Mulane padha mimpin saka donya ngisor. Wiwit donya anyar kanggo awake dhewe, padha ora nggawa apik, nalika nggawe lan nyoba kanggo mbabarake bosok saka donya minangka unsur cosmos – lagi ora needed, ora mung sing donya, nanging ing saindhenging cosmos tanpa wates. Saéngga wong-wong mau supaya kebak madu standar. bantuan.

Multi-wong.

КлоунSawetara wakil seneng nimbang piyambak Akeh Faces. contone, sesuk – sekolah teladan, mahasiswa utawa direktur (urging kabeh, iku sabenere iki); sawise nedha awan – heroine “Santa Barbara” (kanggo seneng-seneng); lan ing wayah sore – pimpinan porno VIP seri (dhewe ora bisa kanggo ngatasi). Supaya ana conto “kapribaden semikonduktor”, kang beda-beda gumantung saben katon kahanan. Kuwi cara gesang padha. Kabeh iki kasus Clinical saka penyakit neurotic kanggo kang gumantung dosis standar ngukur kesehatan.

Rape ing bala.

Ana kasus nyata, nalika wong wadon nerangake riko ing Unit tentara kanggo siji tresna lan ora ing dhewe kudu tetep ana kanggo loro sasi utawa. Dheweke tresna siji ing wektu iki uga kudu lay ing selokan karo bolongan ing tengkorak. Sawise kabeh, tentara iku bab kuwi: Akeh mati ing ajaran. Ana uga kasus, nalika bebarengan karo wong cedhak snot chewing ing kamar liyane, nalika kolega sing ngancurake dhasar gesang pacare. sanajan, yen perlu, bisa gampang ngajak individu cocok kanggo layanan tentara, kang dhewe aspires lan pleased. sawetara accomplices, padha sing ndeleng wong spineless lan manut wedi lan senjata, terus berkembang ing arah, lungguh ing polisi, kanggo laku panganiaya marang wong defenseless: schoolgirls, wadon siswa, wanita. Sampeyan kudu nyatet sing “hukum” Iku uga ing sisih. Sawise kabeh,, Bisa ana ing posisi bèk pidana supaya umum? nerak – kang mbalela marang legislator, nanging ora siji sing inflicted abdi bundhas asor. Ing, aplikasi menyang pengadilan saka babu bakal ditolak lan dipoyoki (terus ngawula durung malah mikir). “hukum” tansah tengen! Ing kang initiators saka jenis iki saka rudo pekso sing dihukum expulsion saka Universal, urip papan lan papan kang planet lan njaluk ban ing pranataning lair. kang padha karo standar kaya madu. bantuan, dosis standar aktivitas rékréasi, etc.. dening analogi.

Lingkup layanan intim.

Undhang saratipun utamané dipun promosiaken lingkup layanan intim, amarga wong iku tansah kriminal lan tansah guilty, sing ngijini agensi hukum nglaksaknano kanggo declared knim ing sembarang wektu lan njupuk kabeh, apa padha kudu. Mangkono iku bisa kanggo njupuk informasi utawa nggawe kunjungan kanggo tujuan liyane.

Akeh naif abiturientki, siswa, bocah-bocah wadon tumiba wilayah iki ing naivety lan gullibility dhewe. Iku uga kelakon, padha bakal mbusak omah liwat iklan koran, lan wong wadon sing salajengipun ngajak wong-wong mau apa bisnis intim. (“sawise kabeh lan nyedhiyani kanggo awake dhewe lan bantuan tuwane, lan kanggo, kabeh wis melu iki nanging sampeyan. Gabung”. uga, lan malah dadi wanita tuna-susila, nanging ngomong bab iku ora perlu.) meksa utawa panganiaya bisa dipigunakaké kanggo planggaran, lan yen wong kepengin melu karo pagawéyan – bisa ngancem, sing kabeh tuwane bakal ngomong. bunder mangkono lengkap: babu manut tansah ono gunane. initiators gumantung madu standar. bantuan.

jalmo, melu ing inisiatif dhewe kanggo layanan jinis kudu njaluk tandha ing bathuk saka cara karya dhewe lan tandha saka dokumen pribadi. Padha ora diijini kanggo nampa pendidikan sing luwih dhuwur.

Sofia – kawicaksanan.

Суко МудроSaben wong wadon develops sesuai karo standar sawijining, nanging referensi umum kanggo saben wong wadon, dumunung ing Gray Eoni, iku Sofia – ibu Mira kang. Wong wadon iku bisa dadi luwih Highly saka Sofia mung ing acara, yen nampa bakal ngatasi tingkat Wisdom Sophia cacat utawa dadi ora kasedhiya kanggo wong. kantos banjur “kabeh wanita iku wong bodho”. sanajan, Ana teori 2% wanita, ora tundhuk penyakit Sofia.

Promudrevshie wédok luwih milih kontak lan aktif ing nuroni kanggo alasan kang mbales, butarepan, gething utawa éwadéné, bebener, rape More layak, kahanan iki cocog banget. Ing bunderan sing banget populer rekreasi saking bodho mabuk. Sawise kang, sampeyan bisa tansah ngaku:”Aku tahap.”

Утончённые овцыBadhak wadon dominan seneng bakal diwènèhaké kanggo kesempatan kanggo numpak ing mobil kanggo liyane, dening sarwa. Lan ngarsane pereng kang lara menehi dibandhingake prilaku sing padha. Sawise infèksi ing rintangan menyang masal – garis prilaku Kléru sing tundhuk meh kabeh.

Paling majeng bebendhu jero, sing donya iki dikuwasani déning Ngontrol genitalia lanang.

Sampeyan kudu nyatet, sing paling mbebayani yaiku wong wadon, kang nimbang dhewe Wise.

Bisa dadi…

ndalang “asu wadon” Iku mung bisa dadi, yen dipeksa reciprocity ing bagean wadon sehat. Saiki, kanggo tujuan saka peacekeeping iku banget urgent “Badhak wadon pinter”.

pilihan.

pilihan – Cara iki badan nyebabake karusakan. Uga peralatan rape secretive, kang dadi bisa amarga aplikasi saka wounds mental djalmo, sing durung numpes dening awak nyebabake. Nanging, nggunakake Techniques kuwi ora rudo pekso, nanging namung kanggo tujuan saka badan nyebabake karusakan. Kang padha karo mateni wong, minangka awak Rajapati ing angkara malah Laws saratipun. Wiwit awak nyebabake tanggung jawab kanggo fungsi saka karep – jalmo, sangsoro saka tambahan sing, Padha makili salah siji biorobot golems; nyatane makhluk maneh manungsa. Sing minangka sampeyan padha karo kanggo mateni wong.

Cara utama aplikasi saka technique iki kasusun ing sebagean utawa cetha ngeyek individu rentan kanggo meksa. contone, moyoki bab sandhangan, katon utawa status sosial. Yen individu isih nduweni awak nyebabake – bisa nanggapi, utamané, yen awak nyebabake cukup kuwat. (dening cara, ing asas padha kang dibangun kabeh provokasi liyane.) Mangkono detract obyek impact, sampeyan bisa entuk asil sing dipengini. wong kapapar bisa uga pengin mbuktekake pidana, sing kabeh iku ora kaya ngandika, lan minangka asil menyang alangan, banjur bakal kelangan kapentingan ing komunikasi lan urip, matèni dhéwé. Kanthi mateni kuwi kudu tumindak unik.

Pikaporstvo – wangun standar neurotic, kang bisa kapapar wong enom, kanggo macem-macem alasan. Pikapory – individu gerah mental saka loro sexes, asring, karo ora normal cacat, kang penyakit “asu wadon” ngrambah tataran Final. Yen normal cacat – eling kang kaya mengkono iku program informasi, digawe dening alien pidana kanggo tujuan seducing jinis ngelawan, kelainan harmonious interaksi antarane sexes, nambah tingkat agresi ing masyarakat lan majengaken bangsa utawa lomba minangka kabèh. Ing tembung liyane, titah kuwi bener program tanpa badan nyebabake. opsi liyane sing bisa diowahi Shower: sawetara semblance chimeras, yen fungsi dhuwur-frekuensi saka nyawa wis Cut mati utawa numpes, mangkono depriving kang samubarang pembangunan luwih, kang dadi bisa mung sawise remelting. Kabeh Pick munggah artis cacat katetepaké vaksin khas – isih bakal ilang.

30 taun.

Левmeh kabeh Badhak wadon wicaksana dhiri njupuk posisi ing hubungan karo jinis ngelawan, sing, sing wong kang dadi 30 taun: kanggo 30 taun wis soko padha tekan. Kaya wis bisa saged kanggo isi 18 taun Putri utawa Putri. nanging kanggo 30 taun wong gedhe kabeh sing perlu uga minangka diunekake keluron. Dening kabecikan saka apa kang ora migunani “individu wicaksana” dianggep ora perlu ing kabeh, lan minangka ganjaran nampa free dosis saka ngukur nyimpen kesehatan-. Minangka kanggo wong ora normal – wong ora ngomong ing kabeh.

Несвоевременность

snot.

cilik banget keblinger saka kerusuhan psychological – “snotty” hubungan Teknologi, asalé karo nyoba saka masyarakat manungsa kanggo nggawe masyarakat kewan minangka tataran transit menyang masyarakat biorobot. Various profesor mental gerah wong seneng nelpon kéwan sing luwih. Профессор-ЖирафSawetara kelompok pedunung donya nuduhake views sing. Iku becik ngatonake apa jalmo kuwi kéwan. Fact ora contestable, amarga padha nimbang piyambak kewan.

Akeh pelaku usaha penyakit sundel gagal appreciate kaluwihan saka penipuan saka jinis ngelawan, njupuk menyang konsep akun masyarakat kéwan, ngowahi ing setengah ngelawan saka tani subsistence dhewe minangka “bunnies, asu laut, morkovochek, sunflowers”. kang, temtu, luwih gampang kanggo ngapusi saka kang sehat. Верните Права Зверейmalih, jalmo, meksa nindakake perkara ngenyek wong liya liyane ing pretext sesambetan, cegah kèwan biasa dadi piyambak. Ing tembung liyane,, dadi ora mbusak sing sapi, lan sing wong.

djalmo, di-push saben dadi soploy utawa laku Kabeh ing hubungan kanggo tumindak kewan, reception diwènèhaké ing panacea biasanipun – kabeh nozzles ing konversi.

amben – kembang.

ana wadon, sing terus-terusan njupuk ing sawetara kembang lan muji, amarga obah cara kanggo dying, lan ngapusi cepet ing amben. partisipasi banget prasaja: padha nindakake moho – banjur usaha kanggo manggon ing donya boten mesthi.

tak omong. Şjolk.

Akeh wadon unggul sing nunggu proposal saka abdi gelem paling larang. Nanging wong-wong sing ora piyambak – minangka wanita uga, kang dianggep roto, Kang digunakake supaya tempik, senadyan durung puas gawan, tansah mbecikake tumindak saka bangsawan rapists sugih:”Kang bisa kanggo nindakake minangka gantos kanggo wong.” Ing kasus iki, tanpa arep menyang rincian, sing liyane – wong normal, lan “Gusti” – kewan utawa biorobot ora badan nyebabake, tanggung jawab kanggo kalbu. Ing kategori iki uga tiba wadon, pancet kontak karo “para gedhe” lan moyoki biasane ana ing macem-macem pretexts.
Овца
Wonten tradisi mapan: wolf mangan wedhus, hare lagi goyang bushes. Obayasneniya rasah.

Amarga, sing subspesies iki saka Badhak wadon ora berkembang ing sesuai karo sabdhoning Universe, endi Love utama, luwih seneng bakal didol intermediaries, makili mawujud kahanan exchange – padha kudu nemokake area related kanggo getaran sing: dipun ginakaken ora ana ing njaba Semesta. Apa bakal cukup kanggo wong-wong mau kanggo ngatur amal lan rekreasi medikomentoznuyu ekspedisi karo tujuan njupuk menyang akun fitur unik saka organisme melu.

tips.

БабочкаYen titah normal – ora wedi dadi dhewe lan tresna, sing tresna. Jujur karo djalmo jujur. Nindakake mlaku karo djalmo normal, abnormal lan bantuan kanggo pindhah menyang Clinic Space.

net banyu cal tansah ngawang menyang permukaan. Ing, nyoba kanggo Aturan metu kamungkinan kanggo terjun iku. awon – yen dhingklik iki bakal bisa kanggo break menyang urip, lan muliha!, nalika kepengin. Nanging paling apik kanggo supaya kontak karo struktur iki ing net banyu lan aplikasi, yen perlu, gegandhengan aktivitas.

ing total.

Space telas Aku ora dienggo kanggo melu ing pembangunan saka sing djalmo, sing gelem kesempatan iku nalika dealing ing dhewe karo Space tanpa wates, milai dening awake. jalmo bakal terus sawijining ngarsane iku cosmos lan pandjenengan, ngganti wujud saka sawijining orane ing liyane.

PS. Sofia, mesthi, We kudu bantuan. mbokmenawa, iku overloaded pakaryan, supaya dheweke dadi ing vacation, kanggo melu ing karya liyane prasaja lan nyenengake, nanging saiki bakal dewi kesuburan, kawicaksanan, iman, Mugi, Tresna lan Roh Suci Valentine. Adicara Suci ing pakurmatan dheweke kudu ngrayakake 10 Desember, 8 Agustus, 18 Agustus, 30 September, 8 Oktober, 8 November.

Aku pengin sampeyan kabeh rasa seneng, Sveta lan tresna.

gambar musik:

1. Pesnyary - A Love kaya ngimpi

2. Liapis Trubetskoy – Petka morjachok

3. Mumiy Troll – kucing

4. Surveying Kwnst – Happiness @ ru

nyathet: download papan
Mbagekke ing sesuai karo Agreement Space umum.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество