kosmos-abstract-peacock-1
dashuri – Kjo është një ndjenjë e natyrshme. Dhe proceset fiziologjike.

rritje dashurifiziologjik proces.

dashuri, Dashuria hyjnore, Ndjenja e natyrshme e dashurisë, natyrore Dashuria, i sinqertë fidanishte hare, Ndjenja e natyrshme e paqes – sinonime.

zot, COSMOS, Hapësirë ​​e pafund, EKZISTENCA, NATYRA – i njëjtë, në kuptimin e plotë të konceptit.

° ¨ ° º¤ Oliver Shanti & Miqtë – Onon Mweng • ● ꙳

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество