kosmos-abstract-babochka

Pra, bëni diçka?….

Të gjithë duhet të jenë të angazhuar gjë e preferuar për, që ndihem dashuri dhe duke rritur ndjenjën.

Në këtë situatë, është e mundshme të bëhet e varur nga vetë ndërgjegje (zbulim). sepse i preferuar marrëveshje gjithmonë i mirë në atë. Nuk ka asnjë dyshim rezultati ka implikime për ndërgjegjen, dhe lejon të vazhdojë të lëvizë për një artikull ekzistues, Duke përdorur zbulimet e bëra.

Është e rëndësishme të jetë i vetëdijshëm për, rezultati nuk është një qëllim në vetvete – vetëm tregues aktuale Shtetet, ku eshtrat e tua shpirt dhe atë që është e prirur.

ndërgjegje – të qenë, e cila krijon një situatë, në të cilën shpirt arrin një shtet Dashuria hyjnore dhe unitet me zot. Dhe kjo është përparësia e tij!

Në këtë, është e nevojshme për të vëzhguar disa sjellje higjienike. Më konkretisht në lidhje me rastin, dhe në të vërtetë në lidhje me tyre bota rreth.

Deri më sot, nuk ka prova aktuale, që zot atje.

Dhe pasojë e kësaj është një model universal i marrëdhënieve me përreth paqe.

Thelbi i të cilit është si vijon:: në çdo situatë që ju duhet të ndiheni i sinqertë fidanishte hare, çështje, çfarë ka ndodhur.

Kjo sjellje është e bazuar në hare zbulimet, e cila është një nga më e rëndësishme Sensations ajo botë. arritur atë, dhe nuk ndërhyjnë me njëri-tjetrin për të bërë atë. Ju mund të thoni drejtimin, por jo mënyra e veprimit.

çdo person – personalitet. Në këtë kuptim të njëjtë janë arritur në mënyra të ndryshme. vetëm nuk formule afrim japin rezultate të plota.

· 0 • ● Oliver Shanti & Miqtë – Thjesht Dashuria · 0 • ●

Love Kapitan love ловец ветра Любовь это лодка... Любовь и сигарета love desert
love sigara love hat love punk love старики Любовь рисовать
любовь стрелять

dokumentuar: shkarko space

Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

 

Общение в Космосе Космос Сотрудничество