objekte.
Bota u krijua nga Qenie Supreme, e cila merr parasysh zhvillimin harmonik në çdo fazë. Në qoftë se nuk janë marrë parasysh - jeta nuk do të ishte aspak. Për këtë arsye, informacioni i nevojshëm dhe i mjaftueshëm, për mirëkuptimin tuaj të paqes dhe zhvillimit, gjithmonë të përfshira në mjedisin tuaj me një bollëk të. Dhe edhe në çdo pikë të hapësirës, në të gjitha dimensionet, Times dhe botëve bashku dhe individualisht…
Prandaj, ne shikojmë, që na rrethon. Dhe i pari, që ju mund të vëreni është e zakonshme objektet, njohur për ne, dhe e natyrshme për mjedisin tonë. Ata janë të natyrshme për mendjen tonë, dhe janë pjesë përbërëse. dhe, përgjithësisht, të gjitha - objekte. Dhe vetëm atëherë ata ndryshojnë, dhe vetëm atëherë ata janë karakteristikat sasiore dhe pronat e tyre karakteristike. Pra, çfarë është primar, që të gjithë rrethinën tonë - objekte.

Kuptimi botën e objektit është shumë e rëndësishme. Dhe fillimi është në ndërgjegjësimin dhe kuptimin e Infinity. Dhe kjo është gjëja e parë që ne i kushtoj vëmendje për pamjen në Botë. Dhe kjo është një fillim, Ne u krijuan për Qenien Supreme. Kjo është një nga pjesët elementare në të kuptuarit Botërore dhe Infinite Cosmos në përgjithësi. Që ne të gjithë të mësojnë këtu - është më mirë për të bërë atë nga një mësues profesionist, dhe më të mirë , si rregull, ata që shkruajnë tekstet. Prandaj është më mirë për të mësuar nga, i cili ka shkruar ynë "tutorial". Pra, ne mësojmë nga natyra.

Natyra ka krijuar objekte për ne. Prandaj kundërshtojnë - strukturën harmonike. Objektet nuk janë vetëm objekte, Por çdo nocionet: ngjarje, lëvizje, mendim, emocion, ndjenjë, Nuk është një grup, image psikologjike, Grupi images psikologjike, koncept, vendim, proces, reaksion kimik, Struktura e informacionit, objekt informacioni (shembull: aplikimi kompjuter, program, Qeniet ose program sjellja e shoqërisë, Ligji i natyrës, forca tërheqëse…).

Se si të përdorin atë. për shembull, për të mbrojtur sistemin nervor. Në rastin e një rreziku të madh të stresit apo thjesht stresi. Në mënyrë që të mos prishin sistemin nervor. që , sigurisht, dhe më vonë mund të restaurohen pjesërisht ose plotësisht. Por ajo do të marrë kohë dhe energji. Pse e humbni energjinë tuaj dhe kohë personale? Dhe ku është garanci, kjo nuk do të ndodhë më shumë se një grevë në shkallë të gjerë, gjatë ose pas shërimit. Sa më shumë që stresi është një rezultat nga pushtimi. Dhe në një shkallë më të madhe, çdo gjë duket kështu, se dikush është i vjedhur energji dhe kohë personale. Prandaj, stresi duhet të përfaqësohet si një objekt psikologjik, ju normalisht mund të marrë. Objekti është më e mirë për të marrë nga vendbanimin tuaj, ju vjen keq. për shembull, qeni juaj, që barks në fqinjët, apo mace, se bit e dashura. ose lion, i cili nuk ka ide në lidhje, se zebra, ai kishte ngrënë, Unë jam duke shijuar shijen lëng të barit.

Mendoni e imazhit (objekt) për ngjarjet, dhe të veprojë në këtë mënyrë. Shqyrtojë sjelljen e tij në një shembull të vërtetë, dhe përdorimin e njohurive mbi objektin aktual, nëse është e nevojshme,. është e dëshirueshme, paraqitur me imazhin ju bën të ndjeheni dashuri - atëherë thithjen dhe transformimi i energjisë shkatërruese nga një situatë ndodh edhe në një nivel më të gjerë,.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество