Unë do të doja për të shtuar në atë që, ajo që është thënë më poshtë: Objektiviteti ekziston. Objekt Bota nuk është një fjalë e zbrazët, dhe jo një gjemb në konceptin. Një objekt ka një pronë shumë e vërtetë - ajo mund të ndjehen. dhe, nëse ndjenja është - ata kanë në të gjitha nivelet. dmth. në qoftë se ne hetim, atëherë nuk është një ndjenjë e pranisë. Ne shikojmë në atë - është gjithashtu një ndjenjë të pranisë. Pra, kjo është një ndjenjë e mirë :) . Dhe kjo nuk është e mirë për të humbur. Sepse në qoftë se ju humbni ndjenjën Prania në botë - e, ka shumë të ngjarë që ju do të mungojë ose, E pra, të paktën, i përmbajtur. Dhe edhe më shumë! Unë do t'ju them, se jeta e sistemit të detyron për të bërë atë: të pezullohet. sidomos financiare. dhe, si rezultat, njerëz, Në vend të jetesës, të jenë miq, dashuri, vetëm nxjerr me njëri-tjetrin. Por kjo nuk është e frikshme :) . Sa më shpejt që ju të vini re, që u zhduk nga kjo botë, ose izoluar nga çdo mjet të nevojshëm për të shqyrtuar objektet ardhshëm fizike, pa probleme, në një kuptim të pranisë së tyre. si rregull, dështimi ndodh në ndjekje të objektivave, dhe si rezultat i veprimeve drastike. Sepse të gjithë fiziologjia jonë përfshin zhvillimin gradual - Veprat ashpër panatyrshme.

Prandaj, shikoni direkt në një objekt. Kemi arritur ndjenjën e pranisë së objektit. Dhe të bëjë të njëjtën gjë me të tjera. Tjetra, shkoni në objektet jo materiale, të tilla si lëvizja e objektit, dritë, rrezatim, dritare kompjuter, Mënyra e të menduarit. Kjo fazë ka komplikuar, dhe në qoftë se keni qenë në gjendje të ndjejnë praninë e imazhit - kështu që ju keni një nivel mjaft të lartë të aftësisë për të stabilizuar. dhe, i mundshëm, stabilizimin e situatës mjedisore. Dhe ndihma juaj është e nevojshme jo vetëm për mua, por i gjithë planeti, më pak.

Nuk mund të jetë një ndjenjë e, nëse ka rrezatimi nga syri, tensioni në pjesën ballore dhe jo vetëm. Kjo është normale - dhe atje. Vetëm mos merrni kryer larg. Të gjithë ju duhet - është për të arritur ndjenja e plotësi. Ajo do të jetë mirë, në qoftë se ka një ndjenjë e gravitetit dhe lart në qafë. Ky është një tregues se energjia në trup është në mënyrë normale. Ajo nuk mund të jetë vetëm për arsye, ju thjesht nuk ndjehen të. Por në qoftë se ju të bëhet mirë në zemër - ju jeni në rrugën e duhur. :)

mirë, Ju mund të punojnë edhe në këtë tekst.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество