Në mënyrë që të përjetojnë në praktikë, çfarë Dashuria hyjnore nevojshme dhe të mjaftueshme për të përdorur një prej metodave të mëposhtme::

1. Më mbaj veten si një fëmijë. Në moshën tre vjet. çfarë bëri, soll si. И воспроизвести те ndjenjë. Ju edhe mund të ulen dhe të luajnë këto lojëra. Është e rëndësishme të kujtoni ndjenjë, që dalin nga këto sesione. Nëse ju kujtohet hard - pyesni prindërit tuaj.

2. Merrni duart tuaja i porsalindur apo të shikojnë ata. Sidomos pasi ai u zgjua. Kjo nuk është e vështirë në njoftim, se ai admiron të tjerët botë. Këtu ajo është! dhe bukuri, Ajo ka qenë biseduar për të gjitha klasike ruse. dhe, që të shpëtuar botën.

Dashuria hyjnore ai përmban fuqi e ujit. Në thelbin e saj është e. Pra, kjo është ajo Energy Water, nga të cilat ne të gjithë erdhën. dhe, për më tepër, të gjitha gjërat ndodhin. Prandaj, metoda e tretë:

3.Relax, të marrë një dush, ose të marrë një rënie e horizontit, Kur ai erdhi në dhe të ndjehen të ujit A.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество