kosmos-alfa-omega-8-beskonechnostey-gold

hi, fëmijë!

Ne fillojmë.:)

Unë do të doja të bëjë një rezervë paraprakisht:Kjo nuk do të ringjallë të vdekurit – vetëm ofertë shpëtojnë i gjallë, Në qoftë se ata duan atë.

Dhe në qoftë se keni ndonjë gjë për të jetuar – ju keni një sens të lexuar më shumë.

E drejta në kryesore:

1. çdo të vetme të qenë duhet të ndjehen hyjnor dashuri.

2. çdo të vetme të qenë duhet të mbrojë të tyre hyjnor dashuri, даже ценой собственной ЖиЗнИ.

3. çdo të vetme të qenë duhet kërkoj rritje ndjenja e dashurisë hyjnore, не мешая при этом другим ЛюБиТь.

kosmos abstract phoenix

feniks – Firebird

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество