Archive for the ‘fakte’ Category

Планетарная помощь

Përshëndetje ЛюБиМыЕ! ^)
^^^^^^^^^^^^^^^^
После достаточно продолжительных размышлений было принято судебное заключение и сейчас будет оглашено решение относящееся к несанкционированной хозяйственной деятельности на Планете tokë.

Вся мудрость univers
скрыта в каждом i saj миллиметре
- не зачем желать слишком многого,
kur vendim находится прямо перед тобой.

Пролог.
********
Всем известно, что дела в правительственных кругах Lexo më shumë

KGB dhe mating

Солнце отвернулосьKjo nuk është e dukshme edhe në filma:
Ju jeni në pushtet dhe ju …

Në vendet e vogla me një popullsi prej, zakonisht, në 20 miliona, status special kanë një shërbim sekret. Për shkak se ata përballen askush nuk e di, ons magjike, i pabesueshëm, pakapshëm dhe gjithmonë Lexo më shumë

Linja e zjarrit

ndërsa “Kafshët të shëndetshëm mendërisht” sulmuar nga të gjitha krahët, dhe “i bukur” “i përkryer” “material biologjik” fshehur në shkurre pas tij, me shpresën për të pritur për momentin kur ajo bëhet e qartë se kush Lexo më shumë

Devoizm

ДэвыÇdo krijesë është zhvilluar në përputhje me standardin e vet të. Edhe pa e ditur ose duke qenë të vetëdijshëm për këtë, Duke qenë një cikël të zhvillimit ndodh pikërisht për shkak se ajo kërkon që këtë standard. Lexo më shumë

investimet

Suicide- Pse jeni kaq të varfër?
- sepse budalla.
- Dhe pse jeni kaq të trashë?
- sepse varfër.

(urtësia popullore Belarusian)
$$$ Фундамент инвестиционных богов. $$$ Читайте дальше

Antitsivilizatsiya

Është e thjeshtë.

☼ ૐ 卍 Кто породил Антицивилизацию? ☼ ૐ 卍

ndodhi

Происходящееpallate dridhen. etërit
zhurmshme.
sekretet Hollow. hapur
thuhet.
Flukset e fluturoj valët dëshironi,
infektues rrufe shine.

✪ ╬ Открыть Любовь и Космос ╬ ✪

Parimi i autoriteteve me forcë

МолнияJu flisni bukur
dhe, ndoshta, Lindja.
Por Lightning Blue
Reeks e armikut saktë.
⊡ ● ⊡ ● ⊡ Любитьвсю жизнь прожить

karma

Карма. Невольница
Был нем. këtu, ревёт как зверь,
Спущенный курок Судьбы, врагу в дверь.

Втоптана Сама Любовь
- Пронзит Плачь.
Прольёт кровь
На высоком постуПалач.

(¯`’•.¸Любовь пропитывает Вселенную¸.•’´¯)

Parimi rregullore autonome

АвтономияI vdekur, I vdekur,
Dhe gjaku spurted
Në forca të blinduara lumë të gjerë.
U zgjova gjithsesi, përsëri
Okinuv ju WARRIOR OKOM.

(Velimir Khlebnikov)

skllavërimin planetin, Alienet penale mund të fillojë të marrë një, se kërcënimi serioz i terrorizmit do të. terroristët ( ( ( jetë – Гармония ) ) )

Kthehu lartë
 


fakte