МолнияJu flisni bukur
dhe, ndoshta, Lindja.
Por Lightning Blue
Reeks e armikut saktë.

Fat të mirë ata babbling
Lexoni poezi paqartë.
Burn qytetin në vijën e
- rrufe Red.

Kjo tingëllon mendim të rreme:
True jashtėzakonisht trashë.
Yellow shëruar Lightning:
Për të prekur atë është urgjente.

Jetojnë shkatërrojë të gjithë,
Guximi i tyre aq trim.
Për shkak të dashurisë
rrufe e bardhë.

В hapësirëe në disa planet ka një vend që të jetë një formë e qeverisjes planetare, e cila mund të quhet autoritare ose me forcë. si rregull, kjo nuk duket pa ndihmën alienet penale. Në thelb ajo merr superioritetin e një individi të veçantë mbi të gjithë të tjerët. dhe, është supozuar një epërsi dominues në të gjitha fushat.

МолнииQeveria autoritare mund të ndryshohet. për shembull, nëse zbatohet nëpërmjet ndërmjetësve. Kjo situatë mund të lindin, në qoftë se njerëzit lokalë refuzojnë të binden pa mëdyshje. Pastaj, pas zgjedhjen e një personi të përshtatshëm, formimi i saj do të bëhet në të drejtat e diskutueshme të parë me kalimin në qartë më vonë.

Tre llojet e autoriteteve të detyruar janë më të zakonshme:

1) autoritar. i cili thotë: “lejuar të gjithë, Unë ju dha leje.”

2) totalitar. që është e karakterizuar nga: “lejuar të gjithë, që grupin tonë ju janë të lejuara.”

3) demokratik. Themeli i cili është miratimi i: “lejuar të gjithë, se ne nuk kemi ndaluar ende.”

Çdo lloj i sundimit autoritar ekziston për shkak të kontrollit lineare të gjitha strukturave në dispozicion. Nëse ndonjë strukturë nuk është në dispozicion – ajo është e përjashtuar nga qasja universale, ose të përpiqen për të përjashtuar.

Marrja e pushtetit është vetëm për shkak të faktorit njerëzor. Pasi qëllimi është arritur, pushtues kërkon për të përjashtuar të gjitha mundësinë e një fuqi të ngjashme të përgjimit, lëshimin e konventave të veçanta ose ligjet kontrollin e pajisjeve të shërbimit.

Në shumicën e rasteve, ky lloj i menaxhimit mund të përshkruhet si fuqia e njerëzve të pastrehë dhe prostituta botën. Si rregull nuk është e rregulluar dhe me dinakëri përshkruhet me formulën e mëposhtme:” Nëse ju jeni një ekspert – më tregoni se si të bëhet kjo, ajo që ju e dini në lidhje me, shqetësuar vetëm për të bërë këtë, Unë kam qenë në gjendje për të vendosur pastaj për të shpjegojë për ju krijesat, i cili nuk e kupton. Përndryshe, unë nuk do të qajë ose të të hedhin në krahasime nga pistoletë. që, Dhe pse të gjitha këto Ekstremet? le të, më thoni një zgjidhje të gatshme. Dhe unë do të mbajnë atë dhe uzurpojnë gjithë lavdinë, përfitojnë dhe nder.”

Nga formulimi shumë shihet qartë, se fuqia penale ekziston për shkak të mundësisë së vjedhjes, e cila zhvillohet për shkak të pranisë së armëve nga kriminelët, kryerjen e veprës së vjedhur. Disa prej tyre, madje, Ato lejojnë veten e tyre për të bërë deklarata të tilla si:” Dua të, ju të mendoni, e gjithë kjo ju dha mua.” Formulimi Extended duket si:” Të gjitha unë vodhi për ju. Mbani cirk tim – atëherë unë do të vazhdojë të ju jap, I vodhi nga të tjerët. A, përfundimisht, I rrëmbejnë dhe. Por sipas ligjeve të mia, ju nuk mund të provojë atë, Unë kam grabitur. Po dhe, të gjitha armët në posedim tim, sepse në çdo rast ju jeni të pafuqishëm.”

Në praktikë, kjo duket si ky:

1) gjej të qenë me një zgjidhje të plotë dhe kjo zgjidhje është duke u përpjekur për të vjedhur.

2) Në qoftë se operacioni ishte i suksesshëm – madhështia dhe nderi e hajdutë shkoi. Nëse nuk ka – shikoni për një tjetër “umnika”.

Për të kryer këto kombinime të thjeshta në mënyrë të veçantë përmban një larmi të madhe të qarqet hije, i cili përbëhet nga të besuarit në organizata të ndryshme. krijesa, duke kaluar nëpër këto organizata, detyruar të zbulojë idetë cilësore dhe pothuajse gjithmonë merrni “kthyer poshtë”. informacion, hyjnë pompave informacionit, fshehur në një krijesë të ngjashme me kukulla, ajo bëhet e njohur qarqet hije dhe bie në gjykatën e tyre universale. Ata organizojnë periodikisht ose në raste urgjente për të diskutuar mundësitë për realizimin e ideve të vjedhura. Pasi që një pjesë e qarqet zetovskih përfshin biznesmenë, politikë, mjekët, shoumeykery dhe të tjera varëse rrobash-në – për realizimin e ideve të vjedhura duket se ka karakter. Siç shihet, Ata gjithashtu rregulluar cleverly. Rrjetet struktura të tilla vij gjithë zonën në dispozicion dhe, në qoftë se ata i përkasin autoriteteve penale – të gjitha shtet.

Në këtë rast,, nëse ideja e autorit është shumë këmbëngulës dhe ndarje, por thjesht nuk mund të vrasin atë – qarqet hije përdoret për çrrënjosjen e rezistonin personalitetit. prodhuar fillimisht presione dhe përpjekjet për të vënë në një spital psikiatrik (dhe mendimi i, që biletë bardhë Ajo nuk konsiderohet), pas një tentativë për vrasje të kryera shtrirë në kohë me ndihmën e institucioneve mjekësore dhe metodave të tjera në dispozicion.

grumbullim.

Nëse popullsia e rajoneve të ndryshme të planetit janë përshtatur me krimin parazitare dhe të mësojnë se si për të mbrojtur kundër tij – pastaj shpërndarë kruese turmë, çmendur dhe Galakhov tenton për të bashkuar përpjekjet e përbashkëta për të krijuar Struktura fuqishëm i aftë për kontrollimin e, i cili ka mësuar të përballen ata vetëm. Kështu mund të formojnë fushën apo një shtet. Pas paraqitjes së udhëheqësve të saj të kërkuar për të detyruar të gjithë të tjerët për t'i dhënë atyre ndonjë gjë me vlerë për të lira, ata posedojnë.

Вишниpër shembull, ka qenë, të cilët kanë mësuar të rriten qershi. Ata kanë një shumë e qershi, dhe shumë duan për të shkëmbyer qershi të tilla në prodhimet e tyre. Atëherë mbreti-perandor do të doja këto qershi, por jo mallrat, ai nuk prodhon. Çfarë, atëherë, për të ndryshuar? Ju mund të shkoni për të kërkuar, Nëse ju nuk i japin – zhvillimin e armëve, ndërsa të tjerët punojnë, dhe nën dhimbjen e vdekjes, për të marr qershi. Me të tjerët për të bërë në mënyrë të ngjashme, nëse është e mundur. Ju ende mund të pre bizhuteri dhe për të ndryshuar ato për qershi, Pastaj vjedhin përsëri. Por metoda më efektive – kontrolluar të gjitha operacionet e këmbimit, Ajo zë një pozicion ndërmjetës. Për këto para duhet të jetë mirë dhe të sistemit financiar.

Mendorë shkelësit sëmurë kanë filluar të krijuar vet e tyre sistemet financiare dhe metodat e tatimit për përdorimin e sistemit financiar. Si rezultat, një grup i lypësve krijon një iluzion sikur ata të gjithë të japin paratë e tyre, paga rritet, por në fakt ajo është e para, ata kanë marrë larg nga popullata. Kështu është e mundur për të vendosur taksa në vetëm për ndonjë gjë: në qoftë se dikush ka një karotë shijshme – në është e mundur për të vendosur tatimin dhe, në këtë mënyrë, marrë atë në tryezë darkë.

me progresion sëmundja çmenduri Invaders mund të fillojnë të tatimit pronë edhe e fituar me ndershmëri apo strehim, Qeniet vet ndërtuar në kokë. Mos investuar në të njëjtën kohë në ndërtimin e një gram të vetëm të përpjekjeve të tyre. E cila e bën të nevojshme për të futur një taksë tre herë në guximi, nëse e Ndërgjegjen ulët të frekuencave “kreu zaprыhnulo” frekuencë të lartë, pikë, atë që ai duhet të bëjë, dhe tatohen nën frikën e vdekjes dhe arsyetime të tjera. Transportuesit e fazës klinike të sëmundjes që të dënohet Menaxhimi i integruar standarde.

vrasësit Empire.

Нож БомжаNëse shkelësi nuk arrin të krijuar një bashkim për jetën e plaçkitjes dhe të skllavërisë – ato krijojnë perandori kriminale. Zakonisht kjo zgjidhni një vend apo një kontinent, e cila ka mbetur prapa në zhvillimin e pjesës tjetër. Vdekja në planet më të qytetëruar, zakonisht, Ajo është konsideruar të jetë një vend, e cila ka armë më të fuqishme, dhe më e prapambetur – dhe, në të cilin arma më e dobët. Picking up në dhëmbët e kandidatit, i pastrehë, kriminelët, Prostitutat nga e gjithë vijnë atë “shqyrtuar”, duke marrë me vete një armë të civilizuar. zakonisht, pa ndërhyrje, skllavërim apo konfiskimi i kandidatit të ketë sukses. Nëse popullata lokale si rezultat i veprimeve agresive janë shkatërruar – gjysmë-pjekur qytetarët duhet të mohoj dhe të bomzhevat, periodikisht qitjes njëri-tjetrin. Kjo ndodh për arsyen e thjeshtë, se ata vetë nuk janë në gjendje për të punuar dhe nuk do të detyrojë natyrën e tij kriminale.

Si rezultat, ata arrijnë në përfundimin, se në një situatë të tillë është e nevojshme për të jetuar në kurriz të vendeve të tjera. Dhe të shkelin mashtrimin ndërkombëtar. Kështu, ata janë në gjendje të ekzistojnë për sa kohë që planet e tyre, ose të bëhet i njohur për publikun. Për të fshehur këtë informacion, ata ryshfet pushtetin lokal dhe të emërojë menaxherët e tyre në vende të tjera, duke formuar kështu Qeveria botërore.

Të vetëdijshëm për parëndësi tij, ata janë të angazhuar “truri joshjen” nga e gjithë bota. Krijimi i kushteve të padurueshme të jetës për qeniet inteligjente në vende të tjera, ata ofrojnë ata për të kaluar në perandorinë e tyre. Nëse kjo ndodh – potencial lëvizur intelektuale Qenie përdoren për shkatërrimin e këtyre vendeve, ku ata u zhvendos.

seriozitet.

Групповой НожFuqia konfiskuar Vështirë gjithmonë siguron pozitën e besueshme vet. Ndalon përgjimin dhe mbledh informacion mbi konkurrentët potencialë. Kur i tillë ishte një numër i mjaftueshëm i – ata fillojnë të shkatërrojë të gjithë konkurrentët e saj në djep. Dhe nuk do të lejojë edhe potencialin e formimit të tyre.

Faktet vërtetojnë janë ngjarje të përsëritura, lidhur me vrasjen dhe shtypjen e aktiviteteve të ekzistuese, shqyrtuar hapësirë. Viktimat ishin Jezusin, Nicolaus Copernicus, Galileo Galilei, Giordano Bruno, Aristoteli dhe të tjerët.

Audacity çmendur nganjëherë vjen në, Ligjet që janë të publikuara, ndalon mendoj, i frikshëm, madje, me mundësinë e origjinës së mendimit: sepse, Kjo mund të çojë në, koka fillon të mendojë, dhe kjo është e paligjshme sipas ligjeve të princit tonë.

Групповой НожFuqia e kriminelëve bota të interesuar në, se të gjithë skllevërit janë të kontrolluara nën çdo pretekst, dhe çdo, të cilët mund të shkundur pozicionin e tyre të sigurt, ishte i vdekur apo i ulur me gojën tënde të mbyllur fort. Shumë krijesa të ndershëm, naterpevshis sulmet kriminale, grabitje, Dhuna nga vrasësit mori pushtetin, fillojnë të ushtrojnë vetë-mbrojtjes, që, kurs, shkel penale “ligjet”, nga pastrehë. Që situatën, e cila doli të jetë Creatures të ndershëm, të krijojë një vrasës, marrë përsipër të botës – Përgjegjësia dhe faji për të gjithë të zhvendosurve “narushitelnye” veprimet, Qenie e kryera ndershëm, shtrihen vetëm mbi supet e pushtetit kriminelët konfiskuara.

Prandaj Cosmos vrasës i dënuar me dëbim nga Universal, e hapësirë ​​Life, të hapësirës dhe Planet, për sigurinë, Dëmtimi mund të jetë për të numëruar.

progres.

Прогресс ОбществаProgresi është i rëndësishëm për çdo vend, Pse kriminelët duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm e njerëzve të vazhdueshme lodhje progresive të bllokuar. Nëse në të parë skllevërit mund të frymëzuar, se ata janë prejardhjen nga majmuni, dhe imponuar obezyannicheskaya kulturën – atëherë ata të përpiqet të bëjë biorobots bindur. Në raste të tilla, ka një prodhim masiv i formës Chimera.

Прогресс ОбществаPër organizimin më të mirë të prodhimit të Chimeras basenëve kullota mund të përdoret. Vdekja në planet quhen qytetet. Qelizat inkubacionit janë ndërtesa shumëkatëshe, populluara biorobots njëlloj tupeyuschimi potencial.

Jeta në një planet të tillë është i organizuar në mënyrë, për të prodhuar pompimit masiv të ideve të qëndrueshme. Ky manifestim është plan i dyfishtë:

1) që “obёrtka i fantika” lavdia e uzurpuara, përfitim dhe nder, Nëse ideja e dikujt tjetër të zbatimit.

2) Dëshira për të sjellë më shumë kokën duke menduar për të dullness duke shkatërruar kapacitetin e tyre.

Прогресс ОбществаKarakteristike për këtë lloj të popullsisë rritje të drogës shtetërore dhe në masë. veçanërisht, rritjen e prodhimit të drogave narkotike (duke përfshirë alkoolik), para fazë është e rëndësishme për të mbajtur autoriteteve për të turbullt e vetëdijes për një periudhë të caktuar kohe. Pas kësaj mënyrë start, të cilat mund të karakterizuar si heqjen e të gjitha lëkurat nga popullata.

Rëndësia dhe nevoja për armët mbështetjen e qeverisë të fuqishme dhe strukturat e pushtetit, që justifikon nevojën për banditët nuk kanë kohë ende për të kapur fronin perandorak, copë kostumi herë “bastisje mongole” për sektorë të veçantë të shoqërisë.

Duke shtuar benzinë ​​zjarrit, kompetencat bums përpiqen për të mbajtur popullatën lokale në një gjendje të grindje dhe përçarje, të cilat përdoren për të shtypur strukturën e pushtetit, duke justifikuar ekzistencën e vet në sytë ende qytetarët bindur, uvedonnyh nga të menduarit në lidhje me furnizimin me energji elektrike.

Duart ndyrë fuqinë për të pastrehët e forcave botërore të qenieve normale grinden mes vete, hobe baltë në njëri-tjetrin, dhe të tregojnë agresivitet. Kjo është për shkak se, që krijesa e zakonshëm të pafuqishëm për të bërë pyetje të shtetit, ku ata marrin të njëjtat krijesa pa gjemba, gjejnë veten në një çark. Derdhje njëri-tjetrin baltë zhurmshme emocionale, duke u shtrirë tej, dhe kriminelët, fshehur pas pjesën e pasme të palcës kurrizore, ose nën hijen e saj, mbetet e pastër dhe e paprekur, duke i lejuar ata që të më lehtë të vazhdojë të zhvillojë tyre mashtrim.

Nëse autoritetet penale lëshoj një luftë në mes të – vrau saj ndershëm, përgjegjës, Duke qenë naive, ndërsa mikrobet e kalbura qetësohem në hije pas shpinës së skllevërve. Veprimet e tyre vijnë nga konsiderata:”Все-равно я сдохну - пусть и они сдохнут ради меня.

në, për të vështirë-duke punuar një pjesë e popullsisë nuk i jep mundësinë për të kuptojnë se kush fronin, Fuqia penale ka mbështetur gjithmonë kriminelët e tyre të lidhura, humbës dhe bums, ndjek, ndërsa, se ata nuk arritën të përbëjnë një kërcënim për e tyre vendi toplenkogo. Në këtë pamje shumë të natyrshme të çështjes në një njeri i ndershëm:” Pse është ajo që unë jam duke punuar vazhdimisht dhe ende jetojnë më keq se ato, që loafs, alkanit, vjedh?” Me fjalë të tjera ka frekuencë të ulët dhe të dekompozuara elementet mbështetëse Worldwide, për të shpëtuar rrëmujë si një e tërë dhe në mesin e ekzistojnë normale nervoz në veçanti, e cila redukton dëshirën për të jetuar.

Rregulluar nivelin e agresionit në mesin e popullatës dhe nxitim të shkelur autoritetet preferojnë përdorimin e ankesave, janë anëtarë të sistemit të shkruani në sekret njëri-tjetrit. Në një planet normale për fytyrën sakramentet e tilla mbushur, dhe vdekja në planet që ata janë të mbrojtura nga ligjet e kushtëzuar.

Nëse ka pasur palejueshme për autoritetet penale, dhe disa nga krijesat arritur dridhje me frekuencë të lartë – hedhin të gjitha forcat, për të shtypur këtë frekuencë dhe thith “refugjat” në hapësirë ​​të kontrolluara nga frekuencë të ulët. Së dyti Buddha apo Krishti – rrethanë shumë e padëshirueshme për autoritetet penale. Në këtë ligj e tyre e ndaluar për të bërë gjithçka, që e bën astronautët e tanishme.

Uniteti i burrit dhe gruas është një njësi e integruar, e cila ka nevojë fiziologjike janë plotësisht të kënaqur. Kjo është shumë e padëshirueshme për autoritetet bandit: në këtë rast nuk ka nervozizëm dhe urrejtje në shoqëri, duke eliminuar nevojën për të kontrolluar forcat e sigurimit dhe të zhvilluar fuqinë e dhunshme. Në këtë popullsi zhytur në, ku elementet përbërëse përbërëse janë të ndara nga një armiqësore dhe, duke u përqendruar vetëm interesat thjesht individuale. Për shkak të luaj më intelektualisht dobët Pjesë element integral, dhe luring atë në një kurth të përgatitur, nuk është një përpjekje për të shkatërruar elementin si një e tërë. Kështu, shkatërrimi i racave të caktuara ndodh nëpërmjet brekë dhe pantyhose.

Tha të mjaftueshme për të përshkruar progresin aktual në mënyrë për të dërguar jashtë nga Zoti, e hapësirë ​​Life, e hapësirës së planetit për të eksploruar forma të tjera të pranisë.

1984.

Фашизмherë pas here, Nuk është aq i varur në luftë kundër fashizmit, thjesht nuk e shoh se si, fsheh, Ai merr mbi fronin mbretëror, dhe fillon një gjenocid kundër popullit të mashtruar.

Фашизм 1Dorval të kacabu fronit thelb të gllabërojë të gjitha për mbijetesën e tyre. Dhe në qoftë se ajo është ngrënë gjallë – ata fillojnë të gllabërojnë njëri-tjetrin. Fuqia kacabu për të bërë të njëjtën gjë. Baza materiale të papërpunuara të burimeve njerëzore, një kënaqshme, ushqim dhe të ardhurat, Kjo është e një rëndësie dytësore. Është e rëndësishme për të ndjekur pafuqi përhershëm dhe materiale të paarmatosur biologjik të para, për të kryer lirisht grabitje dhe dhunë ndaj pas, frika dhe dëshpërimi. Për cockroaches baleen më të mirë, Nëse dhuna është e ngjashme me një akt të vullnetit të mirë nga ana e viktimës për shkak të shpresës së situatës.

Фашизм ГенералNë vendet me regjim 1984 janë për të mbledhur informacion për të krijuar iluzionin e zgjedhjes, Rezultatet dhe fituesit e të cilat janë tejet të njohura. por, në qoftë se rezultatet e votimit nuk janë të kënaqur me elitës në pushtet – fillojnë presionin kokëfortë. Duke krahasuar rezultatet e vërteta dhe të falsifikuara votimit, ata të vendosin mbi format e represionit. Llogaritja sektorët kundërshtues të shoqërisë, ata të marrë një vendim në atë që produktet dhe forma, ata duhet të ngrenë çmimin e pasurisë. Nëse çmimet rriten ngadalë ose të shpejtë për të gjithë – kështu, që 90 dhe më shumë % e popullsisë votoi kundër sistemit ekzistues. Dhe udhëtime në vende të tregtisë bëhet horror hapur. Kështu fuqia penale josh njerëzit për çështjet e mbijetesës së tyre, në mënyrë që ata nuk mendojnë për mashtrimin e madh, e cila mbështjellë ato kudo. pyetje mbijetesa – më shumë hidhërim se xhelatët mashtrim, dhe trupi për këtë arsye më parësor.

Në vende të tilla, gjatë protestave dhe mosmarrëveshjet mund të shikojnë trena autobusë, Banorët e ardhshme mbushur burgjet.

udhëheqja e vendit me regjimin 1984 është caktuar një rënie tre-fish të numrit me ringjalljen shoqërues, pas së cilës ata duhet të jenë vë në dukje kursyer vaksinimin. Nëse marrja e pushtetit përdorur nga një hipnozë cigan – cigane implikuar bie fat të ngjashëm.

skemë muzikore mbi këtë temë.

★ ★ ★ ● ⊡ Liapis Trubetskoy – Luaj ⊡ ● ★ ★ ★

për më tepër, данный тип правительства уволен по воле народа на основании права выбора и голоса, которые использовались при становлении власти. Если власть это не устраиваетнеобходимо применить точечные наземные вооружённые силы. Если в кратчайшие сроки спасение подобных властей, от контролирующих их душевных болезней, не произойдёт по любым причинамнеобходимо вмешательство специализированного отряда флота Вселенной: такому правительству вполне приемлемо дальнейшее существование в виде пыли или пепла, так же как и потенциальнымумникам”. Если во Вселенной есть области активно не согласные с данными мерамиони могут покинуть Вселенную в момент несогласия, если не стремятся изменить форму собственного существования на иную.

Технологии.

КонкурентВся суета и насилие на Планетах Смерти поднята лишь с целью выкрасть технологии не доступные преступникам, но доступные нормальным существам. Для этого созданы условия, при которых наивные существа впадают в иллюзию мира и спокойствия и раскрывают важную информацию. Которую преступники накапливают, и после устранения конкуренции создают видимость прогресса, e vërtetë, с задержкой на десятки или сотни лет.

Иллюзия прогресса является второстепенной величиной, которая необходима лишь для одурачивания рабов, создания видимости разнообразия и движения вперёд, являющегося не более чем ходьбой на месте. Так же непрерывный поток эмоций, вызванный иллюзией прогрессаспасает” njerëz (për shembull) от осознания, что самая совершенная научно-техническая разработкачеловеческое тело.

ОружиеВ то время как первичной величиной является разработка оружия против Бога, которая происходит под предлогом самых новейших исследований.

Бомжи не стесняются использовать силу подвластных министерств для убийства большого количества конкурентов и неугодного населения. Так, используя министерство здравоохранения, они неугодных и подозрительных личностей перенаправляют на круги собственных врачей внутри медицинской системы, где происходит движение от врача к врачу до тех пор пока существо ни будет загублено.

nganjëherë, для уничтожения населения в больших количествах, происходит его заселение в радиоактивную зону, где не прошли, madje, периоды полураспада. Малые дозы радиации делают своё дело, и неконтролируемые мутации не заставляют себя долго ждать.

Одной из технологий сокращения конкуренции является изживание талантливого населения или воровство их судеб с помощью корпораций в области искусственного интеллекта. Недостойные Существа создают впопыхах специфическую организацию, и методом теневого мошенничества заманивают подходящий персонал. Когда талантливый человек понимает в чем делоот него быстро стараются избавиться, предварительно закрепив за собой его идеи и разработки. Когда идей накопилось достаточно множестводля их реализации приглашаются бездарные исполнители (передвигатели квадратов), которые тупа исполняют команды как в армии. Остальным же предлагают бесплатно умереть с голоду или от безысходности. В связи с чем упомянутому руководству назначается корректирующий пакет бесплатных услуг.

art.

Деятельность связанная с тонкими структурами не самым умным существам напоминает деньги из воздуха. Обладая должным уровнем наглости, можно эксплуатировать эшелоны напуганныхзверьковдля написания стихов, музыки, картин и проч. и проч. Если какому-то наглецу удалось захватить мало-мальски заметный тронон стремится удержать его любой ценой. për shembull, если к ним приходит Существо, талант которого не оспоримс целью отнять стремление развивать талант, происходит резкое, грубое, небрежное, агрессивное воздействие на его каузальные тела.

Прослушиваниеpër shembull, приходит певец на прослушивание к известному продюсеру. Талантливо исполняет сложный вокал и слышит в ответ:”Иди ты на…”. Обычно в таких случаях талантливые люди вынуждены быть народными артистами в других странах. Kjo ndodh për arsye, что захватчик осознал собственное ничтожество и неспособность конкурировать с талантом. Но с помощью шокового давления пытаются уничтожить желание заниматься искусством или довести до самоубийства потенциального конкурента.

Всем безумным захватчикам искусства поручается сольное выступление во время их изгнания из Сущего, e hapësirë ​​Life, Planet nga hapësira.

Культура.

К моменту формирования Преступной Империи начинается распространение бомжевской культуры, которая содержится ими исключительно с целью затуманивания сознания тех, над кем были совершены акты преступного насилия.

për shembull, создание иллюзии переживаний по поводу выборакак поступить: допустить смерть и снять эксклюзивный материал или предотвратить смерть и не стать знаменитостью?”. Здравомыслящему Существу и так все понятно. Поверьте Бесконечному Космосу: таким больше нет необходимости утруждать себя съёмками эксклюзивов, так же как и осуществлять время-затраты на размышления о пути выбора собственного поведения.

КультураВ целом бомжевская культура довольно проста в описании. Содержит в себе все проявления бомжацкого быта. Это и продажа мгновений заглядывания под юбку, dhe “навешивание лапши на уши”, и убийство в спину и проч. и проч.

На международном уровне выдающиесяимперии стремятся всем навязать собственную весьма эмоциональную бомжацкую культуру, подавляя при этом местную культуру, высмеивая ее, заражая население собственными проблемами. Культура, пропагандирующая убийства, urrejtje, сучевство, бомжевание, зомбирующая детей мультфильмами и литературой с характерными презерватическими качествами. Одним словом они создают такую культуру, которую способна создать для себя обезьяна или раса бомжей.

Таким душевно больным назначается благотворительная помощь изгнания из Сущего, e hapësirë ​​Life, из Пространства Планеты = медикоментозный пакет панацеи. Бесполезный мусор никому не нужен.

Mльtфdheльмы.

МультикиБезнадёжно душевно больные стараются уничтожить всех конкурентов даже в плане культуры, чтобы навязывать абсолютно всем только выгодный для себя тип мышления, который проще всего заложить в детских мультфильмах. Для преступно-рабовладельческого строя наиболее выгодные не контролирующие себя, сношающиеся кролики-биороботы, производством которых занимается индустрия детских развлекательно-воспитательных корпораций. Эти организации направляют свои усилия для уничтожения аналогичных проявлений во вражеских для бомжей странах, где развитие происходит Естественным путём, а не Насильственным. Кооперируя усилия они могут выкупить авторские права на мультфильмы во вражеских для них странах, причём за смешные деньги, чтобы не допустить распространения качественных продуктов искусства. Такие кооперативы в качестве бонуса к своим покупкам получают искромётное изгнание из Сущего, e hapësirë ​​Life, из Пространства Планеты с бесконечным запретом на право Творить.

Детки.

Иногда на Планетах смерти рождаются талантливые дети, Сознание которых вибрирует в Высоких Частотах. Если о данном событии становится известно местным захватчикам властиони их всех стараются уничтожить ещё в зародыше. В тех случаях, когда уничтожение в зародыше оказалось безуспешным, уже рождённых детей стараются убить либо подавить мозговую деятельность с помощью медицинских препаратов или наркотиков. Что является не только преступлением против Высокоразвитых Существ, но преступлением против народа, расы, vendet, науки (потому что такие дети содержат в себе огромный нереализованный ещё научный потенциал), человечества (если речь идёт о людях; потому что уничтожается детское человеческое тело), jetë (потому что уничтожается жизнь на стадии появления). Участникам, идейным лидерам, исполнителям причастным к вышеописанным событиям назначается лечебно-лекарственная помощь связанная с изменением формы их Существования и другими сопровождающими моментами, а также получают предшествующий запрет на право рождения детей и размножения.

ndërgjegje, насильственно заинкубированные в тела с умышленно испорченными функциями организма, лучше эвакуировать в кратчайшие сроки.

DNA.

Болезнь безумия имеет более чем низкую Частоту Вибрации, что оказывает очень сильное влияние на структуры ДНК, которая передаётся поколениям. При должных обстоятельствах она снова захватывает власть над Сознаниями отпрысков. Это обозначает, что такие потомства несут в себе Первородный Грех, который может быть вылечен лишь под присмотром Великого и Мудрого Правителя. Но сама болезнь следит за тем, чтобы жертва уклонялась от лечения, с целью сохранения собственной возможности Существовать в заражённом организме. Это очень сложная форма заболевания, лечение которой требует высокого Уровня Развития Сознания, есть лишь которое у настоящих Космических Душ. Ситуация усугубляется тем, что при захвате узд правления носителями данной болезни, она делает все возможное, чтобы уровень развития подчинённых Сознаний во всех областях оставался на столько низок, чтобы никто не заподозрил существования такой болезни и уж, aqë më tepër, не создал способ её лечения.

Так как у Бесконечного Космоса есть более удивительные занятия чем игра в прятки или пятнашкивсе упомянутые глубоко душевно больные приговариваются к изгнанию из Сущего, e hapësirë ​​Life, Planet nga hapësira, при необходимости получают запрет на право давать потомство.

Këshilla.

Старайтесь не рождаться на planetet Death и не расстраивайтесь, если возникает нужда покинуть её поспешно.

Принадлежность и права собственности.

Бесконечный Космос является собственником, хозяином и создателем всего, что находится в Бесконечном Космосе. В том числе Планет, ресурсов и микроэлементов находящихся на Планетах и вне. Никто иной не имеет прав собственности на Бесконечный Космос, если ситуация соответствует данной. Если объект, присутствующий в Бесконечном Космосе не устраивают условия присутствия в Немзначит он отторгает Бесконечный Космос и изъявляет желание покинуть Его, sepse, во время входа в Космос условия были конкретно установлены. Такое желание надлежит привести к исполнению.

Огоньpër më tepër, Существа присваивающее себе собственность Бесконечного Космоса и распространяющие или продающие её от собственного или подставного имени без соответствующего на то разрешения, являются ворами и мошенниками по факту совершенного преступления. Что делает их преступниками осуждёнными Высшим Космическим Судом, и предварительно приговорёнными к mërgim tipike.

PS

Бог отличается от животных, насекомых и всех остальных тем, что он сам растит себеконкурентов” për, чтобы Существовать вместе с ними в Мире и Согласии, не исключая более совершенных форм взаимоотношений, к которым можно перейти в последствии.

Всегда с вами. Из Центра Вселенского зла. Hapësirë ​​e pafund.

sketch muzikore.

⊡ ● ⊡ ● ⊡ ● CuscoChorus ⊡ ● ⊡ ● ⊡ ●

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество