Suicide- Pse jeni kaq të varfër?
- sepse budalla.
- Dhe pse jeni kaq të trashë?
- sepse varfër.

(urtësia popullore Belarusian)

- Zoti, ju nuk e keni parë në fushën e tij e demit tim, i cili u largua?
- nuk, Unë nuk jam një pan lokale.
- Zoti, dhe më jep mua një dem të vogël apo një pan lokale?
- Kur pan nga Lordëve – kështu që të japë, dhe në qoftë se nga muzhikou – është.

(Elemente të historisë Belarusian)

E dhënë është e vlefshme për ndonjë nga njerëzit.
Ju dëshironi për të shkatërruar popullin? – nastrugai “Panov” nga “burra”.

SuicideSi për të fituar para në Botë, ku nuk ka është bërë për burimet e të ardhurave bazuar në shkëmbimin e mallrave? Si për të fshehur, çdo e ardhur që rezulton në shkatërrimin e pjesshëm të Botës, sepse ajo është e bazuar në copa të otgryzanii mëdha apo të vogla të “byrek”? byrek, e cila është e sigurtë për t'i dhënë fund. Существует множество способов реализовать такие подлые замыслы.

Nëse historikisht në disa vende të menaxhuar për të formuar një Empires të mirë, të cilët mund të përballojë edhe një dhomë diamanti – Natyrisht ka një dëshirë nga kriminelët e ndryshme për të kapur të gjitha veten. mirë, ose, megjithëse, то, që nga ky vullneti, në qoftë se ju bëni një konfuzion të madh dhe kaos të organizuar.

Shëmbëlltyra Indian rreth dy ujq.

SuicideNjëherë e një kohë një indian i vjetër hapi nipin e tij të vërtetë një jetë.
- Në çdo njeri ka një luftë, shumë e ngjashme me luftën mes dy ujq.
Një wolf përfaqëson të keqen - zili, xhelozi, keqardhje, egoizëm, ambiciet, falsitet…
Ujku tjetër është e mirë - paqja, dashuri, shpresoj, e vërtetë, mirësi, besnikëri…
pak Indian, preku me fjalët thelbësore gjyshit,
për disa çaste duke menduar, dhe pastaj ai e pyeti:
- Dhe çfarë është ujku në fund fiton?
Old Indian buzëqeshi pak dhe u përgjigj,:
- Gjithmonë fiton ujku, të cilat ju të ushqyer.

Wolf

Në qoftë se ju ndiqni thënë “njeri është një wolf” – mund të zbulojë shumë.

nga latinishtja: Njeriu është një ujk [homo khomini qelizë lyupus).

I «Asinaria» luajnë ("Donkey Comedy") Shkrimtari romak dhe dramaturg Plautus (Titus Plautus Maktsiy, ca.. 250 - 184 BC. e.).

Shprehja ka gjetur një jetë të dytë dhe të bëhet në sajë të njohura në filozofi politike angleze Thomas Hobbes (1-588-1679), të cilët e përdorën atë në veprën e tij "Leviathan" (jo. 1, shih. 14). Ai komentoi mbi tezën e tij në lidhje me "luftën e të gjithëve kundër të gjithëve", që është, gjendja e, e cila ishte karakteristikë e bashkësisë njerëzore deri Institute të shtetit

Për këtë arsye është e lehtë të konkludohet, që të gjithë – është diku ujku. Dhe për të mbijetuar ato ujq, për të gjetur ushqim. Mënyra më e lehtë – vrasin dhe hanë të dobëtit dhe të pambrojturit. Ose sillen në një mënyrë të tillë, shumë të kërkuar për të ushqyer ujku është e tillë një shquar. Për ta bërë këtë, kështu që ju mund të marrë disa pozicionin e lartësuar – atëherë poshtëruar të gjithë do të aspirojnë për një nivel më të lartë, на котором уже поджидает всех хитрый волк.

Duke pasur parasysh faktin, se nuk janë të ndryshme format e urisë, Ujku dinak gjithmonë të jenë të kënaqur. Dhe t'i ushqej me iluzionin e gëzimit, zakonisht, ata, i cili më vonë i vjen keq.

Sipas njërit prej këtyre shkaqeve të vdekjes në planet, shumë banorë janë të angazhuar në prostitucion shtëpiake. Për shkak të kësaj kaos gjenerohet direkt ose indirekt, në familje dhe në marrëdhëniet familjare, e cila hap mundësinë për të pompuar para nga familja dhe për lindjen e fëmijëve të rastit është e paqartë nga të cilët. Nëse kjo situatë vazhdon për një kohë të gjatë – Jeta në këtë botë është shndërruar në një aksident të madh.

Nëse ushqimi biologjike në asnjë mënyrë në gjendje për të marrë veten çdo qytetar në mënyrë të pavarur – kënaqësinë e nevojave të caktuara të organeve më delikate të trupit mund të bëhet kundërshtar i vështirë duhet të marrin pjesë, partner apo gjysmë plotësuese.

Ndan ujq në meshkujt dhe femrat, lehtë për të instaluar, duke përjetuar urinë emocionale që është ujku, të cilat femrat nuk shkojnë në kontakt (rast nuk ka rëndësi). Ku në botë për të krijuar kushtet në të cilat të kënaqur nevojat e të gjitha ujq, jetesës kryesor, e cila është karakteristike për qëndrimin pamëshirshme ndaj natyrës dhe mjedisit – zhvillimi i suksesshëm i ujqërve të tilla do të çojë në zhdukjen e plotë të botës dhe popullsisë së saj. në këtë, ushqyerit e ujqërve, femrat kryejnë krime kundër paqes sa më shumë, dy meshkuj dhe shkatërrimin e botës konsiderohet. Dhe e gjithë bota është duke lëvizur në mënyrë të vendosur për të ardhmen e tij vdekjeprurëse. Në të njëjtën kohë ata nuk e mërzit, Po në lidhje me këtë mendoj se ujq uritur.

Nuk është e vështirë për të parë, se degjenerimi i vazhdueshëm i race do të jetë në botëve të ngjashme. Dhe Avantazhi është në kthetrat e plehrave dhe mbeturinave ujqërve, që për fitimin e tyre dhe për të përmbushur dëshirat afatshkurtër mos hezitoni të mut ku podvernotsya, duke vazhduar që të trash jetesës, duke e kthyer botën rreth në një plehra të madhe qelbur. Pas të gjitha,, nëse ndonjë hov “tani” – “atëherë” tashmë thjesht nuk do të funksionojë (sepse askush nuk do të). kështu, brenda një cikle disa smerdy bërë mbretër, sepse në trashcan edukuar ujq nuk jetojnë.

Smerdy të përpiqet për të larë sa më shpesh të jetë e mundur. Kjo është për shkak të veçantive të ADN-së së tyre, për shkak të cilat trupi i tyre është vazhdimisht stinks. Për shkak të këtij përdorimi kota të ujit në botë është kthyer plehra disa herë më të shpejtë.

Si rezultat i kësaj,, brazenly pozuar politikën qelbur detyron femra racave të pastërta të bëjë një gabim dhe të japin pasardhësit të ujqërve mbeturina. Për shkak të kësaj ka një degradim të shpejtë të racës (për shkak të karakterin ciklik të njëjtat gabime), dhe trashëgimtarët marrin formën më të përsosur në ciklin e fundit të evolucionit të përgjithshëm, tretem në nivelin e krimba ekzemë. Ky është marshimi triumfues djegur ujq plehrave, duke kërkuar në finale të saj “i ndritshëm” e ardhmja. Le ta absorbuar dëshpërim e robërisë së Zotit, Пространства Жизни и Пространства Планеты.

barazi.

Në mënyrë që të forcojë pozicionin e tij të sigurta rastësishme Kings mund të përhapet iluzionin e barazisë, për të fshehur dështimin e tyre dhe mospërputhje të pozitës zyrtare, продолжая одурачивать Мир, lëviz për të askund.

barazi – Koncepti tepër iluzore, të cilat nën sundimin padrejtë është i nevojshëm vetëm për, që mashtruan bydlota mbizotëruese mori vendimet, se durachilam përfitim. tupizna masë – çelësi për të suksesshme dhe afatgjata ujqërve sundimi plehrave.

seksione Financimi prishjen e shoqërisë çon në përhapur tyre. Që mund të shtypur formimin dhe zhvillimin e çdo drejtim për jetën afirmimit. Në këtë mënyrë të zhduket çdo konkurrencë dhe një kërcënim për ekzistues autoritet.

sundimi i shumicës (kjo është ajo që nënkuptohet me barazi) sukses suppresses qendrat cilësore të zhvillimit, instalimin e një neveri për botën, në ku është “më”. Mjedisi natyror është një model analog i fuqisë së mikrobeve mbi natyrën: germs vetëm një shumicë, dhe vetëm ata mund të marrin “i saktë” vendim, sepse mikrobet – krijesa më inteligjente në natyrë, secili prej tyre të zgjuar, madje, se natyra vetë.

Ju mund të jepni Mikroorganizmi nën mikroskop Mikroorganizmat një armë për, kështu që ata vënë mendjen e tyre për të. Dhe atëherë të gjithë do të jetë në gjendje për të parë produktin e punës së tyre gjeniale, që, megjithatë, jo shumë do të jetë ndryshe nga pluhuri. Pas të gjitha,, mikrobet e armatosura janë duke bërë “mirë të jashtëzakonshme dhe të lehta të plotë”.

Ndryshe ekzistuese, të cilat zhvillohen dhe të jetojnë nga puna dhe arritjet e punës së tyre, parazitëve të jetojnë në kurriz të, që arriti të heq, kafshim, thith në objektin mbi të cilën parazitoj. Me fjalë të tjera, nëse këtë objekt – gjithë kombi – parazitë, brejtje dhe gjiri forcat e tij, fondet, pronë, potencial, shpenzojnë çdo gjë që është pranuar në krijimin e një të teknikave më të fshehta të parazitizmin dhe organizatës u nënshtrohen një sisteme të dhunshme njerëz të kontrollit. Kështu njerëzit veten e parazitëve financave në mënyrë, se ata kanë shkatërruar, dhe e bëri atë më të tmerrshme.

“geniuses”, prapëson ligjet natyrore është caktuar klinikën e plotë të trajtimit në hapësirë.

ju paleno.

Puna e çdo sistemi nuk është shumë e ndryshme nga sistemi i ngrohjes. që, kurs, Ne kemi nevojë për karburant, për të prodhuar energji termike. Për të ngrohur të lëngshme, zakonisht, përdorimi zjarri, dhe zjarri është marrë si pasojë e djegies së karburantit, e cila mund të jetë një copë druri dhe dru.

Në mënyrë të ngjashme, sistemi financiar për ekzistencën e saj kërkon një furnizim konstant të energjisë. Por ku është vëllai i saj?

energjisë tjetër – kjo është energjia që përmbahet brenda objektit, është e mundur për të nxjerrë vetëm në rast, në qoftë se ju shkatërrojë objektin, ose të prishin stabilitetin e formën e saj. Çfarë mund të arrihet me anë të djegies objekt në zjarr. Në këtë rast, ai do të jetë e detyruar për të djegur plotësisht dhe pa rezervë.

Çdo vetëdije e ka integritetin e vet, degradim që të çon në lirimin e energjisë, e cila është e domosdoshme për ekzistencën e sistemit financiar. Në këtë, qeniet njerëzore janë shkrimet e zjarrit në sistemin financiar ose një karburant financiar. Dhe në qoftë se ka një të ndërgjegjshëm cenon integritetin e – digjet në sistemin flakë, kushdo që nuk do të kursejë.

Në planet e vdekjes janë raste të shpeshta të vjedhjes së pronës private, kur “zgjyrë vjetëruar”, duke përfituar nga pozitës zyrtare, luaj e të rinjve të talentuar, të krijojë një pengesë për zhvillimin e tyre dhe të kuptuarit e botës. Mbajnë ata për një kohë të gjatë në terr dhe pasigurisë, dërgoni vitet më të mira të jetës së tyre në plehra.

Mendërisht organizatorët sëmurë sistemet asgjësimit caktuar interesante, Udhëtimi zgjuarit në dritën e zjarrit të ndaluarit e Lehta.

revolucion.

Nëse ne flasim për traditat, planetet ekzistuese vdekje – kjo nuk është e mundur të injorojë Revolucionin, të cilat janë konsideruar si satelitë të ndryshimeve në ligjin.

Nuk kanë kohë që të bëhet një shtet në këmbët e tij si ai zëvendëson një tjetër, më shumë “i përkryer”. Por, ku këmbët rriten në të tilla “i përkryer”?

Zakonisht revolucion të ndodhë më pas, kur serioze (por jo më i madhi) “lojtar ndërkombëtar”, Ajo është duke shkuar për të bërë “hap i madh”.

Për të ruajtur pushtetin e tij të patundur dhe të sigurojë një të rehatshme sindikatat ardhshme chernosuschnostnye organizoni konfuzion për të kapur potencialin e armëve të hapura “lojtar i shquar”. Dhe pas jetës së revolucionit, si, duke u përmirësuar, por vetëm për shkak, Kapaciteti i ri është i përfshirë, edhe pse nuk zgjati shumë kohë.

Më shumë Revolution janë, kur ky “Oparin”, realizimin e dëshpërim e ekzistencës së tyre, kërkon për të vizituar (të paktën jo për një kohë të gjatë) froni Imperial, edhe me koston e jetës dhe pasurisë së të gjithë vendin. Ai është një krejtësisht i vetëdijshëm për natyrën e tij të vërtetë, ku ka një vend vetëm në gropat e WC. në këtë, nëse është e mundur “lente” gati për të djeg gjithçka, për perspektivat më të mira në jetën e tyre dhe kurrë nuk do të jetë.

Për shkak të produktit të punës intelektuale “lente” dhe “thembra fytyre” Drita lind në një jetë të tillë të pajisjes sistem, se sipas të gjitha më e shenjtë, parulla serioze dhe me zë të lartë të lehtë të shkatërrojë lavdinë e mëparshme dhe fuqinë për disa 100 vjet. “Oparışam” mjaft për njëqind vjet, për ta kthyer vendin legjendar me një qendër diamanti në gropë nevojtore.

Nëse numri i nëpunësve civilë duket reformator shkëlqyer, gjendje për të eliminuar nevojën për revolucion – Vrasja e parë e tillë. për shembull, një herë në një nga planetet e vdekjes bandë e kriminelëve u qëllua për vdekje nga një emër njeriu Stolypin, dhe reformat e tij janë aplikuar në Kinë. Ku popullsia e Kinës është rritur dhjetëfish (gjysmë atje në mënyrë të paligjshme) , dhe popullsia e Rusisë është zvogëluar përgjysmë dhe vazhdon të bjerë.

Nuk ka faj në, se vetëdija e pastër nuk duan të jetojnë në një nevojtore gropë, por fajtor i, i cili organizoi këtë gropë: ndoshta kjo është një lloj i një gangster tullac me një rrugë të madhe dhe kriminel ndërkombëtar me një emër, pseudonim. E cila duhet të jetë një shpërblim për punën e cilësisë së bërë nga drop 13-fish të numrit me frontloading dhe nën-ringjalljes. Të gjithë diktatorët e ngjashme duhet të shpërblehet në mënyrë të ngjashme. Por të dhënat tregojnë, se është fajtor në çdo gjë Lena, ku ai u bë një tifoz. Ashtu si kjo, dhe jo gruaja dukshëm i dobët i brishtë ka shkatërruar të gjithë Perandorinë dhe u zhyt në kaosin e të gjithë popullsisë së botës për shumë vite. Tolley nga paaftësia për të kontrolluar emocionet apo mendimet e tyre, Penarela e që kryer punën e një shoqërie sekrete, ose hequr nga ajo që ishte një i huaj. prandaj, “Lena” Leno-si dhe u dënua për t'u vendosur nën kontrollin e një zbatim të dyshimtë dhe të detyrimeve biologjike, ose në një dëbimit tipike në rast të mosbindjes.

Features revolucionet janë se, që para se në përfundimin e vet suksesshëm domosdoshmërisht ndodhin zënie “skrap qeveria” duart e të padobishëm. Dhe sudbolovy profesionale kështu konvertuar në bërë rishtazi lomoverzhtsev. Revolucioni nuk është e drejtë.

tk. “lente” nga gropa WC janë të vetëdijshëm për mungesën e tyre të konkurrencës – ata të shkatërrojë të gjithë konkurrentët me ndihmën e plumbave dhe pistoletë, dhe njerëzit duping delves gjata: “çfarë, në fund të fundit, është?” Njëqind vjet nga tani (kur ata depërtojnë) ata do të këndojnë rrënojat, sepse ishin shumë naive.

Pas pushtimit të suksesshëm të duping popullit “i ngarkuar” punë, dhe banditë dinake të fillojnë të ndërtoj trashëguar “byrek”. dhe si!? këto vende nuk janë duke shkuar për të zhvilluar, për shkak se ajo është e ndarë në mes të paktën disa, që mori.

Dhe onsam nxitojnë Valparaiso,
Nga Onduri nxituan rubla.
dhe ju, i çmendur, përpiqem,
Kjo thikë të mprehtë shtrirë në gjak.

Moving nga financimi procedura e mësipërme kapur, ish hajdutë dhe kriminelë shndërruar në investitorët moderne. Dhe të fillojnë për të bërë “mirë”. Kjo mund të jetë ndërtimi i objekteve të reja moderne mbi gërmadhat e vendeve të shkatërruara. Për popullatën lokale fillon me nderin dhe respektin e tyre si një investitorë fisnike dhe bamirëse, dhe gëzohet, në qoftë se ata prodhojnë një zgjidhje të shpërndara në këtë zonë në dispozicion. sigurisht, me kohën që ata ishin të njohur si të huajt, sepse ata ishin të detyruar të largohen nga vendi, për qetësi dhe me qëllim të vjedh saj. që, në vdekjen e planeteve do rrëmujë të çmendur.

Shpesh ndodh valutave të huaja baryzhnichestva në vende të tilla. Me akumulimin e një pjesë të madhe të mjaftueshme pramatar kapacitetit financiar ajo hap bankën e vet dhe vazhdon të vet aktivitetet e paligjshme tashmë nën shenjën “ligj”. mund “ligj” Ajo është shkruar nga i njëjti pramatar?

Doryvayas në pushtet, përgjojnë njeri i bezdisshëm fillon të ngadalë dhe fshehurazi për të zbatuar revolucionare “ligjet”. madje, nëse pushteti është marrë nga zyrtari – si rezultat i punës së tij nuk ka dyshim, që “ligjet” ka pasur një revolucion. e cila përfundon, njerëzit ose e ardhmja mbetet në sundimtarit të ri “me asgjë”: Ajo vuan dhe mban fajin për krimet, se ai nuk ka kryer, dhe, madje, në qoftë se ajo ishte kundër – Unë nuk ishte në gjendje për të parandaluar gjithë këtë.

Për kriminelët e gjithë kjo marrëzi është e nevojshme në mënyrë që, për çdo situatë të veçantë për të kontrolluar një buton të vetëm. Krijimi i tillë “zgjidhje push-button” – Ideja nuk është fare e thjeshtë. Në këtë zbatim janë shfrytëzuar për trurin e saj më të mira, për më tepër, nën pretekste të ndryshme,: Disa premtim nuk të vrarë, tjetër premtim për të pasuruar, dikush japin vetëm të angazhuar në punë të preferuar në vend të kësaj padashur. Por në fund ato krijojnë një zgjidhje butonin, secila prej të cilave është e drejtuar kundër çdo personi në planet (duke përfshirë edhe kundër vetë Krijuesit) prandaj, që “buton” Është në duart e kriminelëve.

kur një “e shurdhër” tre-button kontrollon gjithë inteligjente – ajo është quajtur “biznes“.

nëse “biznes” pushon të gjenerojë përfitime të mëdha financiare – Biznesmenët janë drejtuar në ndihmën e aksidenteve dhe vdekjeve. Sepse ky i fundit do të japë nevojtarët, për të përmbushur nevojën primare, dhe madje edhe të gatshëm për të punuar për të lira.

“mjerim” – këtu burimi më i mirë i fitimit.

Për shkak të foci përhapur nxitje “vuajtjet e të tjerëve” Vdekja mbretëron në planetin kontrolluar kaosit, në të cilën formimi mundur dhe zhvillimi i çdo rrjedhës së jetës afirmuar. Sepse bota, në të cilën “femra” nuk qij me ju, Unë nuk dua për të mbrojtur. A nuk është e?

Musical Sketch:

5`Nizza - It

Liapis Trubetskoy – vajguri

DDT – Kur naftës shkon

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество