ВибрацииPër Planet e vdekjes themeluar procedurën e mëposhtme për paraqitjen dhe shqyrtimin e kërkesave.

1) Në rast të një problemi është e nevojshme për të formuar një mënyrë të natyrshme:

A) Është e nevojshme të marrin në pyetje Ishte e qartë për ju. B) Objektivi ishte. В) subjekt duhet të jetë i dukshëm. D) Pyetja duhet të reflektojë interesin. D) Bëj një pyetje duhet të jetë vetëm, nëse vetë nuk arriti të gjejë një përgjigje. Përndryshe ajo nuk do të duken të sjellshëm dhe kulturore, dhe nëse ju jeni duke synuar për të mendojnë për ju nuk për fat të mirë?

Më shumë informata mund të gjenden në këtë, shqyrtuar mbështetjen e informacionit.

2) Në mënyrë të ngjashme, formuar çështja duhet të kalojë në lokal “Instituti autoritetet” kryerjen kontakt me Perëndinë, либо уполномоченными представителями “Këshilli universi” (këshill 24 Pleqtë në Bibël). E cila do të japë atë më tej, në qoftë se ata e shohin të arsyeshme. Ajo mund të jetë “institucionet Kishat”, apo institucione të ngjashme autorizuara qeverisjes vendore.

3) Hapësirë ​​e pafund do të hyjë në kontakt të drejtpërdrejtë me Të, I cili është quajtur zakonisht Perëndia. dhe, në rast nevoje, vullneti i tij.

Disa ligje të kozmosit.

dhe) Është e paligjshme për të detyruar ose të tërheq Qenie kozmike, e ndodhur në organet e nevojshme të jetë i pranishëm në disa botëve, për të përmbushur dëshirat e tyre. Apo mendoni se çka, Ata kërkojnë të.

b) shkalla e “tupizny” Ajo nuk i jep të drejtë të bëjnë pyetje dhe nuk mund të jetë justifikim për këtë.

në) shkalla e marrëzi Ajo nuk i jep të drejtë të ngrihet mbi të tjerët, “kërcim (apo të ecin) nga kokat e huaj”, vrasin të tjerët dhe nuk mund të jetë justifikim për këtë.

G) Dëshira për të mos dëgjuar, nuk e shohin, nuk e njohin fajin e vet nuk i jep të drejtën për të shmangur ligjet e natyrës dhe kozmosin.

d) Ajo është e paligjshme për të shqetësojnë lëvizjen e zgjedhuri energji kozmike edhe pse, në qoftë se ata të detyruar të qëndrojnë në organet e natyrshme për një Botë të veçantë.

ajo është e) Të gjithë kozmosi të pafund, si një e tërë dhe çdo objekt, të vendosura në hapësirën e pafund, является частной собственностью Бесконечного Космоса.

ose) Protivozakonie paligjshme.

Seksioni i vazhdueshëm “ligjet”.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество