Mbreti ynë - Mukden, makina jonë - Tsushima,
Mbreti ynë - njollë gjaku,
Erë e keqe e barutit dhe tymi,
Në të cilën mendja - dark.

Mbreti ynë - mjerim i verbër,
Prison dhe Kryetari i grupit parlamentar, juridiksioni, qitje,
Tsar varur, gjysma e ulët,
se premtuar, por nuk guxojnë të dhënë.

ai është një frikacak, ai ndjen një hezitim,
por do të, - ditën e përgjegjësisë pret.
Kush e filloi mbretërimin e tij Khodynka,
ai do të përfundojë, duke qëndruar në tribunë.

(Konstantin Balymont)

shoqëri e civilizuar.

СемьяБудет ВеселоЦветы ВойныБудущееПрибыль
СпасениеПраздникСчастьеСоюзМода
ДискотекаДожинкиХристианеМирОтдых

sketch muzikore:

DDT – Piva nga gjeneral FSB-

dokumentuar: shkarko space

Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

 

Общение в Космосе Космос Сотрудничество