ndërsa “Kafshët të shëndetshëm mendërisht” sulmuar nga të gjitha krahët, dhe “i bukur” “i përkryer” “material biologjik” fshehur në shkurre pas tij, me shpresën për të pritur për momentin kur ajo bëhet e qartë se kush fitore, për të marrë “e drejtë” anë dhe në paqe për të lindur fëmijë me”patriotë” “pa çrregullime mendore”, të cilat mund të bëhet shtresa dominuese e popullsisë dhe për të sjellë dobi të madhe për të armiqve të kufizimeve të tij – Më mbajë vijën e zjarrit dhe të vdesin të parë. Më i mirë gjithmonë shkojnë së pari dhe gjithmonë të shkojnë përpara.

· 0 • ♥ 1 Janka Dyageleva - ne kemi fëmijë ! 1 ♥ • 0 ·

çuditërisht, por për disa arsye “njerëz të përsosur” mendoj, Më e mirë që është e bukur për ata të vdesin. Apo se ata janë një lloj vlere super. madje, pavarësisht nga fakti, që “njerëz të përsosur” pak më të sofistikuar se grumbull ushqimi tretet biologjikisht. Llogaritja është bërë vetëm për të ardhmen. Dhe jo fakti, se në këtë vend gjymtë mbretër, ku çdo zoti komandant, gjendje për të formuar një formë të pranueshëm të marrëdhënie, e cila do të çojë në zbatimin e planeve strategjike.

• ● ☸ Janka Dyageleva dhe Yegor Letov - Everything, si njerëz ☸ ● •

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество