Archive for the ‘praktikë’ Category

malore klimat

Nëse Mohammed bllokuar rrugën në malet, Malet dhe nuk shkojnë në Muhamedin – ndryshimin e klimës dhe malet Lexo më shumë

zgjidhja

ПанацеяÇdo sëmundje është një krijesë me frekuencë të ulët, që energizes qenë të shëndetshëm ose energji të jetës. Ato mund të konsiderohen si një jo-vetë-parazitëve. Përmban një ngjarje të flasin për veten e tyre: Nuk është një ilaç për çdo sëmundje. Lexo më shumë

përsiatje

Йогju, mendjet e të cilëve rrodhi,
Si një ujëvarë gri,
Mbi jetën baritore e parë lashtë,
Që dëgjuan numrat
Dhe bindje hedhje
Shtangur nga zdrugoj
Unaza e xhelozisë;
Dhe claps dragon plenennogo dhe Korca,
dhe unaza, dhe bilbil, dhe do të fërshëllejë Lexo më shumë

ëndrrat

ДэваSleep vë bastunin tënd peshkimit.
A doni – rrjeti vënë; i zënë
Syri modelet në krahët flutur
Dhe reflektim i dashurisë.
˜”*°•☆ Космос видит сны ☆•°*”˜

aftësinë për të menduar

imageA mendoni se ne do të trembin tuaj “polic”?
naiv. :) Ju ruhnesh nën themelet iluzore psikologjike…

miq, Tani ne do të mësojnë ose të mbani mend se si të përdorin aftësitë e tyre të të menduarit. Në këtë ndonjë gjë të re ju sot Lexo më shumë

“vdekje” Feng Shui…

imageportokall Rui, Chew qahem:
Dita e fundit vjen Feng Shui tuaj…

(m.Mayakovskaya + Feng Shui)

të gjithë e dinë, se të gjitha objektet lëshojnë (dhe përmban) Energjia nga ndryshimi i cilësisë, që Lexo më shumë

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

Сфры Сознания и Мозг

image

arsye.

Создавая Прекрасные botëve,
Высший Разум зажигает Огненные sferat.
Удовлетворяющий dëshirë без меры,
Подсовывает мыльные пузыриLexo më shumë

Graduate Transitions Teknologji. Khooaku Ten Ken.

Ka ardhur koha
Jetojnë në një hapësirë ​​pa mure.
Të rreh zemra
Khooaku Ten Ken.

ngjyra, Tingujt e muzikës, eksperiencë e re!
E gjithë kjo është duke pritur për ju. ka dyshim!

Ne supozojmë, se para se kjo është bërë në mënyrë që besim besojnë se, që Lexo më shumë

jeta e vlefshme…

tendencat e reja, për ata që besojnë, qëllimet e lindjes.
Dhe në mënyrë që të mos merrni humbur në një shumëllojshmëri të besimeve:
Për të cilin dhe si të lidhen me Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


praktikë