tendencat e reja, për ata që besojnë, qëllimet e lindjes.
Dhe në mënyrë që të mos merrni humbur në një shumëllojshmëri të besimeve:
Për të cilin dhe si të lidhen me rezultati ose klorhidrik
- Ne nuk do të vrazhdë, dhe të sigurojë të qartë për të gjithë
Llogaritja ELEMENTARY…

detajet këtu http://www.infinitecosmos.info/info-stream/life-tarifs/

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество