Posts Tagged ‘Satanizmi’

Në shoqërinë e Satanit

Освещение руинNjë Cosmos di, dikush me të gjithë zemrën tuaj loves.
Kë Space Likes vdekjen para se të dridhet.

Në planet e grupeve të vdekjes të bashkuara terroriste janë luftë e fshehtë me popullatën. Në këtë, ajo ndonjëherë është e nevojshme për të liruar planetin nga terrorizmi, që stilet vetë autoriteti, dhe njerëz të arsyeshëm të thërrasë një kërcënim potencial për Lexo më shumë

qytetërim

Mbreti ynë - Mukden, makina jonë - Tsushima,
Mbreti ynë - njollë gjaku,
Erë e keqe e barutit dhe tymi,
Në të cilën mendja - dark. Lexo më shumë

vetëvrasje

SuicideI chervonnoyu sorochkoy
krenar, udyla shtrydhur, -
Lufta në këmishë lindi.
Sytë e mi të vdekur Turning Point zi.

☸ Случайности закономерны ☸

Satanizmi

СатанизмKëtu Death ecën në rrugët e të gjithë personave anon.
vëzhgojnë: që squinted – zhduken menjëherë të përballet me.
“Iluzione pule përgjakshme” – realizmi sugjeron.
Me qira e vdekjes “rrugët” – Vezë sneset Satanizmi.

Satanizmi është Bole formë muddled e paraqitjes se Antihristizm, por më vonë ⊡ ⊡ но лучше Творить Любовь ⊡ ⊡

Kthehu lartë
 


Satanizmi