СатанизмKëtu Death ecën në rrugët e të gjithë personave anon.
vëzhgojnë: që squinted – zhduken menjëherë të përballet me.
“Iluzione pule përgjakshme” – realizmi sugjeron.
Me qira e vdekjes “rrugët” – Vezë sneset Satanizmi.

Satanizmi është Bole formë muddled e paraqitjes se Antihristizm, por më vonë në kohën e paraqitjes. Ndërsa Antihristizm mund të arrijë në Lineariteti – Satanizm mishëron një formë e deformimit jolineare, Ajo duket më shumë si një mjegull.

Një analizë e detajuar mund të ndahet në dy komponentë kryesorë të Satanizmi:

1. e vërtetë.

2. Pjesa e gënjeshtrave.

Përqindja e duket Satanizmi:

1. 5% – e vërtetë.

2. 95% – falsitet.

Ангел СатанизмаSatanizmi në përgjithësi përdor rreme paqartë dhe të pakalueshëm. Është si një fushë të errët mbushur me kurthe dhe gracka. Ju mund të shkoni atje dhe të hidhen nga kurth në kurth, por ju mund të dalë vetëm nga një rastësi të pabesueshme, ose për shkak të aftësive të qenësishme të pazakontë që ju.

Satanizmi është konceptuar si një art Shembulli ubozheskoe.

Më shpesh Satanizmi përmban gënjeshtër prej bronzi dhe tronditëse. Në mënyrë shumë të tmerrshme, se personi tjetër dhe të mos mendojnë për, saj vetëm memec “kam”. Kjo ndodh vetëm për shkak të ligjeve të thjeshta themelore:

1. A keni shpesh mendojnë për, që ju do të gjeni diçka tepër të tmerrshme, nëse ju hani një simite?

2. A keni shpesh mendojnë për, që ju do të shkurtojë në organet nëse ju hani lundrimit gabuar?

3. A keni shpesh mendojnë për, që të përdhunojnë “polici”, në qoftë se ju shkoni në mbrëmje nga uni?

4. A keni shpesh mendojnë për, shofer taksie për të marrë ju për të dhjetë të shtrenjtë, në nder të festës së sotme?

5. A keni shpesh mendojnë për, se më superior juaj – kjo është një kriminel-huaj-slaveholder, dhe ju shërbëtori i tij: running rreth një copë të mishit me një sërë funksionesh?

6. Sa shpesh bëni ju të gjithë mendoni?

Ajo është gjithashtu një lëvizje e quajtur “Satanizmi” ispoganivayuschee sjellje të veçantë. e cila është, për të marrë ndonjë otdalzhivat objekteve dhe vlerave të huaja, dhe ata kthehen përsëri pjesërisht përdhosur, pretenduar sikur asgjë nuk ka ndodhur dhe çdo gjë është në rregull.

1. Ispoganivanie mund të shprehet në formën e shkatërrimit të integritetit të objektit në copa të vogla, duke deklaruar kthimin e tij: “Kështu që ju vetëm duhet të rrinë së bashku! Pas të gjitha, për një njeri i tillë i fuqishëm si ti nuk vlen asgjë.”

2. Përshtypjet pjesërisht obgazhennye. për shembull, ju keni mundësinë për të marrë përvojë të cilësisht të re. Satanizmi nuk fle: ai e gjen një mundësi për të bërë një ndërmjetës në mënyrën marrjen përshtypjet tuaja dhe qij deri mundësinë e marrjes së.

3. Fati juaj është gati për të ju jap një shtëpi, për një jetë shembullore. Satanizmi mësuar në lidhje me të, dhe vendosi të vjedh ju nga kjo shtëpi. Që fati juaj ka ndërtuar tashmë këtë shtëpi për ju – të gjithë ju duhet – vetëm kapur atë. Për këtë përpjekje satanike për të vjedhur vendin tuaj, vjedhin punën tuaj, vjedhin disponimin tuaj, vjedhin paga juaj, Steal Your Love, vjedhin fatin tuaj, vjedhin jetën tuaj apo diçka të ngjashme. pikëpamje: çdo gjë vetëm. :)

Демон СатанизмаSatanizmi themeluar protoarhont, bashkë-krijues i popullit. Emri i tij i vërtetë Ialtabaof. Prindërit e pakënaqur braktisur metë pa tru. shumë e trishtuar, ai është një humbës i tillë pashpresë i lirë nga çdo kënaqësitë familjare. Monstroidalny fanatik, lindur e kontaktit Sofisë dhe Vallauma. Ai mund të përpiqen për të shpëtuar, kryerjen seppuku rituale.

sipas një huaj “vizatimet” Satani solli “i falsifikuar” njerëz nga “nuk certifikuar” material dhe zgjat ekzistenca e tij në mënyrë të padobishme, që vjedh energjinë e jetës tek njerëzit, të cilët u mblodhën. kjo “me të vërtetë hyjnore”.

Më shpesh,, krijuar Satanizmi, Ajo është në formën e Zetës: bardha vezë huaj. raca e tyre të gjithë, nën pretekste të ndryshme dhe paralajmërime përfshirë spërkatje objekte të tëra.

krijesa, mbështetja Satanizmi, përpiqem “derdhet” të gjithë engjëjt degjeneruar për të ndihmuar njerëzit. Ata bëjnë çdo gjë të mundshme për të, për të ndaluar dhe të ndërpresë çdo aktivitet “shpëtimtar”. Duke i mohuar të drejtën themelore të lirë do të, braktisur atë dhe mundësi që të jetë në këtë univers. Aktivitetet breakages po ndodhin në mënyrë që të fshehin faktet e, se njerëzit – peng, janë injorantë, terma që Satanizmi është shantazh universin.

Rezultati i punës së ekzistuese, përhapjen Satanizmi, Kjo ishte për të shkruar një libër. E cila është konceptuar me qëllim për të uzurpojnë arritjet e jashtëzakonshme e Misionit. Kaq të çuditshme të mjaftueshme ishte shkruar me urdhër të perandorit romak. Misioni Ironikisht ky libër nuk është shkruar apo vetë Perëndia. Kaq të çuditshme të mjaftueshme, ky libër është krijuar vetëm për të, të caktojë të gjitha të vetë krishterimit: në kutinë e saj perandorake. Të fituar kontrollin mbi të, dhe aftësia për të përdorur si një armë e vet dhe instrument të pushtetit.

Satanizmi bën vetë ndjerë. Sigurisht nuk është habi që faktit historik, që “i madh” Perandori romak urdhëroi të kushtoj atë të krishterëve vetëm pas, ai do të vdesë. Se ajo mund të thotë? Të gjitha përgjigjet janë në sipërfaqe:

1. Perandori romak ishte i njohur, që shpirtrat janë të rilindur.
2. Ai ishte i vetëdijshëm, që shpirtrat janë të rilindur brenda vijës Kin.
3. Ai zotëronte njohuri për, nëse kjo është lloji juaj i në asnjë nevojë për të ditur – gjasa Vizita e ardhshme kjo botë do të jetë i rrethuar nga kushtet e jetës të mbretit.

Ky libër është shkruar nga masat standarde 5% e vërteta dhe 95% mjegull. Pastaj për ta sjellë atë në një formë pak a shumë të pranueshme janë dërguar në Ushtrinë Botërore të Shenjtë. Kjo është me të vërtetë e tmerrshme dhe realiteti mizor. Natyrisht ne të gjithë e dimë se si ky libër është.

Nëse ju provoni për të përshkruar fuqinë e Satanizmi – Kjo është një gënjeshtër. Kjo është, në krahasim me manifestimet shenjte e Natyrës Satanizmi vë llozha pustoslovnuyu. Ajo që e karakterizon atë si mashtrim shumërrokësh qëndron përbërë nga elemente, bazuar në rezultatet, pranuar nga të gjithë në studimin e Natyrës. Në këtë Satanizmi – impotencë pafund.

Ne sigurisht e kuptojmë dëshirën tuaj për të nuk kanë aftësinë për të njohur mikroboskopichnost tyre, kur prerja, në sajë të pranisë sonë në afërsi, perspektivë. Por ajo gjithashtu thotë se, ju nuk keni nevojë që të banojë më në hapësirën tonë Infinite.

All shpërndarjen dhe promovimin e Satanizmi për të fituar një biletë të lirë në dëbimin fisnor nga Jehovai. Ju lutem pranoni urimet tona më të thella: Ëndrra juaj ka ardhur më në fund e vërtetë!

vërejtje 1.
sofia – Nëna e Botës, mishërim i Urtësisë. më shumë në Zbulesa Epinoia Lehta.

PS
Dhe flokët që bën pazarllëk në botë,
Ku zinxhir shine varfëria,
Në fytyrën e ligësi dhe kënaqësi
Pasi të keni kthyer në hi.

(Velimir Khlebnikov. Poem "Ladomir". Akademikët atribuar ngjarjeve 11 shtator 2001 vit)

- Çfarë do të bëni, në qoftë se keni ardhur për të chernosuschnostnye Killer?..
- Nëse ata janë shenjë paralajmëruese e vdekjes – le të vijnë.
- Çfarë do të bëni, Nëse në rrugën tuaj ju do të prisni chernosuschnostnye Killer?..
- Nëse vdekja mbillni – le të pritur.
- Çfarë do të bëni, Nëse jeta juaj do të thyejnë chernosuschnostnye Killer, kriminelët, tradhtarë?…
- Të gjithë ata janë duke lëvizur për vdekje – në këtë unë nuk dua asgjë të bëjë.

vdekje.

PS
Satanizmi ju jeni të lodhur: Ekzistenca juaj Bray-et-Enno.

Bonus Track
Igor talkov – Satani lodhur e duke ecur.


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество