Posts Tagged ‘energjitë delikate’

“vdekje” Feng Shui…

imageportokall Rui, Chew qahem:
Dita e fundit vjen Feng Shui tuaj…

(m.Mayakovskaya + Feng Shui)

të gjithë e dinë, se të gjitha objektet lëshojnë (dhe përmban) Energjia nga ndryshimi i cilësisë, që Lexo më shumë

Mind kokërr

imageНаивно предполагать, që “Петухувсе равно.
Среди бесчисленных способностей Его,
Есть такая, что отбрасывает камни,
А выбирает лишьЗёрно”.

Подбираешь благоприятную почву, засеваешь ЗЕРНО, растишь, вкладываешь свою dashuri, собираешь результирующий урожай. В итоге приятно тебе, ЗЕРНАМ, Стихиям, работникам, и всем кто помогал растить, jetë развита, методы усовершенствованы, а результаты Lexo më shumë

Graduate Transitions Teknologji. Khooaku Ten Ken.

Ka ardhur koha
Jetojnë në një hapësirë ​​pa mure.
Të rreh zemra
Khooaku Ten Ken.

ngjyra, Tingujt e muzikës, eksperiencë e re!
E gjithë kjo është duke pritur për ju. ka dyshim!

Ne supozojmë, se para se kjo është bërë në mënyrë që besim besojnë se, që Lexo më shumë

Kalimi në energjitë delikate (pjesa e dytë)

image"... kur pushteti shkon jashtë dhe nuk do të jetë një fitim – COSMOS Rhythm otstuchitsya – echo impuls qetë Jaguar ... " (Maya Tribe. përkthim letrar.)

Që nga fëmijëria, e karakterizuar nga fakti, që pothuajse Lexo më shumë

Valët Lovyaschie

Ловец Ветраerdhi pranverë dy mijë e nente. dhe, vazhdimisht fluturues, retë në sfond, Ngjyra pafundësisht indigo e qiellit,kujton zgjimin e natyrës dhe zhytjen jashtë në distancë, në mënyrën e vet duke nënkuptuar në lidhje me mundësinë për të pafundësi dhe shtyn për të bërë, thuhet , ajo ishte koha për të marrë mbi jetën ALL. Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


energjitë delikate