Posts Tagged ‘Pastrimin e ndërgjegjes’

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

Vetë-pastrimi i ndërgjegjes

Давлениеnë, për të pastruar ndonjë gjë, ju duhet të dini se çfarë pastrim i përgjithshëm.
asgjë e komplikuar. pastrim – pastrim normal. Ju lënë të gjitha që ju duhet – pjesa tjetër është nga shtëpia.
E njëjta gjë Lexo më shumë

Pastrimin e ndërgjegjes

Vetëm një ndjenjë ujë ekziston vetëdija pas pastrimit. vetëdija e pastër vetëm do dhe e di, ku është ndjenjë. Sepse nuk ka asgjë më, dhe të gjitha distractions - është kotësi, e cila u ndal. prandaj, Për të qartë nevojën ✴ погрузиться в Космос ✴

Kthehu lartë
 


Pastrimin e ndërgjegjes