Давлениеnë, për të pastruar ndonjë gjë, ju duhet të dini se çfarë pastrim i përgjithshëm.
asgjë e komplikuar. pastrim – pastrim normal. Ju lënë të gjitha që ju duhet – pjesa tjetër është nga shtëpia.
E njëjta gjë hapësirë juaj ndërgjegje.
Mbetet për të llogaritur plehra.
bëj llogaritje. të gjithë, që për një arsye apo një tjetër sjell siklet – plehra. Me fjalë të tjera, plehra – çdo gjë që shkel harmoninë tuaj të brendshme, ваше уверенное ощущение себя в жизни, apo nuk ju lejon për të arritur këtë.
Shumë keq llogaritet, ajo mbetet për të përcaktuar formë objekte, që përmban mbeturina.
Burimi i acarim të drejtpërdrejtë (ose ngacmues) Ajo përfaqëson një objekt, që përmban mbeturina.
Tjetra ne të përcaktojë pjesën e objektit, që përmban mbeturina. dmth. Ne rrotullohen objektin, Ne shohim në cilat pjesë të ajo ndikon në ju, dhe që ato nuk janë të rëndësishme në lidhje me ju,. Ne përjashtojmë pjesë parëndësishme. këtu, në parim, dhe të gjithë pastrim ndërgjegje. :)
Në rast se ju object filloi të shtypni vështirë këto pjesë – Ne përjashtojmë objektet.

Ju gjithashtu mund të organizoni reformim. dmth. РадостьZgjerimi objektin në pjesët e saj përbërëse, dhe vendin e çdo pjesë në një vend të përshtatshëm për të. për shembull, Ne kemi vënë ushqim në tryezë, dhe nuk e vënë një këmbësore, vendi i të cilit në tualet në një kovë, dhe nuk e le kafshët, duke kërkuar për të merrni ju në frigorifer.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество