Posts Tagged ‘objekt’

ndodhi

Происходящееpallate dridhen. etërit
zhurmshme.
sekretet Hollow. hapur
thuhet.
Flukset e fluturoj valët dëshironi,
infektues rrufe shine.

✪ ╬ Открыть Любовь и Космос ╬ ✪

Stabilizimi përmes imazheve

Unë do të doja për të shtuar në atë që, ajo që është thënë më poshtë: Objektiviteti ekziston. Objekt Bota nuk është një fjalë e zbrazët, dhe jo një gjemb në konceptin. Një objekt ka një pronë shumë e vërtetë - ajo mund të ndjehen. dhe, nëse ndjenja është - ata kanë në të gjitha nivelet. dmth. në qoftë se ne hetim, atëherë nuk është një ndjenjë e pranisë. Ne shikojmë në atë - është gjithashtu një ndjenjë të pranisë. Pra, kjo është një ndjenjë e mirë :) . Dhe kjo nuk është e mirë për të humbur. Sepse në qoftë se ju humbni ndjenjën которое может спасти Мир

skulpturë

objekte.
Bota u krijua nga Qenie Supreme, e cila merr parasysh zhvillimin harmonik në çdo fazë. Në qoftë se nuk janë marrë parasysh - jeta nuk do të ishte aspak. Për këtë arsye, informacioni i nevojshëm dhe i mjaftueshëm, për mirëkuptimin tuaj të paqes dhe zhvillimit, gjithmonë të përfshira në mjedisin tuaj me një bollëk të. Dhe edhe në çdo pikë të hapësirës, në të gjitha dimensionet, Times dhe botëve bashku Космос и Любовь вам откроют больше

Kthehu lartë
 


objekt