imagee ardhmja! Çfarë jeni duke folur për ne përsëri dhe përsëri?!
Dikush nxit gjakun e!
Dhe unë jam i ulur, varrosur, në rërë
Dhe të marrë frymë lehtë…

konsideroj e kaluara, aktualisht dhe e ardhmja. Le të kthehemi në shtresa tona Rainbow ndërgjegje (njerëz). shtresa, që i kuq – kjo është, që vjen në kontakt me ne kjo. :) dmth. Reality Instant. Ose të pranishëm në këtë moment, realitet. Me fjalë të tjera, i pranishëm. Shtresa e lartë është – më shumë kohë Ajo do të mbahet deri si kjo shtresë Ajo do të shfaqet në Të pranishëm. dmth. Koha në këto shtresa kanë aftësi rrjedhëse. Se kjo do të thoshte? asgjë e komplikuar.
kjo “segmentet” juaj për të ardhmen. Në përputhje me sa cilësisht Ata mbushën energjia e tyre karakteristike (përshtypjet), në aq shumë i ngopur, ju impresionon, i harmonishëm, i bukur dhe i shquar do të jetë koha juaj. Dhe në qoftë se kjo është e ardhmja e tensionuar – kështu e ardhmja.

kështu, nëse ju pëlqen apo jo – për Tij vet e ardhmja, secili prej jush është përgjegjës tani. Dhe e gjithë kjo – pashmangshmëri.

Me fjalë të tjera, vëllim Tani në dispozicion për ju përshtypjet – është, që e ardhmja do të derdh Rezultati, dmth. do të jetë tuaj në këtë mënyrë.

e kaluara – ato përshtypjet, të cilët kanë fituar tashmë Forma Rezultyruyuschuyu, dhe materializuar.

Ne formojnë ekuacionin kohë.
E ardhmja e pranishme = -(minus:) e kaluara. dmth. nga të Përgjithshëm vëllimi Ju duhet të marrë këto përshtypjet, që tashmë i përkasin së kaluarës. Ne të lehtësuar hyrjen: В(n)= B(B)-В(P), ku B – kohë.

ajo vijon, se në qoftë se ju nuk keni të kaluarën – atëherë ju keni e ardhmja. Nëse ju nuk e bëni për të ardhmen – ju nuk keni për të ardhmen. Хм..Вот парадокс. Nëse ju keni një negative kaluar (dmth. me një shenjë minus) – то, i mundshëm, ju nuk keni i pranishëm. që, kohë të tilla “gjë”: shaka nuk do të funksionojë. :) ))

kështu, mbaj mend… e ardhmja – Ky akumulim përshtypjet. në, për të grumbulluar përshtypjet ju duhet të ndjekin rekomandimet e temat “Mind kokërr”, в такой степени, që përputhet me qëllimin tuaj jetoje ardhmja, për shembull, nesër (ajo është gjithashtu e ardhmja ;) .

Gjithashtu kjo mund të shihet qartë, që Ora live, dmth. ajo ndërton mbi Përshtypjet gjalla, dmth. energjisë Life, dmth. vetë jeta. Dhe në bazë të kësaj, duke pasur parasysh, se koha është e e kaluara, i pranishëm dhe për të ardhmen, shihet qartë, se brenda këto lojëra elektronike kohë janë në përgjithësi të gjithë, se ka. dmth. Nuk është çdo gjë – mbushur me energjia e jetës, kështu që është e gjallë.

Një shembull praktik. В e ardhmja në shtresën e shtatë, ku jetojnë juaj përshtypjet, Kjo është mundësia e (materializim) Jetojnë juaj fëmijë. Në këtë rast,, Nëse keni këtë shtresë është e mbushur me normale përkatës përshtypjeve të gjalla, dhe nuk e ka humbur jetën e tij në, para lindjes – bebe lindur pa anomalitë, dmth. jeta plotë.

Nëse për çfarëdo arsye të tjera humbur Përshtypjet e gjalla – një fëmijë i lindur me aftësi të kufizuara. dhe, në varësi të asaj shtresë Përshtypjet ju humbni më shumë se, dhe devijimet e tilla janë tuaj fëmijë. dmth. ju duhet të ndjekin rekomandimet e temat “Mind kokërr“, в такой степени, që përputhet me qëllimin tuaj të materializohet tyre e ardhmja i shëndetshëm, të tilla si të tyren fëmijë.

Gara pranueshëm.

imageKonsideroni shkallë garë. Nëse vajzat të luajnë në mall-seksi, vazhdimisht spërkatje një Zhvendosja e brendshme të, të cilat janë bërë të pakontrollueshëm, dëshirë, duke përhapjen Ideja false prostitucion, dhe djemtë marrin sundimin e kësaj loje – diçka ndodh përvetësim Vëllimi i brendshëm i Energjisë të gjithë garë. hmm… Se kjo do të thoshte? Dhe në qoftë se ajo është ende e mbështetur politikisht nën maskën e marrëdhënieve mall-para? …Total Score përafërsisht e… razbazarivaya i brendshëm Vëllimi i garës, E ardhmja e kësaj race shumë bëhet më pak e vërtetë, më pak materializuar, më pak “i gjallë”, më pak e bukur, më pak të shquar. Dhe materiali duket diçka si kjo: В e ardhmja fëmijët këtë garë Dwarfs lindur, Kafshët atëherë xhuxh, pastaj majmunët (për shembull, shimpanze), në qoftë se ju nuk ndalet këto zhvillime. në këtë, vajzat, para se të hidhen në shkëlqyer joshës Mercedes, horoshenechko mendoj se ajo që ju doni të shihni fëmijët e tyre. Nëse dwarfs, ngadalë por në mënyrë të qëndrueshme mutating në shimpanzetë – ju mund të kërcejnë. Ju dhe unë nuk janë saktësisht në rrugë… Nëse ju doni të jetojhyjnor botëhyjnor formë – asimiloj “Mind kokërr”. Dhe ne do të jenë miq :)

që kujdeset: Tuyev folur në lidhje me atë vjet më parë huchu. Vetëm në bazë të censuron ' “Zevsovskim” cap është hequr nga vendi “kokë” skenarët. Këtu ju mund të marrë një http lirë://ariom.ru/forum/t13422.html

Yasnovidenie.

Yasnovidyashtiy – ndonjë të qenë, Ajo është e ndjeshme të mjaftueshme për të parë shtresa e hollë e të Ardhmen. Kjo nuk është e vështirë. Në vetëm disa muaj, ky kapacitet mund të zhvillojnë të gjithë në kushte normale.

psikologji. njerëz “Rreze rëntgen”.

Disa njerëz janë në gjendje për të parë organet e brendshme. Disa prej tyre janë në gjendje për të parë në errësirën e zonave të caktuara të trupit, ose organeve të brendshme. Kjo nuk do të thotë, se ka tashmë mbërthyer sëmundje. Është vetëm më e mundshme e ardhmja. Dhe në qoftë se pacienti vazhdon jetë në stilin e vjetër – sëmundja ajo nuk mund të shmanget. Çfarë llogaritë për sëmundje dhe organeve të tilla, shih temën “Mind kokërr” + goditi mbi, çfarë ju duhet.

me pak fjalë…hapësirë të gjithë! Y)

PS
hi 2013! Y)

PPS
Në këtë, ne ngrenë duart lart, klanyaemsya dhe flasim:” për, I përkulet për ty kohë dhe Lord of Time…”.
Në këtë, ne ngrenë duart lart, klanyaemsya dhe flasim:” për, I përkulet për ty Paqja dhe Zoti i botëve…”.
Në këtë, ne ngrenë duart lart, klanyaemsya dhe flasim:” për, I përkulet për ty të qenë, Mjeshtre e të gjitha gjërave, dhe Nëna e të Gjitha Gjërave…”.

A nuk e besojnë obmantsu, të cilët thonë, se jo të gjithë jetojnë, rreth jush…

PPSS

Bundle përkohshëm.

Kitaro – Silk_Road.ogg

Kitaro – kohë

Kitaro – Koha Toki No Nagare.ogg

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество