image

Ajo që qëndron në rrugën e vibrimit tuaj?

kudo, kudo që u shfaq, ka vetëm një pozicion, Unë mund të marrë….- ajo është pozicioni im.

Ide të rremë.

ideve të rreme janë shpikur vrima të zeza (më tej BH) për shkak të, se ata nuk kanë energjia e brendshme edhe në, për të përmbushur e tyre dëshirë. Me fjalë të tjera, Vëllimi i energjisë së brendshme Chingeltei Ajo mund të krahasohet vetëm me Shuma e embrion energjisë. dmth. Ato janë krejtësisht të papërshtatshme, mashtrues, manipulatorët, nuk kanë asnjë forcë.

Ideja false (këtej e tutje shkurtuar si LI) ajo përfaqëson këmishë e bukur, sipas të cilit papërshtatshme i pavlefshëm. Pajtuar në LI, hapja e këmishë, Vibration tuaj dështoj, mbështjellë në vakum atje. Dhe në këtë rast, ju humbni një pjesë të tyre volumi i brendshëm. Mij ​​e një për qind e të humbur vëllimi të bjerë në autor kjo JU. dhe kështu, qoftë nëse autori do të shkatërrojë mijëra Vëllimet e njerëzve që jetojnë – do të merrni Vëllimi i Jetës, përbërë nga thousandths të madh njerëzit që jetojnë, më vonë “Shko poshtë në tas tualet”.

Çfarë do të thotë? Asgjë tjetër përveç ashensor dhe përhapjen kaosHapësira Energy i densitetit të lartë. kjo FAKT! Duke u përpjekur për të shkatërruar Mirozdanie dhe cenim të ajo.

Forma e jashtme e ideve të rreme.

Kanë një formë të ndryshme. Dhe ndonjë objekt, forcat ju, vibracionet radiating, për të absorbuar boshllëkun. Dhe kështu ju mbush me boshllëkun. dmth. është diçka, Ajo është objekt i shkëmbimit të dyshuar vullnetar, në të cilën ju duket vetë i lirë do të ndryshojë tuaj Zhvendosja e brendshme të, tërhequr vëmendjen tuaj, “vlerë“. Kështu, duke i detyruar që në vend dridhje e dashurisë “Kërkesat dridhje lëshojnë”. Kjo është bërë me një koncentrim prej emocioneve.

Për ta bërë këtë, ju janë të zhytur në hapësirë ​​informacioni ide të rreme, qëllimisht duke deklaruar këtë në, se ka vetëm një mënyrë për të dalë. Dhe kjo output – emocionet. dmth. “të gjitha që ju mund të në këtë jetë – kjo është vetëm kënaqësia dëshirë, dhe më pas arkivoli dhe krimbat. prandaj: nxitim, dhe nuk kanë kohë për të marrë dehur kënaqësitë.” Me fjalë të tjera, pompë drejtpërdrejtë energjisë Life – “shoqëria e konsumit”. dhe, meqë ra fjala, ata nuk mashtrojnë ju në, se pas djegur në dëshirë Jeta ju pret arkivoli dhe krimbat. sepse për, të jetë i pavdekshëm Ne kemi nevojë për të jetuar ndryshe.
dmth. Forma e jashtme LI – mallrave të konsumit të zakonshëm, që ju jeni të detyruar për të blerë, manipulimin tuaj emocionet.

Fool akuzuar.

image

Ti e di veten?

të qenë absorbojë një numër të madh të LEE, dhe shpërndajnë dridhje ngopura LEE – ajo Fool akuzuar. Dhe kjo mund të jetë e përshtatshme në bazë të përshkrimit njerëz. zakonisht, budalla akuzuar beson, se ideja,ofendim pasazhe ajo është më e fortë se të tjerët, ai zgjodhi si pikë referimi në e tyre jetë, është e vërtetë e vetme e vërtetë. Të rivlerësojë budalla e saj: për shkak se ajo ka qenë gjithmonë. Dhe të kërkoni për diçka tjetër – nuk ka kuptim të veçantë: sepse çdo gjë është pothuajse i njëjtë. Fool akuzuar (këtej e tutje shkurtuar si HT) – kjo nuk do të përpiqet për të fyesh – ajo është diagnostikuar. Për arsyen e thjeshtë, se kuptimi është padyshim e gabuar. shpërndarë gabime – marrëzi dhe marrëzi. Dhe për të bërë këtë, duke treguar me shembullin se kjo është kuptimi jetë, Vetëm një budalla mund të. dmth. DM – Përkufizimi i themeluar objektivisht, reflekton vitalitet pozitë. HT është normal të qenë, i shëndetshëm dridhje të cilat janë të mbarsur me Lee. Në mënyrë që të mbulojë – ZD duhet shpërbëhet, dhe të mësojnë se si për të analizoj.

shembull IC.
shembull 1. kjo “djalë”, duke kërkuar për të drag në shtrat, hyrje, këndi i “vajzat” në Botë.
shembull 2. kjo “vajzë”, duke u kujdesur pomanipulirovat, gudulis, tall, luajnë rreth “Boys” pobogache, “befas”, më të vjetër, poizvestnee.

Ka shembuj të tjerë të ZD. Këto janë vetëm për të kuptuarit e subjektit zbuluar.

marrëzi.

marrëzi – thjesht një përpjekje për të zëvendësuar konceptin e hare. ajo është e, që përmes objekte fjalë duke u përpjekur për të gudulis emocionet. Nga ajo që duket e qeshur, Arsyet të cilat nuk janë të qarta edhe duke qeshur në thelb. Marrëzi është e përshtatshme vetëm nëse, Nëse vetëdija juaj është në nivel zhvillim jo më të larta se chakra e dytë. Pjesa tjetër e ajo dhemb. shembuj marrëzi: KVN, Comedy Club dhe manifestime të tjera të ngjashme.

universale Contactors.

Burn Jeta në rrjedhat LI, juaj dridhje nuk ngrihen mbi chakra e dytë. Dhe në qoftë se tregu prishet mjedisi i jashtëm bën më të mirë të saj, të të sjell përsëri në gjendjen origjinale. Si rezultat, normal rrjedhjen e energjisë, duke kërkuar për të bërë lëvizje të plotë, arrin përfundimin vetëm në ushqim. Dhe ju plotësinë, Të shtoj në peshë dhe mendoj se është në rregull. njerëz, marrjen e pozitës “le jeta të jetë së paku një” janë kontaktuarit i përgjithshëm shkallë. dmth. Ata kanë potencial për të komunikuar me të tjera galaktikat, i cili duhet të zhvillohet.

Dashuria dhe Pigeons.

imageKontaktuarit nivelit të lartë, shumë e ndjeshme, në gjendje për të shkuar në kontakt me tjetrin universe, shumë më të ndjeshëm ndaj ndikimeve të jashtme: zhurmë, cheating, etj. Për shkak të kësaj ndjeshmërie, dhe mungesës së interesit “qytetërimi modern” në kontakte jo vetëm afër, por edhe në shkallë të distancave të gjata, pothuajse të gjithë këta njerëz, zhytur LEE, përfunduar praninë e tyre këtu, ose nga kanceri i trurit, apo të pastrehët në plehra. dhe duke kaluar “baron” Chingeltei, nga paqësore “kullotje” parqe kontaktuarit e mundshme, thuhet: “Bomzhiki, ata janë aq të bukur, dikush të gatshëm për të keqen, në mënyrë paqësore kafshët kullotjes, si pëllumba…”. Por ata harrojnë të përmendin, se ajo jetë, që jetoj Chingeltei, Ajo u thithur në të njëjtën kohë “bomzhik”. Dhe ata të duken si pëllumba, sepse si pëllumbat lëshojnë dashuri nëne, edhe të tilla si onvog BH. në mënyrë që Elite Natural Way Zhvillimi tani jeton në “i qytetëruar” mbeturina. sepse modern “e qytetërimit” nuk kanë nevojë për kontakt me universe të tjera ajo ende kishte organet gjenitale dhe duart:” dhe çfarë tjetër është e nevojshme në mënyrë që të jetojnë?“.

sin vdekjeprurës.

mirë, ajo është shumë e lehtë. Ky veprim, për të cilat çmimin vdekje, ose pjesërisht, ose plotësisht. Kështu i referohet çdo veprim kundër jetë. Jezusi paralajmëroi për këtë tashmë. dmth. çdo veprim rezulton në ulur Vëllimi i brendshëm i Energjisë i ndonjë tjetër krijesa.

Nëse ju kryejnë akte të tilla në mënyrë të ndërgjegjshme, shtrembëruar paraprakisht fe dhe themeli alignments, për të kryer direkt këto veprime, ose të bëjë atë me prokurë – jo heqja yll ju nuk shndrit. Sipas natyror parim reciprocitet: për vjedhje jetë – mbështetet shpërblim të ngjashëm. Nëse veprimet e tilla janë kryer në mënyrë të ndërgjegjshme – shpërblimi është bërë për një masë të tillë, të ndodhin në nivelin e rregullimit baza logjike. nëse i kthjellët Veprimi prodhon të gjitha garë për shumë gjenerata – shpërblimi është bërë për një masë të tillë, të ndodhin në nivelin e rregullimit Baza logjike e garës. nëse të qenë Ajo nuk ka një furnizim adekuat të energji – ajo merr në borxh me të gjitha mjek të. ndërgjegje kjo krijesa Ajo mund të jenë të shpërndara në organe të shumta të mikrobeve (ose më shumë) për një periudhë të caktuar, ose dërgohen në mbizhvillimin plotësisht. mishërimet si dhe të ndryshme të tjera, në përputhje me ngarkesat e krimit.

pak, Grow natyrisht dhe, në përputhje me parimin e reciprocitet, ju jeni të shpërblehet.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество