ВибрацииUnë kam ardhur në këtë botë, për të parë diellin,
Dhe horizonti blu.
Unë kam ardhur në këtë botë, për të parë diellin,
Dhe malet i tmerrshëm.

Unë kam ardhur në këtë botë, për të parë detin,
Dhe vales harlisur.
I bëra botëve në një vështrimi të vetëm,
Unë jam i zoti.

(Konstantin Balymont)

dridhje janë të ndryshme. dridhje, e natyrshme merret veçmas objekt, më tepër një gurgullimë. Të gjitha objektet, vibruese me të njëjtën frekuencë, Ata janë një pjesë integrale hapësirë frekuencë dridhje perzgjedhur. frekuenca Vibrations Hapësirë ​​zgjedhur përbëhet nga objekte ose objekteve vibruese në këtë frekuencë.

vibracionet e natyrshme valë pronat. Vibracionet e frekuencave të larta kanë një gjatësi vale më të ulët, kështu në gjendje të depërtojnë dridhje me frekuencë të ulët, përshkojnë dhe të shikojnë ata. dhe, kjo mund të ndodhë mjaft e dukshme në të ulët-frekuencave. kështu është zgjidhur Çështja e shikimit. Për sundimin në të kundërt mohuar: vibracionet me frekuencë të ulët nuk janë në gjendje të depërtojnë dhe të vëzhgojë frekuencë të lartë. Duke u mbështetur asaj Vibrations frekuenca më të larta janë lirisht kudo, dhe madje edhe në hapësirën e frekuencave të ulëta, duke mbetur mjaft e dukshme.

botëve, në të cilën popullsia tërhequr në një gjendje garë për progres, janë shembuj të ashpërsisë të vazhdueshme. Të gjithë ata janë të destinuar të dështojë, Për formën statik nuk është në gjendje për të lëvizur në zhvillimin e saj, dhe kështu progres.

Cpërngaddhendheajo është e përbbajo është etpër.

Për të krijuar një objekt të mjaftueshme për të organizuar një grup të përshtatshëm të vibrimeve dhe strukturën e informacionit. Objektet mund të jenë të ndryshme në mënyrë të ulët- dhe frekuencë të lartë.

botëve dridhje për mirëkuptimin mund të konsiderohet si një ngjarje ndodhin në kuvertë të anijes gjatë një stuhie. Ekipi me marinarët e anijes nuk do të jetë në gjendje, duke lëvizur në të njëjtin cikël, Ajo është në një tjetër anije. Të gjitha anijet, lëviz në njëlloj kohë, Ajo mund të konsiderohet si botëve të ndryshme, vibruese në të njëjtën frekuencë, dhe shumë – si enë Të gjitha këto botëve. Por kjo është vetëm një model për të kuptuar, sepse anijet janë dëmtuar në një përplasje, dhe botëve Real, vibruese në frekuenca ndryshme, Unë nuk përplasen.

i afërm pushtet e matjes.

Vibracionet janë në gjendje të ushtrojë në çdo ndikim tjetër relativ. Dhe fuqia e një efekt të tillë të krahasueshme me atë të ndikimit të matjeve të ndryshme në njëri-tjetrin. Për të kuptuar vështrim fenomeni më të mirë në një shembull të vërtetë të relativitetit.

objekt, të vendosura në tre-dimensionale botën është në gjendje për të hedhur hijet, që është një objekt i botës dy-dimensionale. Ashtu si një objekt një efekt tre-dimensionale në të hedhura hije (një hije mbi objektin), qëndruar pranë matje ndikojnë njëri-tjetrin. Me fjalë të tjera, ndonjë nižestoâŝee matje – hija më i lartë. Kjo është, hapësira e frekuencë të ulët – hija, Hapësira hedhur nga frekuencë të lartë.

Padëshiruar me frekuencë të ulët dridhje mund të thith, në qoftë se objekti ose organizëm subjekt i ndikimit të tyre. Në këtë rast, ju duhet të përdorni i vetëdijshëm mohimi në lidhje me ndikimin e tyre të mundshëm.


lartësia Vibration (dy frekuenca dhe fuqia) shoqëruar nga një ndjenjë hare dhe lëvizja aktuale e energjisë Up totale. dridhje reduktuar të shoqëruar nga një ndjenjë e trishtim dhe malluar, dhe energjia poshtë mocionin aktual. Kjo mund të lehtësohet jo vetëm ngjarjet në jetën e, por e zakonshme provë kompozime muzikore. Ju duhet të jenë të kujdesshëm dhe të kujdesshëm, për shkak se sulmuesit janë në gjendje të shkojnë në të gjitha llojet e masave. Vibracionet janë kudo dhe mund të shfaqet në forma të ndryshme.

Astroogy.

Ashtu si me çdo objekt, Yjet dhe planetet janë në një gjendje të vibrimit, e cila mund të zgjatet në kushte të caktuara ndikimin. Në një zonë të veçantë të ndikimit të kozmosit mund të kenë planetë të shumëfishta dhe / ose Stars në ana e tij ose njëkohësisht. në këtë mënyrë, në i prirur për ndikimi i organizmave mund të zhvillohet këto apo funksione të tjera. Si shkencën e efekteve të vibrimit i ndryshëm tipit të quajtur Astrologjia, e cila tallur pseudoscientists dhe kriminelët e nivele të ndryshme, përshkruajnë veten gradë shkencore dhe të shpallin vetë shkencëtarët dhe sages. astrologji – shkencë, që shkon përtej kufijve të kuptim Qenie të ulët të zhvilluara dhe të pazhvilluara, për shkak se nuk është në një planet të mëshirës zotat. Kur një ngjarje e tillë ndodh – “thesar i mbinatyrshëm” Nxitoni për të marrë nën kontrollin e tij vrasësit më të tmerrshme, dhe, nëse rrjedhur informacioni, vetë shkencë nuk imagjinueshme dhe jo të rëndësishme. Kjo nuk është krijesa më të përparuara të dështojnë vet detyruar për të vlerësuar fuqinë e tij të vërtetë. Edhe pse ka më të fuqishme, por shkenca më pak të kuptueshme. All thënë gënjeshtra zvarranikët duhet të jetë subjekt i një mërgim tipike.

Dëshiron të marrë më të detajuara dhe informacion në thellësi mund të shkojnë në Universitetin Hapësirë.

Ndërtimit Shkatërrim Lëmenjtë “tumor kanceroz” i përfunduar, atë që të gjithë dhe urime. Është koha për të filluar fazën e fizike “Fundi i Botës”. “I cili kishte një të tillë dhe hëngri atë.” Sim mendoj predikim kaluar përfunduar. amin.

sketch muzikore:

꙳ ᴥ ꙳ ᴥ ꙳ ᴥ kitarë – Farërat Magjike ᴥ ꙳ ᴥ ꙳ ᴥ ꙳

~ "* ° • ☸ Ekzistenca – Pallati i erërave ☸ • ° * "~

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество