Политика серьёзноËndërrojnë të jenë të “mbret”.
Dhe në Stars Sky.
Rri pezull mbi tokë me një bilbil
hapësirë “thonjtë”.

Vdekja në planet mbi kohë mund të formojnë një qeveri, mbante një kërcënim për ekzistencën e të gjithë planetin.

Masters e Planet e vdekjes të sigurt, se ata kanë të drejtë dhe nevojë për të shkatërruar të kapur popullsi. Në të njëjtën kohë të bindë veten, që kështu të bëjë misionin e shenjtë.

përgjegjës krijesa shumë vite që punojnë shumë në mënyrë, për të rritur intelektual nivel dhe niveli i inteligjencës së masave. Por e gjithë kjo kohë fuqia ulur vë hapa, ndërtimit pengesat për. Në sytë e tij ajo thotë një (që zhvillojnë arsimin, ndihmojnë njerëzit të vendosë themelet në këtë botë) por për sytë vetëm xhiruar në pjesën e prapme (“ju jeni më të zgjuar se unë – vdes”). Si arsyetim në raste të tilla është justifikim shumë popullor: “zot, Unë nuk e di, atë që unë isha duke bërë.” Por ligji i trilluar (të cilat mund të shkruaj ndonjë grader gjashtë) “mosnjohja e ligjit nuk është justifikim”. Çfarë e bën të gjithë fajtorë për pushtet të dhunshëm, por jo fajtor përpara Perëndisë. Dhe kjo është dëshmi të drejtpërdrejta, që fuqia gjobë “e di” që bën: Ajo fsheh çrregullim saj komplekse psikologjike. (artikull. 158-204 UKRF; artikull. 205-211, 221-250 UKRB; UCU st.185-198; ca. st.221-224.14. UKSŞA)

Vdekja në vrasës planetin aq shpesh mashtrojnë njerëzit, manipulimin e shenjtë parimet, ajo është bërë një traditë. Ata janë të udhëzuar nga rregullat e thjeshta: “Nëse ju jeni në diçka që ju besoni – Unë do të luajnë atë dhe të vrasin mbetjet e besimit tuaj. Dhe ju do të jetë në të njëjtën gurgullima dhe brendshme shpendi jobesimtar si unë! Vetëm atëherë vjen universal mundësi e barazisë dhe vëllazërisë! Pas të gjitha, nuk ka gjasa, Jam zgjuar dhe më të pastër (sepse unë nuk jam i interesuar), por unë mund t'ju nxjerr zorrët – është gjithmonë i mirëpritur.” (artikull. 139-204, 285-338 UKRB 105-157, 205-227 UKRF, 115-184,255-275,293-327 Uku, artikull. 210-230, 240-252 UKSŞA)

planetet Death Shtetet e sunduar nga bandit Fuqia. popullsi, të kuptuarit e situatës dhe status quo-ja, kjo nuk është e mundur për të bërë punë për veten; Sepse kushdo që dëshiron të punojë për banditët? qartë, se nuk ka asnjë. Në Kjo nga ana e lejuar ligjeve dhe rregulloreve të meta. E cila është krijuar dhe përdoret vetëm për një qëllim: dëm ose dëmtim popullsi vendet. (Nëse marrim parasysh qytetarin individuale si një sistem të mbyllur – në humbje energjia e brendshme sistemi ka tendencë për të rivendosur gjendjen e mëparshme. Në këtë, ajo mund të përpiqet për të marrë energji nga mjedisi. I cili nuk është i lirë, dhe ajo i takon pushtetit zbehur dhe të drejtat e përdorimit janë të përshkruara me ligj imagjinar. Por në qoftë se ligji është i trilluar prishur – menduar për të kryer jo fiktive, dhe përgjegjësitë aktuale.) falënderim Dhuna sistematike nën pretekstin e përputhshmërisë me ligjet imagjinar – Vdekja e popullsisë së botës është duke bërë dëm të madh jo imagjinar. Dhe se krimi globale nuk është bërë e dukshme – eviscerated çdo banor izoluar individualisht: “Shikoni, unë lëshoi ​​një ligj të ri: Tani ju nuk duhet të jetë!” (artikull. 205-245 UKRF, artikull. 285-348 UKRB, 185-235 Uku, 220-250 UKSŞA)

Ligjet modeluar qëllimisht si, që “ligjvënës” Ai kishte të drejtë, Dhe me qëllim të humbur artikull “provokim krimit”. Jo për të trajtuar ato raste, e cila në vetvete pushtet duke i detyruar qytetarët të kryejnë krime, në vend të kësaj, ajo pretendon, se viktima është fajtor për dëmin, në këtë mënyrë shkaktojnë atë edhe më shumë, kryevepre goditje. Dhe si një fushë patinazhi rrokulliset atë në pasoja asfalt dhe dënimet. Kështu, duke rritur distancën mes shkakut(faji vet) dhe efekti(dënim “dash i kurbanit”), duke krijuar i fuqishëm Frika plotë kur të menduarit rreth, se gjyqtari është fajtor. Vetëm një ligj i vetëm “krimet provokim” çliruar sigurt çdo formë e krimit nga që ekzistojnë. ( artikull. 275-360 UKRF, st.356-465 UKRB, 109-114,328-447 Uku, 220-250, 720-814 UKSŞA)

frikësuar Organizmat, humbësit, duke u përpjekur për të gjetur ngushëllim të paktën në disa shpirtëror iluzion dhe preferojnë të besojnë në të gjitha llojet e përrallave, përralla dhe premtime boshe. Edhe pse, se ndryshimi i vërtetë duhet të kryhet veprim të vërtetë, Këto organizma preferojnë vetëmashtrim. Dhe zgjedhur dy pasuri më i ulët. Në fund të fundit, me siguri më të mirë, kur ju vrasin ngadalshme, se kur ju vrasin shpejt. Dhe e vërteta është e fshehur në këto rreshta… (artikull. 205-245 UKRF, st.122-138 UKRB, 185-235 Uku, 220-250 UKSŞA)

Banditë janë duke luftuar me guxim për pushtet, sepse ajo i lejon ata të grumbulluar kapitale astronomike, ju mund të përdorni për të blerë votat e gjysmës së vendit, të vendosura në prag të epokës plastike shekullit mbeturina. Dhe ky pushtet është në gjendje të shpenzojnë para në të, për të mbajtur pozicionet e tyre, sepse në rastin e fitore do të kthehet koston e përsëritur, veçanërisht që nga përpjekja e kaluar në mbledhjen e parave gjithsesi të huaj. (artikull. 169-204 UKRF, artikull. 221-265 UKRB, 199-254 Uku; razd.7,10,12,13 UKSSHA)

Mundësia e një luftë për pushtet në përgjithësi është unik ngjarje: sepse në qoftë se ju të krijojë kushtet e duhura – fytyrat e tyre tregojnë se, i cili qëlloi parë tjetra në pjesën e prapme. Kjo krijon një mundësi për të qartësuar zonat e pasigurt “tumor kanceroz”.

garë politike në planetin vdekjes është më shumë si një qen cirku clowns Shutov. Dogs leh në njëri-tjetrin, por të gjitha veshjet e tyre si klloun dhënë nga të njëjtat mbarështuesve. (artikull. 165,178,184,185.5,169-204 UKRF; st.247,253,257,232-262 UKRB, 228,225,199-235 Uku; razd.7,10,12,13 UKSSHA )

“i mjegullt” teknologjitë lejojnë organizmat për të mbajtur funksionimin normalisht nën “skaj emocionale”. Nëse organizmat gjemba lutem organet gjenitale – ajo i jep më shumë pushtet mbi të paaftë për të kontrolluar emocionet e njerëzve të tyre. Duke i lejuar ata për të mbajtur një rrip të vazhdueshme presion të ulët të frekuencave. (st.126-130, 317-330 UKRF; st.181-189 UKRB; artikull. 146-156 Uku; artikull. 100-220 UKSŞA)

Në të gjitha revolucioneve me raprezaljet e përgjakshme nuk duhet të nxitojnë, sepse qeveria i paaftë mund të jetë në dispozicion si personelin e shërbimeve të tjera; absolutisht asfalt pashpresë mund të jetë hedhur në hapësira të ngushta, ose duke qëndruar prapa makinë në fabrikë. Po dhe voobshte: vdekje – ajo është shumë e lehtë për një mënyrë për të hequr qafe.

Подплинтусные мышиVdekja në planetin është e sunduar nga frika. përmes së cilës popullsi si minj nën frikën skaj. Në këtë, të gjitha këto “podplintusnye miu” Kopetë janë duke vdekur për shkak të frikës.

Ndihmuar ata që të ndodhë, të cilët janë në ekzekutim detyrat vrasësit. Kjo nënkupton se për veprimet e tyre, ata nuk janë përgjegjës. dmth. ata janë në një mision në kryerjen e (klikoni me dhëmbë të kafshëve), dhe pastaj – qytetarët e thjeshtë (miq). e vërtetë, për kryerjen e detyrave të saj për të reduktuar në mënyrë të konsiderueshme kohë për shoqërinë civile. (artikull. 205-222 UKRF; st.285-293 UKRB; 185-235 Uku; 220-250 UKSŞA)

cilësi Zgjidhje përfaqësues të shkëlqyer të popullit, propozuar në takimet formale apo kongrese, më shumë si një valle flutur перед хрюкающими свиньями. Dhe kur nuk është askush për të kërcyer – lënë për të bërë atë vetëm për veten e tyre, nëse është e arsyeshme për të bërë.

Kriminelët mori pushtetin duke përjetuar ndjesi të tilla të papritura, se ne jemi të gatshëm për të përsëritur përvojën përsëri dhe përsëri, të mbajë fronin sa kohë që rezulton. Në qoftë se koha bordi vjen në një fund – Pushtuesit të vënë të gjitha të vjedhura popullsia fondet, për të shtypur veprimtarinë e të gjithë popullit të mundshëm. Pas të gjitha,, “dita e pashmangshme e llogarisë pret!” (artikull. 205-222 UKRF; st.285-293 UKRB; 185-235 Uku; 220-250 UKSŞA)

Por ndonjëherë vonuar politikë. Për shkak të asaj që stagnimi rezulton ha brez. e ardhmja nuk vjen, dhe “i madh” vjet të fundit në 20 (dhe shumë më tepër) vonuar nga sundimi tanishme.

Dëshira e çmendur për të mbajtur kapur aksidentalisht pushtet Ajo të çon në afat-gjatë ose, madje, stagnimi mijëvjeçar. i pafund Fuqia Masakra me njerëzit luftojnë skajet “rob i uritur me rubla”. (363-360, 105-157 UKRF; st.122-204 UKRB; artikull. 436-447, 328-354 Uku, seksion. 18, artikull. 200-250, 735-814 UKSŞA )

Në kohë të turbullta, armiq të shtetit, gjithashtu, janë në gatishmëri dhe të gatshëm për të sulmuar njerëzit e dobësuar në kohën e duhur, veçanërisht nëse vendi është i pasur. vendet e pasura të bëjë shumë armiqtë: pothuajse të gjithë që nuk është i pasur.

Për shkak të ambicieve çmendur e të sëmurëve mendorë, kapi fronin, natyrën në planetin vdekjes përfundimisht kthehet në plehra apo shkretëtirë tullace. (artikull. 246-262 UKRF; artikull. 263-284 UKRB, artikull. 236-254 Uku, “krimi mjedisor” UKSŞA )

Nëse, megjithatë, në planete të tilla mishëruar dikë për, për të siguruar ndihmë – lokal “fuqive” nxitoni te uroj të gjithë ata “lumturi tokësore”. Por çfarë është ajo dhe thjesht nuk mund të shpjegojë, ndoshta për shkak, struktura të tilla që lidhen me pasion dhe fuqia, janë zemra aq të shtrenjta “Kashchei pavdekshëm”, cila është arsyeja pse në shpjegimi tingëllon zhduket.

Por në qoftë se ata ëndërrojnë për këtë – atëherë ju keni nevojë për të realizuar ëndrrat e tyre dhe për të krijuar një mbretëria e qiejve dhe mbi tokë: ndonjë planet (dhe përmbajtja e saj) Ajo është një pronësi private Cosmos pafund (ajo mund të shihet në qiell), përpjekjet për të shkelur të drejtat e pronësisë private janë ndjekur edhe ligji i trilluar. (artikull. 158-204 UKRF; artikull. 205-262 UKRB; UCU st.185-198; ca. st.221-224.14. UKSŞA)

Nëse një person normal, për shkak të presionit politik ka pasur një ndjenjë e shpresës – kjo mund të sjellë një aksident ose një katastrofë në të cilin iniciator është shpresës fajtor. (artikull. 109-122 UKRF; artikull. 144-158 UKRB; 119-133 Uku; 200-227 UKSŞA)

autoritetet rregullatore vazhdimisht përdorin median informacion (Radiotelevizioni Publik) për mesazhe të përditshme spam dhe provokuese. dhe “fuqive” të gjitha të kushtojë lirë, dhe konkurrentët, edhe paratë nuk është e mjaftueshme. ( ( ( :) ) ) ) (st.232-234 UKRB, artikull. 171, 173 UKRF,artikull. 190,192 Uku, artikull. 223-228 UKSŞA)

Ежедневный спамЕжедневная лож

Pas politikës kalimtar të errët zgjedhore në mënyrë të hapur të marrë vendime të ndryshme, të cilat kanë të bëjnë me të gjithë banorët dhe, madje, ata të cilët nuk ka dhënë atyre të drejtën për të marrë vendime. ndonjë respektuar qytetar në një rast të tillë mund të kërkojë: “Kush jeni ju të gjithë në mënyrë? Dhe me një lemeri ju të shkruani për mua “ligjet” pa lejen time?”

Në fund, të pafuqishëm dhe duping popullsinë e planetit është shkatërruar plotësisht Vdekja, një vështrim vrasës për një tjetër planet, të përshtatshme për shkatërrimin e tij të ngadaltë nga vlerat e rreme apo shtrëngimin e regjimit. (artikull. 159, 285-330 UKRF; Neni 209, 356-387 UKRB; 190,192,109-114,328-447 Uku, 220-250, 720-814 UKSŞA )

===Nëpërmjet Looking Glass===

Në rrezikuar planetin nën shtypjen e vazhdueshme të vdekjes nuk është një supozim, që Botës kundërt (planet jetë) Është diku në Wonderland. Ndoshta ekziston shtypja e Jetës, dhe një popullsi përshkuar me gëzim. Pas të gjitha, në qoftë se nga njëra anë është e keqe – ndoshta edhe çdo gjë kundërta është e mirë? Shumë banorë të këtyre planetet përpiqen për të shpëtuar nga tmerri dërrmuese paktën diku.

=== ⓀⓄⓈⓂⓄⓈ ===

Në një planet me e bukur, mirë-ujdisur dhe jetimore të mirë-financuara janë të pakënaqur me çdo gjë dhe, madje, Fëmijët në këta fëmijë të bukur. shtëpi. Pas të gjitha, në qoftë se jeta e sistemit u ngrit harmonike – fëmijët nuk do të jetë e detyruar të jetë në institucione të tilla. nëse “nuk është dhënë” – në harmoni është e komplikuar: shumë më të vështirë se sa qelb lopatë shkarkoj.

©©© Ekonomi ©©©

Nëse keni arritur të jetë i lindur në planet e vdekjes në vend të varfër – juaj fat do të shkaktojë vetëm një mëshirë dhe simpati.

Aq kohë sa ju besoni në mirësi dhe drejtësi nischebarony do të kthesë të gjithë ju “lëngje” nën pretekstin e disa lloj e iluzioneve teorike. Kur një nga ju do të ketë guxim – ata do të tregojnë: “Dhe çfarë u keni menduar: një hit përrallë?”

në të tilla “zanash” Vendet ekonomia është shumë e thjeshtë:
1) Buxheti i vendit është i përbërë nga të parave nxjerrë popullsisë.
2) Buxheti i vendit është i përbërë nga të holla, nuk janë shpenzuar në shëndetësor ndihmë.
3) Buxheti i vendit është i përbërë nga një pension, të cilat nuk jetojnë deri në robërve(qytetarët) shtet.

formula ekonomike është shumë e thjeshtë:
- Ju shikoni në rrugë bosh 100 mijë. pensionistët dhe e 200 mijë. pacientët në spital nuk është ndërtuar?
- jo. Unë nuk e shoh.
- Por për të holla, se jemi të shpëtuar, ne jetojmë.

~~~~~~~~~~~~~~~

Në vendet e varfra është pranuar për të punuar për ide, sepse vështirë për të gjetur një justifikim. Në mënyrë tipike, një ide e tillë është teorike “të ardhme të mirë dhe të ndritshme” Sipas slaveholder. Edhe pse në mënyrë specifike të shpjeguar se çfarë është ajo nuk është thjesht forcat, për të cilat ai vetë nuk e di. Në raste të tilla, ai preferon për të argumentuar në lidhje me, kjo është një sekret shtetëror. Por nëse ka ide më të ndritshme – shqetësuar për fron pronarin e tij rob në një nxitim për të kuptuar ide të re, që realizoj më herët se ajo nuk e ka eliminuar një konkurrent. Të pranishëm në rrezet ndritura të dritës rrezatuese me një buzëqeshje lloj, ai vetëm mund të kërkojë: “A mund të na thoni më shumë për idenë tuaj? Pas të gjitha, unë jam më inteligjente dhe lloji pronari rob: Unë do të kuptoni gjithçka. Por të përpiqet të ju them kështu, IA gjendje për të shpjeguar të saj të, të cilët nuk e kuptojnë këtë.” (Dhe në këtë pikë është emetuar të gjitha llojet e dritës artificiale.)

më i mirë qytetarët në vende të tilla – ata, që pretendim: “unë 40 vjet qëndroi për makinë, dhe unë dua, fëmijët e mi ishin të njëjta si unë!”

Në një vend të njerëzve të varfër të gjithë punën për idenë, i shoqëruar premtimet për, që: “atëherë, një ditë unë do të të marrë diçka zonjat(dhe shumë)” , sepse askush nuk do të paguajë. (artikull. 159 UKRF; artikull. 209 UKRB, UCU st.190; razd.18 UKSSHA)

që, fun të jetë mbret në “Vendi i budallenjve”. Pas të gjitha, në qoftë se ka arsye të jenë krenarë tyre “pea fushë”, dhe i zgjuar thjesht nuk duan të luftojnë për “pea froni”, sepse si një person inteligjent nuk është i tunduar nga perspektiva të jetë budalla mirë.

=== ꙳ ᴥ ꙳ ᴥ ꙳ ᴥ ===

Nëse “vendi miu”, në “Cirku i qenit” kryer “zgjedhjet e qeverisë” – Të gjitha këto zgjedhje janë të paracaktuara. Sepse e drejta për të votuar është vetëm në mikpritës para, dhe pjesa tjetër kanë vetëm të drejtën e votës në kuadër të, që lejojnë të holla. Me fjalë të tjera, në situata të tilla, të lejohen të skllevërve vetëm “mish për top” fushë “betejat” karaktere artificiale me wielder, fuqia dhe paratë e mbështjellë në një. (Dhe ku vetëm duket Komiteti Antimonopoly?) (st.110,158-180 UKRF; st.145-146,205-250 UKRB, artikull. 120,185-198 Uku; st.210.5, 221-224.14 ca.. UKSŞA )

1) Armë dhe i përafërt forcë, i frikshëm – është çelësi në pushtet.
2) pushtet – ajo flet, politika dhe paratë.
3) para – Është premtim dyshimtë e lirisë, nënkupton lejimin.

Me fjalë të tjera, para – ajo është e njëjtë armë përmendur në paragrafin 1, vetëm më pak të dukshme dhe më gjerë, por shumë më të tmerrshme (në duart e bandës).

★★★★★★★

Dhe tani një mister. mendoj: në qoftë se ju jeni i autorizuar për mbroj ligji i trilluar – A mund të ndëshkuar sipas ligjit, i cili shpiku fuqi më të madhe se sa ju? Nëse nuk ka – atëherë ju i zakonshëm mediokëri, repïtter, “qaravitje” ose “mish për top”. Nëse ju, duke pasur në fuqinë imagjinar ligjit dhe autoritetit, asgjë që mund të bëni kriminelë të rangut të lartë – atëherë ju jeni vetëm një hapësirë ​​e zbrazët, dhe ju nuk keni.

★★★★★★★

një tjetër mister. Sa dini për personalitetet? max. – çift ​​të mijë, dhe shumica e tyre – njerëz televizor. Dhe pse është e nevojshme? Dhe se jeta jote ka ndryshuar, në qoftë se ju nuk e dini ata, dhe sa njerëz si ty?

★★★★★★★

Vdekja në planet mbi kohë mund të formojnë një qeveri, mbante një kërcënim për ekzistencën e të gjithë planetin. Për këtë arsye, njësia e të gjitha forcave politike të nevojshme t'i nënshtrohen VCT në Klinika hapësirë.

dhe. Vdekja në planet, si të gjithë sundimtarët kalbur “duračkov” për të përzënë në “social Networking”. në fillim – ajo duket si marrëzi dhe mbledhja e të dhënave personale, por kur orekset fillojnë për të thyer në rrugën Proctology – obdiralovka përdoruesit tashmë merr formë të ashpër. dhe “spiders”, Zamani e gjithë shoqëria në vete “rrjet” tallen me ta si ata ju lutem. për shembull, bllok në përdoruesit droves uchotki dhe thonë, të vrenjt impressiveness dhe rëndësia e: “Ti nuk na kanë dhënë numrin tuaj të telefonit celular… flasim fast! Dhe se do të heqë profilin tuaj për postë të pavlerë, që ju nuk e dërgoni!” Dhe bllokimin e profileve, fjalëkalime të cilat nuk është e mundur të kollitem, dhe pronarët e këtyre profileve janë të kujdesshëm, që nuk janë në gjendje në dritë fjalëkalimet e tyre. (st.158,159,161-165,168,272-274 UKRF; st.205,206,208-210,212,257,349-355 UKRB; artikull. 185,186,189,190 361-367 Uku; st.212.2,223,224, seksion 18, avull. 1029, 1030 dhe 1362 ca.. UKSŞA )

Sipas UIC ndonjë artistë të vendit janë të detyruar të kontribuojnë në zbatimin e ligjeve dhe vendosjen e shkelësve në institucionet e izoluar nga shoqëria. Në rast të dështimit për të kryer detyrat e veta të parashikuara në nenin e Kodit Penal, që të bëjë të njëjtën artist si kryerësit dhe kryerësit apo bashkëpunëtor.

oh, Jezu, dhe këto krime janë kryer nga maja më të mirë lokale “i shenjtë”, kompozoj ligjet e tyre. Siç mund ta imagjinoni: kjo është e mjaftueshme, për të hyrë në trupat Planet.

~~~ ~~~ Manifesto

Kozmos duhet të mbizotërojë Harmonia.

PS. Dhe mos harroni, se mallkimi nuk është anuluar.

Autoritetet institut rrotullon të gjithë armiqtë e saj të mundshëm në asfalt të besueshme, Cosmos gjithashtu rrotullon deri të gjithë armiqve të tij Absolutely.

PPS. Lënda ishte e gjatë dhe u dekurajuar nga, që nuk mund të asimilohen – prandaj unë preferoj të ndara në pjesë.

~~~ ~~~ mendoni pozitive

Përbërja muzikë.

qelizë – portokall

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество