Космос и СолнцеRains dhe sunrises. botë të përsosur!
Burimi Natyra është unik.
Nightingale Trill Conquer pyjeve,
Duke pasur parasysh të gjitha song Prognoza
(Në raprostranim lucika botërore)
vallet e pyjeve, avullohet River,
Not në qiell, ultramarin.
Ne e përsërisim atë me ju
- diell, Be My! :)


Në sajë të ngjarjeve proiskhoditbolshinstvo dielli në botën e Planets. veçanërisht, në qoftë se ajo është një fenomen natyror. Për dikë fytyrë kthen "paqe", dhe dikush Natyrës. Çdo Sun ka karakterin e vet dhe secili prej tyre është i veçantë It.

Горизонт СолнцаМощь СолнцаСолнечное МогуществоПланета и СолнцеСолнечное Гало
Солнечный РостСолнечный ПепелСолнечное движениеЖар ПтицаСолнечный Взрыв

teori.

Ne mund të dallojmë dy natyra kryesore diell: Black and White.

Black Sun Солнечная Политикаformuar nga akumulimi i elementeve të energjisë të jashtme, energjia të cilën ajo përdor për shkëlqim të vet. Pasi element zhytur sistemi Black Sun mbështetjen e jetës - ajo është e përpunuar për përdorim të mëtejshëm energjinë e saj, Numri i artikujve me kalimin e kohës tenton të zero. Si një shembull, një model i Zi Diellit mund të shkaktojë sistemin botëkuptim në të cilën gjëja kryesore - përfitim. qartë, Një sistem i tillë kërkon një sasi të vogël të lirisë, të cilat në përgjithësi janë më të krahasueshme me mungesën e lirisë. Cikli i jetës i Black Sun është më shumë si mbijetesë.

Солнечное затмениеЧерное ДвижениеСолнце и УтроСолнце в рукахСолнце садится

white Sun Солнце Горитformuar nga rezervat e veta të energjisë të brendshme, ose ruzultaty elementë të përbërë energjisë rezonancë me se ose komplekse të tjera. Rifillimi mund të ndodhë në rast të përditësimit të ngarkuar të energjisë. White Sun di detyrën e tij dhe e zbaton atë deri në fund. Si një shembull, një model i botëkuptimit White Sun mund të sjellë një sistem në të cilin gjëja kryesore - përfitim. qartë, Një sistem i tillë kërkon zhvillimin e besimit të mirë, një ndërgjegje të pastër dhe liria për të zgjedhur mocionin e tyre. Cikli i jetës së Diellit Bardhë mund të krahasohet me kërkimin e aventurë.

Излучение БелогоБелый обогревСолнце излучаетСолнце излучаетСолнце излучает

Si të bëhet Sun?

Солнце ЛюбитËshtë e mjaftueshme për të hyrë në rezonancë ose për të transferuar energjinë e tyre për të tashmë ekzistuese diellit. Blagodrya dridhje e përgjithshme të planetit dhe të gjitha rritje të jetesës do të mbulojë një valë e të gjitha raundin e lumturi dhe gëzim të vetin. Me qëllim të ngritjes dridhje e përgjithshme është e nevojshme për të mbështetur ata, i cili ka krijuar vibracionet e tij, duke shtuar ato në Total Vibration Circuit si një tjetër element, ose të bëhet një pjesë e tillë për veten. Duke iu përmbajtur kontur e Cosmos Infinite, Krijesë do të jetë në gjendje për të hyrë në rezonancë me Frekuencat kozmike. Ajo duhet të jenë në përputhje me të devotshmit objektivi, mënyrë që të mos bien në energji e Black Hole, e cila mund të jetë një lloj i organizatave të huaja.

Солнце рождаетсяСолнца видСолнце ореолСолнце над облакамиСолнце за горами

strukturë.

Любуется солнцемNë qoftë se një njeri i materializuar në Botë – atëherë ai lëshon dridhjet. Disa prej tyre janë më të fortë, dhe disa të dobët. më keq, zakonisht, kështu dridhje, ku theksi ndërgjegjshëm. zhvilluar ato dridhje, i pajtueshëm (kërkesë). Për zbërthimin e jetës në "Planet e vdekjes", zakonisht, para-organizuar struktura e marrëdhënieve shoqërore, veprojnë nga inercia, i cili pengon zhvillimin e vibracioneve të cilësisë, dhe inkurajon Vibrimet me cilësi të lartë regresionit. dmth. shkatërrimi Vibration shkatërrimi nga Life Cilësi, dhe dridhje si një e tërë. dmth. Theksi është vendosur në shpërndarë energjinë shpirtërore dhe rënien e saj. dmth. theks modern nuk ka utverzhdayusche jetës. Shtypjen e inercisë padëshiruar nuk zatacha jo mjaft të parëndësishëm, kërkon veprim të vërtetë, dhe kjo nuk duket e mundshme pa ndihmën nga jashtë.

Солнце рождаетсяСолнце в МореСолнечный лучСолнечные лучи над облакамиСолнце цветет

Ne jemi të interesuar në Dridhje të nivelit të lartë, vetëm ata, i cili qëllimisht shkatërron sistemin shkatërrues. në, për të plotësoj këto vibracionet, Ne kemi nevojë për të rritur, sqaroj, zgjojë vetëdijen e nevojës së këtyre vibracioneve në ndërgjegjen, të cilët janë në gjendje të kuptojnë. dmth. Vetëdija fillon të parë. Leveraging këtë vetëdije në mendjen e çdo – Ndërgjegjësimi i kësaj është përforcohet në vetëdijen e përgjithshme. I cili nga ana e tij i jep më të mëdha vendosmëria personalitet krijues rrezatojë vibracionet e tyre e natyrshme krijuese të nivelit të lartë. Se si një e tërë ngre Vibration përgjithshme, rrit psikologjike (shpirtëror) dritë.

Солнце и танцыСердце из солнцаПоля под солнцемЙог и его СолнцеЧеловек под Солнцем

Inteligjenca kolektive.

Коллективное Солнцеçdo Ndërgjegja, lidhur me një qark të përbashkët, Ajo përfaqëson të njëjtën element inteligjencës kolektive. Ndërgjegja kolektive – një gjë e gjallë, duke qëndruar në hapësirë ​​Frekuenca e Lartë, e cila rezonon me vet vibracionet tuaj frekuencë të lartë. Me fjalë të tjera, interesi në, Njerëzit u bashkuan me atë të aftë për të emitting molds e saj të cilësisë së vibracioneve frekuencë të lartë, dmth. individualitet. interesi në, u bashkuan me atë njerëzit janë në gjendje të lëshojnë dhe për të marrë vibracionet frekuencë të lartë. Atë që bën? shumë tonë, aspak – qasje në vetëdijen kolektive. Kjo do të thotë, se çdo person, lidheni me atë, ka qasje në informatat, brenda ndërgjegjes, si dhe të bëhet pjesë e ndërgjegjes. dmth. Çdo përvojë bëhet pjesë e përvojës së ndërgjegjes së Përgjithshme, aftësitë mendore e secilit të bëhet pjesë e fakultetet mendore të ndërgjegjes së Përgjithshme, që ju lejon për të ndarë detyra komplekse në pjesët e tyre përbërëse dhe shpërndarjen e tyre në mesin e “pjesëmarrësit”, si pyetje e zakonshme të ciklit natyror jeta. Po ashtu, çdo pjesëmarrës por vete ndërgjegje Ajo është ende “Përveç kësaj” Inteligjenca kolektive, dhe gjithmonë mund të merrni një përgjigje ose një aluzion, edhe në pyetjet që nuk prekur. Në të ardhmen ajo mund të jetë e mundur për të komunikuar në një distancë “përpjekje e mendimit”.

Солная активностьСолнечное мышлениеСолнечный отдыхВер от СолнцаСолнце улыбнуло

Për shkak të kësaj, jo vetëm shkalla e vetëdijes “element” Inteligjenca kolektive, por edhe organizmat e thjeshtë biologjike do të rritet. sepse, se personi mesatar është në gjendje të marrë dhe të rrezatojë dridhje frekuencë të lartë. Dhe si fillon një rezultat i çdo njeriu të zakonshëm “lëkund” në frekuenca e lartë në mënyrë të pavarur. Kjo do t'i japë botës një tjetër individualitetin. Pas përforcim të masës dridhje deri arrin nivel molekular, që do të mundësojë “për të shpërndarë” spirale të ADN-së dhe të bëjë mutacione nevojshme në trup, kështu që ju mund të jenë të “voznestys”, pa pritur 2013 vit. (regjistrimi ishte bërë para 16 dhjetor 2009, vozmono, dhe kjo ishte rast për fillimin e psychotronic "heshtjen", duke punuar me 2010 vit)

Zgjedhja për të parë qartë.

Për të parë në mënyrë të qartë njeriu ka një vëllim të brendshëm, përpiqet për rritjen. dmth. këta janë njerëz që mendojnë, duke kërkuar të Jetës, përpiqet për rritjen. Ata mund të përfitojnë.

Shenjat shpejt.

Pyetësorët zakonisht fotot e përdorura mbushur me kuptim të thellë. Ato mund të tregohet me ta, i zhytur në mendime, ndezur off në distancë. Ose ajo do të jetë disa-piktura, energjisë radiating (!por nuk do të forcojë), për shembull, Mandala , imazhi është krijesa shumë të bukura (bebe:), komplekse ngjyra harmonik gërshetimi dhe imazhet.

Солнце ликСолнце ребенокЭльф ФейЭльф на лунеБудда и Лотос

Pyetësori me shkrim quotes, fjali, ajet thekson rritjen shpirtërore. Muzikë dhe Filma, të cilat gjithashtu pasqyrojnë shpirtërore. (Ajo duhet të theksohet, se subjekti nuk mund të punojnë, tk. ajo tashmë 3 vit.)

disa “artistët” duke treguar pjesët e ekspozuara të trupit të tij dhe rrahje tymi apo alkool nga goja – jo të përshtatshme. dmth. aq sa është e mundur që ata nuk duhet të ftohen. folësit “I Wolf. Dhe ju kurrë nuk do të kuptoni” ose “Një mace e zezë që është indiferent në lidhje me të mendon…” – këto, ujq , Të gjitha të pyjeve. Eshtë e panevojshme të tyre në mesin e njerëzve sorollatem. Ajo është gjithashtu e dëshirueshme për të përjashtuar të gjitha llojet e biznesmenëve në kostume dhe veshje të rreptë, Ata janë njerëz të zgjuar - vetë e kuptoi.

Nuk është e nevojshme të ftojë dhe të atyre, i cili shkruan dhe mut ndryshme, duke kërkuar në to, duket , ata vetëm shtrydhur një puçërr ose penis hequr në fytyrë.

E njëjta vlen edhe për njerëzit me fotot e South Park dhe fotografi të tjera të ngjashme të çuditshme.

unsexy.

Të gjithë ata që përpiqen të ekspozojnë organet gjenitale të tyre në ekran – rregull. Kjo dridhje të nivelit të ulët. Ata do të jenë në gjendje të bashkohet, kur ata të rritur vibracionet e tyre në nivelin e kërkuar.

motivimi NeSeksa.

Çdo njeri ka tre ADN-aktive spiralet në gjendje për të ndryshuar ngjyrën dhe formën e trupit, shfaqje, qime. dhe përmes spirale e tretë ai ka pamjen e një urdhër të magnitudë më të bukur se njeriu më të bukura të planetit sot. (gjendje e mirë – një ndryshim dhjetëfish.) dmth. nuk ka asnjë pikë të varur në të nuk është i njohur Fotografitë cilit, duke e bërë atë është e paqartë se çfarë, humbur jetën në shpresën e takimit. trupi i tyre sexy vetëm tmerrshme në krahasim me ato që janë formuar si rezultat i veprimit të spirale të ADN-së të tretë, të cilat mund të jenë të “për të shpërndarë” në qoftë se ju të rritur dridhje e përgjithshme të planetit. Vetëm amplifikimin vibracionet dhe rritjen e cilësisë së tyre mund të jetë pjesërisht ose plotësisht të shpërndajë proteina kthesë, i cili ishte anëtar i armëve biologjike, e cila është përdorur për të shkatërruar një format premtuese jetës ende 75000 vjet më parë (megjithëse, ka mospërputhje të dyshimtë me kalimin e kohës). dmth. Tha organizëm biologjik është i dëshirueshëm në çdo mënyrë për të rritur dridhje përgjithshme - kjo do të të shpëtoj nga gjarpërues e proteinave dhe lirimin e të gjithë dymbëdhjetë e helices veta e ADN-së. sigurisht, Ka mënyra të tjera për zbatimin e këtij, por përshkruar - e lehtë dhe më pa dhimbje.

Share Informacion.

Çdo person të menduarit dhe të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, Ju mund të shpërndarë informacion (edhe në mesin e të afërmve), duke rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e Nivelit të Lartë Vibration dhe marrëdhënien si një vibracioneve të tërë. Për starters, ju mund të ofrojë për të studiuar tymy Mind kokërr www.infinitecosmos.info/zerno/ ose vetëm një lidhje në faqen e internetit. Të gjitha në diskrecionin tuaj. Askush në asnjë rast nuk do të kërkojnë të imponojnë ndonjë stil të të menduarit. Por e gjithë kjo është vetëm një shqetësim në lidhje me, që të mos ketë një vendim të nxituar Nesvedov zgjidhje partisë, e cila do të rezultojë në humbjen e vëllimit të brendshëm të Energjisë, akumuluar si rezultat i përpjekjeve të mëdha, ose dëmtim të shëndetit për shkak të nxituar veprimet. Kjo është arsyeja e vetme që Cosmos ofron këshilla dhe rekomandime. Prioretetnye detyrë tani – zhvilluar një vetëdijes kolektive, ku janë të pranishëm lloje të ndryshme të vibrimit të lartë të keq, e cila nga ana do të lejojë informacionin produktiv procesin nga ndryshimi i cilësisë. të dashuruar social networking mund të bashkohet me grupin dashuri 8love.org/group-42-1.html.

Rrjeti social.

Pasuesit e rrjeteve sociale popullore mund të mbajë publikun e saj në vendin e punës. Ajo duhet të marrë parasysh vetëm, e kupton se popullsia aktive nuk është e nderuar gjithmonë, për shkak se sistemet artificiale të mbajtura më aktive NUK kuptim.

Zgjidh kandidatët mund të, me rekomandimet e përcaktuara më sipër. Kjo do të tërheqë përkatëse cilësitë Vibrimet.

Është më mirë për të kërkuar pyetje që përmbajnë fjalët e ndjenjë të lartë: Buda, Shakti, Krishna, i panjohur, Obscure dhe DR. të mendojnë për atë si :) dhe, ju duhet të dalë me saktësisht se çfarë, që ju pëlqen (dhe as diçka, që dikush do të të pëlqente): sepse pjesëmarrësit Grupet hapësirë Ne kemi kuptuar kuptimin e saj. Dhe respektimi i parimit të ngjashmërisë mund të tërheqë pronën Vibration të ngjashme – Space do të jetë i gatshëm për ndonjë si ju! Y)

Gjithashtu, kur dërguar ftesa mund të shtoni një lloj mesazhi :

===================
“hapësira ju! Y)
ne jemi të angazhuar në Kjo 8cosmos.com/zerno/,
nëse të interesuar – bashkohem
8love.org/group-42-1.html.

Ne jemi të kënaqur për miqtë! :)
===================

Ndërgjegjësimi shpejt rritet Vibration shkak – aq më shpejt do të rrjedhin proceset dhe të bëhet namnooogo jetojnë interesant. Të gjitha në duart tuaja! :)

Rezultati i menjëhershëm, gjatë pushtimit të punës, është një menjëhershme Moods përmirësim. dmth. humor është aktivistët optimistë rreth orën! Kjo është për shkak të stimulimit të vibrimit frekuencë të lartë. Nëse ju mund të ndjehen të tyre – kjo është tema juaj :) Një sens çdo organizëm të aftë, por në shkallë të ndryshme. Nga e cila ajo ndjek, se disponimin e të gjithë vendit (apo edhe Planet) ngrihem. Është po aq e vërtetë se “vrima të zeza”, manipulojnë të tjerët, për shkak të inerci e vibracioneve të tilla nuk ndihen. Por stabiliteti juaj rritje do të jetë i dukshëm me sy të lirë. E cila do të çojë në një kuptim të BH, se bota po bëhet më mirë dhe të ardhmen e madhe e ndritshme nuk është larg! E cila nga ana do të zgjojë në kokat e tyre nevojë për të ndihmuar aktivistët në të gjitha mënyrat e mundshme, duke përfshirë edhe financiare. Prandaj, ne duhet të jenë të gatshëm për të pranuar ndihmë, në qoftë se është e trazuar.

“moment të punës.”

Njerëzit e përfshirë në zgjimin përjetojnë simptomat e mëposhtme:

1. All fitojnë përsëri të parit, ju do të pëlqen, dhe ata do të ju falenderoj për ftesën, në qoftë se ata e shohin të arsyeshme. E pra këtë të gjithë e qartë :) ))

2. “Ujq në veshje të deleve” do të përpiqen për të marrë më afër dhe për të tërhequr jashtë zemrën e viktimës së tij. Ata do të të lëvdoj golin e tij, thekson ekskluzivitetin e saj, të sakrifikojë “zbutur dhe relaksuar”, dhe pastaj të përpiqet për të kryer një sulm, reduktimin buzën (nëpërkëmbin në baltë ose) Faltoret rëndësinë e viktimës së tij, ose për t'u dhënë atyre një këmishë produkt mbeturinave. E gjithë kjo në fjalë, sigurisht, por ju duhet të marrë këtë parasysh, ndryshe, në qoftë se ne harrojmë, Ju mund të rrënojat disponimin tuaj: humbasin dëshirën për të komunikuar, angazhuar në biznes apo punë. Dhe kjo është e padobishme.

Kritikuesit shpesh kanë tendencë pozadavat pyetje idiote dhe pakuptimtë - mos e humbni kohën tuaj në kërkim të përgjigjeve. Dërgoni ato për të studiuar informacionit ekzistues, me fjalë: “8cosmos.com – Kjo do t'ju ndihmojë të kënaqë vet kuriozitetin tuaj”. meqë ra fjala, në raste të tilla, ju duhet të mendoni për, të kushtojnë më shumë kohë me miqtë e tij të vërtetë :)

Nëse ju shpesh kanë për t'iu përgjigjur pyetjeve nga Chingeltei – kështu, aktivist shumë i relaksuar dhe kritikuesit i kushton shumë vëmendje. Ne duhet të rishqyrtojë qëndrimin e tyre në raste të tilla. Një vetëm Kjo shtesë në mund të rrisë nivelin e forcave të brendshme dy herë – dhe ajo është e mirë. Mos e humbisni këtë mundësi!

Ajo duhet të mbahet mend:

Nëse ju doni të zhytet në errësirë – shuar vetë Svet.
Nëse ju doni të merrni nga errësira – ndez një dritë.
Nëse ju doni për të kryer diçka – Ne duhet të bëjmë diçka direkt me Dritën,
Vetëm Errësira nuk ka të bëjë asgjë…

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nuk është shumë vonë,
Kurrë shumë herët
Shikoni në yjet,
Ndrysho gjitha planet.

Nuk është shumë vonë,
Kurrë shumë herët
Zhytet në hapësirë,
ndryshojnë planet.

Kurrë shumë herët,
Nuk është shumë vonë
Shikoni në yjet,
Shikoni në yjet…

Kurrë shumë herët,
kurrë… vonë…
yjet…yjet…yjet…

***Viktor Tsoi, dhe filma artist - Cuckoo ***.

Космическая ЛюбовьПламя КосмосаСолнце в КосмосеТишина в КосмосеИскусство Космоса
Окружающий КосмосКрасота КосмосаКосмоса ГлубокийПогружение ГлубокоЭнергия Космоса
Прыжок в КосмосеТечение в КосмосеПревосходство в КосмосеДалеко в КосмосеСкачек в Космосе
Космические ПланетыКосмос СияетРека в КосмосеВиды в КосмосеЗастывший Космосе

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество