Ловец Ветраerdhi pranverë dy mijë e nente. dhe, vazhdimisht fluturues, retë në sfond, Ngjyra pafundësisht indigo e qiellit,kujton zgjimin e natyrës dhe zhytjen jashtë në distancë, në mënyrën e vet duke nënkuptuar në lidhje me mundësinë për të pafundësi dhe shtyn për të bërë, thuhet , ajo ishte koha për të marrë mbi jetën ALL.

Së pari gjërat parë ... Unë nuk e fsheh të vërtetën, I them: Tani ju duhet të ri-mësuar. :)

Në zhvillimin tonë, ne do të ndihmojë më shumë: Prana, Shakti, energji kozmike, NATYRORE qenie e gjallë.

kështu, si i saj është?

Настройка Паруса

shumë e thjeshtë! Ajo është vetëm e nevojshme për të arritur gjendjen e, ku ndjerë, se si rrjedh energjia përmes trupit.

Në të vërtetë, mjafton të marrin në konsideratë një shembull të thjeshtë: Pasi të thithin ushqimin pas një kohe ju mendoni se rastechenie. Si rezultat, një konvertim i vogël e ushqimit (të energjisë në mënyrë të vrazhdë) ajo është e shpërndarë në të gjitha pjesët e trupit tuaj në normë përkatëse.

dhe, si rregull, në këtë situatë, ju shpreh fjalët tuaja simpati si: "mirë, Tani ushqyer ".

Nuk është e vështirë për të parë, se ushqimi, të pranueshme për asimilimin në mendjen e trupit, Ajo shkakton organizmit. Dhe ju, me ndihmën e vetëdijes së tij të krijuar situatën, në të cilën procesi fillon.

Mënyra më e zakonshme e mijëra - e, në të cilën ushqimet materiali absorbimi. Por pse kufizojnë veten, dhe për të siguruar që, nuk e di se si ndonjë gjë?

Мир Ощущенийkështu, me përjashtim të botë ka edhe çështje botë Sensations. dhe, vetëm, Për shkak të kësaj paqe, kemi arritur gjendja e ngopjes, plotësi, ndjenja e ngopjes. Dhe në këtë botë ndjesi në pozitë më të rehatshme vetë
ata, që në dispozicion të një lidhje të madhe emocionale: artistët, shkencëtarët dhe ata, që atmosferë i praruar. si kjo! :)

Ne nuk do të zgjasë gjatë në goditje kokë, dhe koha do të duhet për të ngrënë diçka :)

Повелитель Звуков

NATYRORE qenie e gjallë – energjisë të gjallë, jetojnë jetën e tyre! domethënë SHE Kjo është themeli dhe forca lëvizëse e të gjitha formave ekzistuese të jetës. zbatimi aktual hyjnor dashuri. Ajo është vazhdimisht vetë-zhvillohet, dhe të gjithë ju duhet të bëni - për të dhënë HER mundësi për ta bërë këtë. mirë, në përgjithësi, të gjithë e dinë se si NE SAJ i preferuar. Më vonë ju merrni një vështrim më të afërt. Unë mendoj se çdo gjë është e qartë: rimbushje të energjisë ndodh për shkak të këtë ndjesi të shquar KRIJESAT, dhe leje HIM të bëjë menaxhimin tuaj.

ajo merrni mjaft - i saj ju vetëm duhet të kalojnë nëpër vetë në një masë të tillë, në të cilin ekziston një ndjenjë ngopje. Është e thjeshtë ...

Në një parim të ngjashëm po ndodh dhe të make-up nga të tjera krijesa (llojet e energjisë).

Shakti - i pafund oqean hapësirë hyjnor energji, Ai është krijues dhe pushteti ekzekutiv i pafund oqean hyjnor ndërgjegje Shiva, dhe është një njësi e vetme.

Shiva - një nga format e lartë e i vetëm zot, në tonë Hapësirë ​​e pafund.

hapësirë energji - në parim, të gjitha format e energjisë është manifestim i kësaj forme i madh hapësirë energji. Ne gjejmë një lloj, copë kostumi Psycho tuaj, Ne arrijmë ndjenjat e tij, dhe le të depërtojnë në trupin tuaj. përshtatshme edhe për artistët dhe për të gjithë që ka një fillim të fortë krijuese, dhe është në gjendje për të parë fuqinë e krijimtarisë.

Prana - energjia e jetës, që vijnë nga NATYRORE LIVE KRIJESAT. kurs, ajo i pafund. janë kudo, depërton kudo. një mënyrë i saj shih: Ne do të shkojmë jashtë, syzet qitje, përfitim, Ne shikojmë në qiell, nuk diell, po ashtu, që ajo nuk verbëri sy, duke u fokusuar në distancë 5-10 centimetra nga sytë. Ne arrijmë statusin, ku njoftimi i artë "Mote", lëviz erratically. Të arritur gjendjen e qëndrueshme - mbani mend këtë ndjenjë dhe për të mbajtur atë. Në qoftë se ju mund të mbajë një ditë të tërë - gjatë gjithë ditës dhe do të ushqehet. E njëjta gjë mund të ushqehet, në qoftë se ju mund të mbani mend këtë shtet dhe të hyjë në të.

Ощущение Входа

Kur ju duhet të hedhin biologjike ushqimit - nevojën për të nuk të përqëndrohet në "ushqim" dhe "nuk do të shkojnë", dhe të ndjehen, ju me përvojën. Ne duhet të jetë në një gjendje të energjisë së lartë. Nuk është e përjashtuar, se për të arritur këto ndjenja, ju do të duhet për të ngrënë diçka. ;) Kjo është ajo që unë jam duke bërë, dhe sasia e ushqimit do të zvogëlohet me kalimin e kohës.

Për një fillim do të jetë e mjaftueshme - më shumë detaje në kapitujt në vijim.

kjo pranverë Ajo do të jetë lirimi i një vëllim të madh energji kozmike, dhe në qoftë se ju nuk e duartrokas i saj dhe do të jetë në gjendje për të hyrë me ajo në rezonancë -
do të jetë në valë, i cili do të kryejë ju nëpërmjet të gjitha nuancat e ndërlikuar të tranzicionit, në mënyrë që, lovyaschie valë, takim pranverë
ligjyaschie
valët... hapësirë njofton pranverë...

Ловящие Волны

... po ... dhe unë, ndoshta, too derdhur ...

Ловящие Волны

PS

... dhe tingujt, ndërthurur me njëri-tjetrin, ngrirë në bukurinë e marrëveshjeve të tyre, nëse admiruar zbulojë shtete, në pritje të lindjes së një muzikë të re ...

Повелитель Звуков

PPS
I cili kishte kohë - dhe ai hëngri. :) ))

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество