cuditerisht. Më parë, njerëzit mbrojti atdheun e tyre, dhe tani për të mbrojtur pronën e multi-colored nazistët. Ushtria në disa vende (për shembull, me një popullsi prej 15 milion. njerëz) në një masë të tillë kalbur, Çfarë nuk mund të identifikojë kush është miku, dhe kush është armiku.

Paraardhësit tanë mbrojti atdheun e tyre: dru, lumi, dete, tokë, natyrë, hapësirë. dhe tani “mbrojtësit” mbroj “princat bizele” , bashkëpunëtorët e tij, nagrablennoe pronën e tyre, “Kashchei pavdekshëm” dhe “mbeturina”, blerje atdheun e tërë shkatërruar.

Femrat mund të konsiderohen si bartës të energjisë, ata mund të transmetojë. Në rastin e pushtetit të gabuar transmetimit merr një mundësi për të rritur “mishërim e dëmit”. Prandaj, transmetimi i gabuar i një krimi.

femra, martohem me KGB'shnikami, si dhe fëmijët e tyre dhe vetë KGB'shniki dënua me dëbimin përfundimtar. E njëjta gjë vlen edhe për vendet e tjera të shërbimeve të veçanta. tk. vjedhje dhe përdorimi i sekretit shtetëror, zhvillimi dhe përhapja e zetovstva – Ky dëmtim.

Zakonisht në pushime veteranët e uroi për fitoren e tij, por, me ndershmëri, përgëzoj asgjë për: që nga fashizmi në luftë tuaj fituar. Me atë që ju dhe urime. ju jeni unik! ju jeni më të mirë! :)