+++Një kopje të korrespondencës të Qeverisë Federatës Ruse (Federata ruse)+++
***********
Përshëndetje.

State tuaj (Federata ruse) Ajo i jepet mundësia për t'u bashkuar me Perandorinë e Cosmos Infinite në një vullnetare, vullnetare.
Më shumë detaje në lidhje me strukturën dhe anëtarët e hapësirave janë të cekura në dokumentin. Dokumentet e nevojshme i janë bashkangjitur në letër.
tk. koha e të gjithë strukturës politike të vendosura në tokë nuk ka asgjë shumë – përfaqësimi i Cosmos Infinite vendosur për të përshpejtuar proceset mbështetëse. Një prej të cilave është kjo mundësi.

Final Tekst Ruler Empire Infinite Cosmos do të përcaktohet pas mbledhjes së nënshkrimeve të nevojshme nga ana juaj.
Në përgjigje ju keni një muaj. Ju lutemi të përfshijë në këtë afat, Nëse keni nevojë për më shumë kohë për të mbledhur nënshkrimet e nevojshme, duke treguar një datë e duhur. Heshtja do të merret si një përgjigje negative.

Dokumentet e nënshkruara mund të dërgohen në formatin doc, PDF, jpeg, gif, png përshtatshme për nënshkrimet dixhitale.

Ju faleminderit për bashkëpunimin tuaj.
hapësirë ​​Endless.

+++përgjigjet +++

Ankesa juaj nga 10.06.2014 G. të Presidentit të Rusisë

Federata regjistruar për A26-20-67016891 nga 11.06.2014g.

Mesazhi juaj nuk korrespondojnë me pika 1 artikuj 7 i federal

ligji i 2 maj 2006 vit No 59-FZ "Në mënyrë të shqyrtimit të ankesave

Qytetarët rusë ", pra të japë një përgjigje për meritat e tij

përmbajtje nuk është e mundur.

Shefi Këshilltar i Departamentit

Aplikimet e shkruara dhe

organizatat

A.Dozorov

Origjinali mund të gjenden këtu http://www.infinitecosmos.info/docs/670168.pdf

 

++++++Letra e dytë +++++++
Përshëndetje për ju.

Për fat të keq përgjigje për personin tuaj të autorizuar nuk është përgjigje dhe nuk mund të pranohet, tk. pranueshme vetëm dy opsione: pozitive apo negative.

duke pritur për një përgjigje përfundon për gjendjen tuaj 09 korrik 2014 vit në kalendarin gregorian. Unë ju kujtoj, se mungesa e përgjigjes është një përgjigje negative.

Ligji i përmendur nga asistent tuaj dhe të ishte në kundërshtim me) Paragrafi hyrës Ligjet themelore të kozmosit Infinite, Prona private që është Earth. i cili thotë:

“dhe) Është e paligjshme për të detyruar ose të tërheq Qenie kozmike, e ndodhur në organet e nevojshme të jetë i pranishëm në disa botëve, për të përmbushur dëshirat e tyre. Apo mendoni se çka, Ata kërkojnë për të.”

Më shumë detaje në lidhje me ligjet e kozmosit të pafund ju mund të mësoni në burim zyrtar

http://forum.infinitecosmos.info/viewtopic.php?f = 40&t = 106

Nëse keni ndërmend të më pas deklarojnë, se shoku juaj ishte një agjent i shtetit ndërluftuese me ju – edhe armiqtë e tu janë pasojat e mundshme të përkryer.

Ju faleminderit për bashkëpunimin tuaj,
hapësirë ​​Endless.

+++Rezultati +++
Në përputhje me ligjet Infinite Cosmos, nga korrespondenca duhet të jetë, Pravitestvo se Federata Ruse dëshiron të ndërpresë ekzistencën e tij. Duke rrezikuar ekzistencën e objekteve biologjike dhe materiale, të vendosura në territorin e vendit. Me fjalë të tjera, shteti ka shprehur ngurrim për të qenë në kozmos pafund, por kjo është të paktën një mërgim tipik. Të cilat ajo i ka dënuar më parë.

për fat të keq, në këtë rast, natyra do të flas me ju në gjuhë të thjeshtë për të gjithë: Zërat tërmete, aksidentet, Ushtria Uragani dhe pasardhësit e erës kozmik, defekt të drejtë në shenjë. Kjo do të thotë, që të dëmtojë jo vetëm tuaj “special” qeveri, por vende të tjera, më pak, të gjithë sistemin diellor. Çfarë mendoni ju: ata kanë nevojë për atë?

“me pak fjalë, merren për natën.” (si ju pëlqen për të thënë) Dhe në qoftë se ju nuk doni që të rrinë në mur pakalueshme e Kosmicheskiyh Nights, dhe ju doni të jetë në gjendje për të fituar edhe një shans – ju fshihet nga faqja e një grupi kriminal, terrariziruet të cilat Republika e Bjellorusisë për njëzet vjet dhe mban pushtetin në këtë vend dhe duke bërë atë në heshtje. sepse heshtje – është e bukur. Dhe duke bërë kështu, për ta nuk ka pluhur, nuk ash, pa erë, as shushurimë e majtë të kësaj bande të tërë, fëmijët e tyre, dhe të gjitha femrat, i cili mate me to. Pse nuk ju mbrojnë kundër fashizmit, i cili u bë një mburojë njerëzore në “Vdekja e territorit të” Lufta e Dytë Botërore?

për më tepër, kjo nuk është e zakonshme fantazira, dhe dënimi për organizimin e konfliktit ushtarak midis Rusisë dhe Ukrainës, krah për të cilën është vënë këtë bandë. për shkak se urrejtja 90% Popullsia e vështirë për të thyer, nëse të huajt do të vijnë dhe të thonë,, që “xhaxhai i mirë”. Dhe të gjitha ndodhi për shkak se, që “dajë” duračok. buxhetit dhe jo profukali personal “kryekomandantëve”, atje, ndoshta, të paktën gjysma e parave ky vend lypsar.

… për të vazhduar …