Тантраtantra – reciprokisht i dobishëm bashkimin organet Astral.

Varësisht nga karakteristikat e nivelit të organizmit të vetëdijes dhe Zhvillim Të jesh në gjendje të angazhohen me kushte të përshtatshme Tantroy ndjeshëm. Ata mund të jetë ose një Qenie jashtëzakonshëm dhe më pak. Në varësi të kushteve.

Forma më e prekshme e Tantra – seksual ose që, e cila është e lidhur me një kontakt në nivel gjenital gjatë ndërveprimeve të ulët të frekuencave.

Falë tantric krijesa kontaktit seksual janë në gjendje për të resonate, duke përdorur vibracionet të ulët të frekuencave për të komunikuar, bashkon trupat emocionale e hapësirës dy-dimensionale në një rezonancë të përbashkët. Por kjo është vetëm në rast, nëse:

1) Ju jeni në gjendje që të angazhohen në Tantra.

2) Ju jeni në gjendje për të në mënyrë të pavarur të hyrë rezonancë Individual.

3) Partner është në gjendje për të rregullohen për të përshtaten rezonancë tuaj ose të hyjë vetë.

ndryshe, E gjithë kjo duket si quhet tantra sex.

tantra dhe seks – strukturë plotësisht të kundërta. tantra Ajo ndryshon nga seksi, ajo që është art. ndërsa seks – ajo është epshi, borned dhe formuar skemat sociale fuqia detyruese, rezultat i akumuluar i potencialeve të tepërta, nezavershёnnosty, nervoz, urrejtje, idetë e gabuara popullore, mashtrim dhe ecin në vend. hov Uschemlonnogo trupit emocional, kërkojnë për të kënaqur urinë e tij. Duke u përpjekur për të marrë një copë nga e energjisë në kundërshtarin e tij, me qëllim që të plotësoj rezervat e tyre, Nuk shqetësuar për fatin e tij.

Si rezultat i imponimit të kundërta të njëjtat aspirata një humbje të ndërsjellë dhe shpërndarjen e pjesëve të caktuara të trupit emocional. Ndërsa në seancën e Tantra ndodh plotësuar trupat emocionale për shkak të rezonancë. Ky është dallimi themelor midis Tantra seksit. Pas pushtimit të Tantra qenë shkëlqejë dhe shkëlqim, nuk mund të thuhet në lidhje me seksin.

seks – produkt sëmundja Bitch. Periodik praktika e saj mund të shkaktojnë varësinë. Se shumë të ndikojë keq në zhvillimin shpirtëror. Por sëmundja twigs trajtohet me përdorimin e disa formave të dhunës, që, si një thikë në duart e një kirurgu të aftë, prerë nga fushë me cilësi të dobët të trupave emocionale, duke lejuar gratë të bëhen si mëndafshi, të cilat ata janë aq naiv e. megjithatë, vyshibaniem madje janë lënë më të mirë të talentuar kirurg.

Jeta Sex angazhuar individë të pashpresë kalbur, me shpejtësi bie përmes gjithnjë Matjet me frekuencë të ulët. Ky aktivitet është vetëm një pikë e ndërmjetme në rënien e tyre të shpejtë. Për fat të mirë duke u kujdesur për veprime të tilla, duke e ditur në lidhje me opsionet shumë nga vetë pozicionin tuaj shumë të pafavorshme, ata vetëm nënvizojnë dëshpërim e vet.

zakonisht, idhujt “progresi social” zënë një pozitë shumë të lartë në shoqëri, duke i lejuar ata për të vendosur drejtpërdrejt ose tërthorazi sjelljet masa. kështu, zgjerimin e popullsisë më të shëndetshme, ata mund të gjatë për të kryer krime kundër të gjithë racën, bashkimin fajin në kokë mashtruar, до того момента пока ”budallenj ngarkuara” ose bien në nivelin më të ulët të zhvillimit, në të cilën do të jetë në gjendje për të menduar në mënyrë të qartë pozicionin e vet të parëndësishëm, që erdhi me anë të referencës yjet Massmedia, që, më në fund, Ne ishim në gjendje për të kapur dorë.

Futja e një strukture të pafund, tantra mnogogranna. Por prag të Tantra nuk është një shablonschikam tipik hapur, të cilët janë mësuar të përfitojnë në kurriz të antikitetit të shenjtë, ose duke zgjeruar kreativitetin e njerëzve nën pretekstin e përvoja të reja shpirtërore. Kështu vonuar krijesat e matjes me frekuencë të ulët patrajnuar, Më aspirojnë të njohurive dhe zhvillimin.

Mnogogrannaya Tantra.

Ka disa lloje të Tantra:

1) më e parëndësishme – dhe, e cila është e shoqëruar nga kontakti seksual.

2) më e vështirë – kontakt. Arritja e treguesve të nevojshme, duke përjashtuar aktin seksual. Ajo përfshin pjesëmarrjen e partnerit. Në parim,, tashmë Samadhi. Vështirë realiste për njerëzimin modern.

3) kozmike Tantra – trashëgimisë Gods Vërtetë. Meditiruyushtiy, ndërsa në Samadhi, Ajo vjen në kontakt me të gjithë kozmosin. Duke angazhuar Zbatimi Space i kuptimit të shenjtë Antiquities. Mundësia e zbatimit të suksesshëm të ndryshme të Tantra është shumë i vogël, Nëse vetëdija ekzistues vibron në frekuencë të ulët. por, Në qoftë se vetëdija ka një shkallë të lartë të koncentrimit të energjisë – rritet probabiliteti për suksesin 100%. Njihuni me krijesë nuk i komunikohet të gjithë.

Tipike parëndësishëm Tantra marrëveshje më të mirë së bashku në një hapësirë ​​të sigurt. Profesioni mjaft intime, dhe, të cilët nuk kanë arritur gjendjen e Guru, nuk do të përpiqet për të rregulluar aktet grup apo ndryshime të tjera kushtet e kërkuara të procesit. Është e këshillueshme që të përpiqet të mos angazhohen në Tantra pa partnerët, por mos u bëni merak, në qoftë se ju duhet të mbështeten vetëm në veten tuaj, kur kriminelët në mjedisin e qarqeve të kontrollit të energjisë institucionalizuar. megjithëse, ngaanyatie masturbim nuk mund të konsiderohet i plotë Tantra (nuk janë të përfshirë në disa chakras); nëse ka pasur arritje të rezultateve përfundimtare – Kjo do të thotë organet gjenitale funksionon normalisht.

Në çdo rast, Tantra nuk merrni kryer shumë larg. miri – Ndërveprimi me partner të rregullt rezonancë gjendje. Nëse kjo është – gjithsesi më mirë të mos të gjetur. Për shkak se kjo është e mundshme fundi i organizmit, e cila merret me Tantra dhe organet emocionale. Është e mundur për të marrë në konsideratë, që spirale tretë në kultivimin mjaftueshmërisht progresiv aktivizuar, e cila lejon për të ndryshuar ngjyrën dhe formën e pjesëve të veçanta të trupit. Kjo ju lejon të krijoni ndonjë numër të trupit të bukur, dhe të modifikojë atë sipas dëshirës. Duke eliminuar nevojën për një përpjekje të “ftoj në shtrat” tërë bota. Pas të gjitha,, nëse partneri është në gjendje për të marrë ndonjë formë të trupit – Nuk ka mungesë të formave. por, pasi ka ndonjë pushtet – ai siguron se, skllevër të rrjeteve të varur, në këtë shtypur çdo lloj zhvillimi dhe vetë-përmirësimit. Autoritetet detyruar të dobishme për robërit ishin si kafshët – vetëm në këtë rast, ajo është në gjendje për të justifikuar ekzistencën e vet.

Është më mirë për të shmangur shoqërinë e banditë të ndryshme, nën pretekstin e duke u përpjekur për Tantra posnoshatsya me botën. i tillë, zakonisht, janë mjeshtra trillime dhe të shkruaj poezi sheqer – vetëm një qëllim: të mbajë në të ardhshëm “shkurre”, për të kryer përdhunimin, vendas. Ajo vetëm i përshkruan ato si të pastrehë trashëguar, Veshur poetët maskë, Artistë dhe muzikantë.

megjithatë, të gjithë i përshtatshëm për të bashkëngjitni për strukturat shenjta të mediokritetit dhe nuk kontrollojnë vetë nevojën seksovikam për të ofruar ndihmë mjekësore në formën e trajtimet Wellness hapësirë.

sketch muzikore:

ekzistencë – Zenana

dokumentuar: shkarko space

Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

Общение в Космосе Космос Сотрудничество