Që shpesh në kanosës në para syve tuaj të jetës?

Ajo merr vetëm disa minuta dhe të shikojnë TV me pretekstin e çokollata në ju të përpiqen për të mbushur një shumë gjëra, "çokollatë". dhe, në qoftë se ju jeni një person i ndjeshëm, dhe për të tërhequr vëmendjen tuaj nuk ka nevojë për të thyer hundën tuaj, ndërsa jeni duke u përpjekur për të dashur njerëzit në mënyrë, siç sugjerohet në televizion - e "çokollatë", ju do të dëshironi të shumë. Dhe emocion që rrit edhe dëshirën për të qenë "të mirë", Zgjidhje në të cilën ju keni marrë kujdesin paraprakisht, nëse, sigurisht, krerët e tu nuk janë idiotë të plotë :)

dhe ju, e gjithë kjo duke luftuar për të vërtetën, shkoj, chews buzët e tij, mbyllin sytë e tyre, abuzimit dhe fajësojnë veten e tyre për, se keni lindur dëshira të tilla. Dhe kështu ju djeg mbetjet e energjisë së saj, në dispozicion për të. Plus ju keni pas vetëm kërcënimit të dështimit të tij nga ana e atyre që çmojnë.

urime pra. Ju jeni një përfaqësues i denjë i sistemit, sakrifikuar jetën e tyre për hir të "ekzistencën dhe zhvillimin" e, nuk është e mundur edhe një prekje gishti. Një mbështetës i vërtetë i boshllëkut :)

pse???

cilësi ELEMENTARY Ajo impresionon me superioritetin e saj mbi lehtësi.

   

 1. probleme që? — emocional.
 2. ku emocionet? — Në një nivel psikologjik.
 3. Në një nivel psikologjik që? — Tension i energjisë psikike.
 4.  

Kështu që ju duhet të marrin në konsideratë shtetet e energjisë.

Për të përdorur objektin e perceptimit, ekzistuese dhe të mirë-studiuar për ne, organet e energjisë, dhe të chakras lidhur. kështu, standarde "raschakrovka»:

E pra, si ju? Me sa duket - bukur :) ))) meqë ra fjala, kush e di? Në një si një medituar mikun tonë? :)

Rrjedha e zakonshme e energjisë: vjen nga një vend dhe të shkojnë në një tjetër. :) Siç tregohet në Figurën.


Në rastin tonë,, energji kozmike ai jep tokë. Ajo shkon në këmbët, duke e bërë të kthehet në të gjitha chakras në mënyrë, dhe energji rinovohet kalon nëpër pjesën e pasme të kokës. si kjo, nëse thjeshtë e.


Dhe në qoftë se më shumë hollësi - e… :)

Kalimi nëpër qendrat e energjisë (chakra) Informacioni në formën e energjisë (energji kozmike) vidoizmenyaetsya, përzotschayas ai dashuri, që neajo investuar, dhe Delee shkon hapësirë, mbante informacion mbi botë përmes të cilit kaloi. dhe hapësirë, bazuar në këtë informacion, merr vendime, që çdo fluksit të mëtejshme energji dërgoni dhe ku.

Një shembull i thjeshtë: nëse energjia ruhet në një nga chakras, pa shkuar më tej - i pari i përpjekjes së saj për të balancuar, dhe, nëse është e nevojshme, heq. Në varësi të nivelit të kontaktit dhe të fushës së mendimit krijesa Kjo mund të ndodhë në energji, Niveli psikologjike apo biologjike, ose në të gjitha nivelet në të njëjtën kohë. Më shumë për këtë në terma të thjeshtë ju mund të thoni Sergey Lazarev dhe "Diagnostics e karma".

Konsideroni chakras tona. :) Dhe kjo do të na dhe Alex Space "Tibetan Medicine ndihmuar». kështu, duke filluar nga fundi:

   

 1. jetë. Energy Konvertimi formë përafërt (ushqim biologjik, agresion) në vidoizmenennuyu hapësirë.
 2. riprodhim. Një proces i ngjashëm në nivelin e seksuale.
 3. sport. Duke marrë kënaqësi nga sportit dhe veprim.
 4. njerëzor
  dashuri (dashuri fqinjës). Familjet mundësinë për të jetuar dhe për t'u angazhuar në marrëdhëniet shoqërore, dhe të ndjehen për këtë dashuri.
 5. Artet krijuese dhe aftësinë për të siguruar energji për planin krijues.
 6. vetëdija e realitetit, arritjen e objektivave, kthyer idetë (pushtet, probivnaya).
 7. qasje individuale për hyjnor nivel. kontaktoni me kozmos, ndryshim realitet, krijim botëve.
 8.  

Sy përreth. Ka dy "e zakonshme": jetë (chakra parë) dhe riprodhimi (chakra e dytë). në sipërfaqe (pokazushnom) në të gjitha "luftojnë" për jetën, dhe "mbështetje" shumim. Dhe Cosmos me këtë pajtohen. Por rrjedhën e mëtejshme të energjisë është e bllokuar. Dhe këto nuk janë arritur një kuptim të përfundimit. Dhe për të kontrolluar qendrat e energjisë institucioneve të përdorura të pushtetit.

   

 1. Jeta dhe shëndeti. Dhe akuza e "Institutit Mjekësore" e tij
 2. Seksi dhe riprodhimi. Nën kujdesin e "shtëpive publike". Nëse diku "shtëpi publike" e ndaluar - ka organet ekzekutive për të ndihmuar të ngritur biznesin e strukturave "të dyshimta". Dhe si përdorur metoda organizative truket dhe contrivances.
 3. Sportive dhe shoqatat sportive me të. Dhe për të rinjtë përparimtarë shikuar pas nga shoqëria e të rinjve.
 4. njerëzor dashuri nën udhëheqjen e institucioneve "të ndjeshme" të familjes.
 5. Kreativiteti është e vështrojnë "Instituti i Edukimit", "Akademia e Shkencave", "Shoqatat poetik-Skulptorskimi".
 6. planet e zbatimit dhe "World Business" nën rregullimit "inspektim tatimor" kompetent.
 7. Dhe për cilësinë e lidhjes zot do të duhet të përgjigjen me "Institutit të Kishës". :) (me të vërtetë qesharake).
 8.  

Çdo chakra mund të ndahet në shtatë podchakr, që posedojnë veti të ngjashme me chakras themelore brenda chakras, të cilat janë.

konsideroj, për shembull, chakra e parë dhe procesi ushqim për të cilat ajo është përgjegjëse.

energji kozmike furnizuar me ushqim, dhe varësia nga shtetet psikologjike dhe ndjenjat, me përvojë vetëdije ndërsa, ajo (energji kozmike) merr ngjyrë dhe tenton të chakra ngjyra, e cila i dha hije, duke kaluar chakras kalon dhe marrjen e hije të tjera, ose forcimin ekzistuese. dmth. në qoftë se ju hani në Popyhi ndjeshëm dhe shpejt, dhe mendoj se në të njëjtën kohë e çdo mënyrë, duke kërkuar për të përshpejtuar qasjen e tyre - pastaj përsëri shumë shpejt duan të hanë, tk. energji bëhet ngjyrosur me të kuqe (hije chakra parë), dhe është e angazhuar në krye të kafshëve. Pra, është në të gjitha qendrat e tjera të energjisë.


Nëse, megjithatë, të gëzojnë një vakt, prosmakovat atë, të marrë kënaqësi nga ajo, dhe për të arritur këtë kuptim të përfundimit - energji bidets tashmë përpiqen të chakra shtatë, dhe fituar të njëjtën hije në miratimin chakras dhënë asaj vetëm përgjigje, dmth. forcuar Its. Prandaj, në doktrinave dhe feve të ndryshme është e rekomanduar para ngrënies për t'u lutur, qetësohem, për të arritur unitet me natyrën. dhe, Pritja kurorë - për t'u ulur në tryezë. :) Dhe e gjithë familja mund të përgatiten për miratimin e ushqimit në tryezë, i rëndësishëm, se ajo nuk kthehet në një fasadë (në raste të tilla është më mirë të qëndrojë për dhjetë minuta).

Pra, mendoni rreth saj: ne shpesh ndjehen?

Nuk është e vështirë për të parë, se ne jemi të orientuar në ushqim dhe gjinisë, edhe kur ne jemi duke bërë punën e, idetë e zbatimit, aktivitetet kërkimore, Ne përpiqemi për të kuptuar urtësinë e feve, ose, madje, kur ne jemi duke u përpjekur për të shijuar ushqimin gustator (ajo në përgjithësi është kryelartësia:tk. Kjo është shkalla e tretë e thellësisë së sistemit). Plus ajo është plotësuar edhe nga një përqendrim të qëllimshëm në ndjesi të caktuara fiziologjike (Ju mund të kërkoni për çdo autoritetet që chakra është përgjegjës, dhe mendoni se çka zona të trupit direkt ose indirekt i stimuluar. Ajo gjithashtu përqendrohet energjinë në chakras përkatëse), dhe eklipsuar nga rënia e jetës në anën financiare dhe ekonomike. E cila nga ana çon mendjen nga bota e ndjesive në fushën e dëshirave pakënaqur.
 

zgjidhja.

 

Çfarëdo sistemi cleverly-shpikur është gjithmonë fillimisht ekzistuar një ilaç absolut. Në të gjitha fazat e jetës është e nevojshme për të arritur përfundimi i ndjesive, gëzojnë procesin. një zgjidhje të plotë më e fortë dhe më e rëndësishme se një numër të pafund të dëmtuar. dmth. ndihem hyjnor
I dua - fëmija i sinqertë një ndjenjë e gëzim.


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество