Космическая красотаJu ëndërr e Lirisë?
Pse ju mendoni rreth saj?
Pasha me vdekje në kopsht
(në punë, në fabrikë)
Ndërsa mbikëqyrur ty
ekonomi “derra”.

Në një hapësira mjaft të mëdha, përfshin një shkallë të lartë të lirisë së Sjelljes, ekziston një tundim të mashtrojnë Nature, dhe, squeezing jashtë të mirë të të gjithë hapësirën në dispozicion, hedh “Produktet e funksioneve të veta vitale” për pronarët e një pjesë të madhe potencial. Shmangia kështu vendimin e detyrave të detyrueshme, të cilat janë rezultat i veprimit të drejtpërdrejtë.

Космическое положениеKullues problemet e të organizmave të tjera biologjike, race ose kombi lejon dinak të mbetet e pastër dhe pasuri, por në kurriz të të tjerëve. Në disa universe, dhe kjo ndodh. Vetëm zgjidhni garën në zhvillim me potencial të madh dhe të sigurojë atë në bollëk me problemet e veta. Aplikimi sistematik shkakton çrregullime, sulmuesi gjithmonë shkon pa u ndëshkuar, dhe viktima të pafajshme shpengojë plotësisht fajin për krimin e dikujt tjetër.

Duke përdorur një sistem të rimishërimit dhe aftësinë për rigjenerimin në botët e tjera ata arrijnë fajin dhe gabimin e tyre për të transferuar në planete të tjera ose botëve, duke mbetur i pastër në territorin e saj. Për shkak të kësaj jete të mundshme të problemit pa në bollëk, pa nevojën për të vdesin. Kështu zhvillon sistemin e kullimit të Karmës më pak racës përsosur, kombe, e qytetërimit, duke u bërë zhdukura botëve më pak të mprehtë dhe planeteve.

Popullsia e planeteve të ndryshme, bashkimi karma vet në varësi të strukturës së (e cila nga ana janë gjithashtu në gjendje për të transferuar “dekompozuara ngarkuar” në dispozicion në qytetërimin), duke u bërë përfundimisht nxitësit dhe autorët e shkatërrimit ose zhdukjen e të paktën informuar Ras apo Planets.

Një transferim i ngjashëm “baltë” vërejtur në kuadër të destinacionit përfundimtar të Karmës. tk. nuk është e mundur për të marrë vetëm dhe hedhin fajin për krimet e tyre për të cilat çfarëdo race – zbatohen truket të ndryshme. Gjëja më e mahnitshme, që “qarqet më të larta” Kjo leje, kështu që nuk është një arsye. Në këtë Karma huaj siguresat kryesisht në “rënë” sektorët e shoqërisë, që më së shumti mbajnë pushtet mbi shtresat e tjera. Në këtë mënyrë mund të ndërtojë ndonjë pengesave të sistemit për pjesën tjetër të shoqërisë. Të cilat ishin më vonë që do të konvertohet në të njëjtën “Produkte biodegradimi” si vlastvuyushtie “ekspozitave”. qarqet sunduese të kryer vrasjen e përditshme të pjesshëm të organizmit çdo shërbyese, duke fituar një fitim dhe, të qenë “para së gjithash nga shkalla e dekompozimit”, Ata jetojnë në bollëk.

E gjithë kjo është vetëm një arsye: zgjerimin e organizmave të shëndetshme dhe të dobishme në masën “Produktet e degradimit biologjik” Kjo është një shpërndarje e energjisë dhe informacionit, e cila është e nevojshme për jetën dhe zhvillimin e shtresave të larta. për shembull, energjia e jetës dhe zbulimet e reja shkencore, i cili dërgon në kozmos për zhvillimin e duhur “mostra biologjike”, por të cilat nuk janë në dispozicion të të menduarit të kufizuar të qarqeve sunduese, cili ndërtohet fuqinë, kryesisht, të formave të ndryshme të dhunës, të dy ende direkte dhe indirekte. dhe për “fruti i ndaluar” ata nuk janë të trembur “ecin mbi kufomat dhe kokat”. Duke shkatërruar sektorët premtuese, dhe okupiruya territorin e tyre, “ngathët universal” fitojnë teknologjitë e reja dhe mënyrat e vazhdimit të mëtejshëm të jetës, duke lejuar një qytetërim të tillë që të kthehet në një shumë.

Për shkak të klasifikimit të informacionit të dobishëm degjeneruar dush heshti. Nëse arrijmë të vë në dukje “gjithë fuqia profesionale” – disa specia e degjeneruese do të bëjnë thirrje për mosveprim: otgovarivaty, bindur e parëndësishme, emocionet dybek, kërcënojnë etj. Nëse ata me të vërtetë besojnë, se e gjithë kjo është e parëndësishme dhe nuk ka nevojë – përse ata edhe të rrinë në këto pyetje; le të luftuar më mirë me minjtë në një bodrum të pista (për shkak se ajo është e dobishme për ruajtjen e ushqimit), ose dorëzohen me skllavërinë Qenie dobishme. mund të jenë të, në qoftë se ata e bëjnë këtë vetë prozombiruyut hollë vetëmashtrim – të provojë me anë të shembullit, se ajo është e dobishme.

institucionet qeveritare.

bashkëveprojmë, institucione të ndryshme qeveritare janë në gjendje të bindë vëzhgues i rastësishëm që, se nuk është diçka e rëndësishme dhe të pabesueshme. Në qoftë se aftësia për të menduar e një organizmi të tillë tepër të dobët – Ai beson në të gjitha, se ai imponuar dhe bëhet një skllav “sistem”.

Космическое СолнцеDuke pasur në dorë një numër të madh të institucioneve të pushtetit, ju mund të luajë një shumëllojshmëri të situatave: krizë, shpëtim, pushtim, konflikt, “të ftohtë” lufta, “nxehtë” lufta, zvogëlim, difitsit, bollëk, etj. tk. një person normal, Ai është kreu, të përpiqet të shmangë këto lojëra të çuditshme – udhëheqësit janë duke u përpjekur që të caktojë “me aftësi të kufizuara” dhe “i kufizuar” në të menduarit. I cili me mjeshtëri edhe të marrin pjesë në lojërat ndërkombëtare, që ju lejon për të bindur vëzhgues për rëndësinë dhe përfitimet e asaj që po ndodh, madje, nëse luftërave botërore. ngritje “me aftësi të kufizuara” në pushtet “paterica” Kjo lejon për kontinente të mirë të ujitjes “Produktet izvraschenskih e biodegradimi”.

Mediat mund të krijojnë profetët e ndonjë kompleksitet, pothuajse çdo ditë. Nadressirovannye “hamsters” nga shërbimet e sigurisë dhe kultet e ndryshme që ata mund të luajnë pothuajse çdo parti lidhur me transmetimin jo-kontakt të mendimit në një distancë, sugjerim, parashikimi i, Ne kemi planifikuar institucioneve të tjera qeveritare, vjedhja e mendimeve dhe ideve të njerëzve të tjerë për të mirën e “shtet” (mafia, kontrolluar nga qeveria). për shembull, organizëm, të aftë për të ardhur në kontakt me civilizimet apo racave të tjera nga planetë të tjerë, Ajo thjesht mund të mashtrohen nga përçartjet e një njësie ushtarake të specializuar, e cila është e angazhuar në këto çështje. dmth. Kur njerëzit filluan të rriten më të mençur dhe shkoi rrjedhur – kontakt shabllon mund të rregullohet, ku ata thonë, që “ju duhet të prisni një tjetër 100 vjet para se të takohen përsëri dhe vazhdojnë të jenë skllevër”. kontaktet e tilla mund të organizohen shumë për masë, ata kishin nevojë për të, kriminelët mund të vdesin nga një vdekje natyrale, pa asnjë problem dhe në lavdi. Gjëja më e mahnitshme – ajo punon.

rrjedhje informacioni i mbron ata cretinism çmendur. Ajo është shumë më e lehtë për të emëruar kreun e budalla çmendur dhe të jetojnë në kurriz të mijëra e organizmave të pashitura, se sa për të bërë diçka të dobishme. Parazitizmi gëzim në planet vdekjes.

Kur vjen koha për ndryshimin e pushtetit, dhe nuk është dikush për të marrë “fron” – nuk është një përpjekje për të eliminuar kandidatët, një formë e re e qeverisë kanë filluar të promovojnë të njëjtën “profetët e mëparshme”.

Organizmat më të dobishme dhe premtuese, e cila ngre Hapësirë ​​për qëllimet e tyre, vendi i dorëzimit të energjisë dhe informacionit, vjedhje që mund të ushqyer gjithë universeve, Ose gjendja e planetit. me pak fjalë, vjedhje shkallë përcakton shkallën e shkatërrimit vjen. Ndonjëherë kjo ndodh, se çdo shtet, e cila çoi politika pak të përshtatshme dhe logjike, papritmas fillon pa një arsye të sillen nuk është tipike dhe të zhvillohet në emër të vet çdo fushë urryer më parë – kjo do të thotë, ata vodhën një pjesë të re të informacionit dhe duke u përpjekur për të vjedhur nga se fati, të cilin ajo ka për qëllim. Sigurisht kjo është vetëm do të shpëtojë tyre “lëkurat”: “tani për tani, hapësirë, то, Çfarë jeni deri të pastër dhe të ndritshme, bëj (me 99% humbje) “kreu përhap” dhe në këtë ju duhet për t'i mbajtur ata gjallë, përndryshe ata do të shtyjë butonin – Khan dhe rreth! I kuptuar?” dhe, ndoshta, Aty pranë është organi nëpërmjet të cilit të gjithë gjallë. Ndoshta për shkak të ju, ose e njëjtë si ju lloji, jeton një vend të tërë ose qytet. Dhe edhe pa vjedhjen e trupit për zhvillimin e energjisë dhe burimeve të nevojshme do të jetë në dispozicion për të gjithë vendin ose Universit. por, Trego statistikat, e vështirë për t'i rezistuar tundimit për të vjedhur ato. Në këtë njerëz interesante të respektohet. :) Megjithatë, për shkak të kozmosit të jetuar të gjithë. Dhe institucionet agresive dhe të synuara vjedhje fatin dhe sidomos zjarrtë menaxherët e dikujt tjetër dhe drejtuesit e dënuar me dëbim nga Universal, Jeta e hapësirës dhe nga Planet hapësirës, dmth. tipike Exile. “Vjedhja fatin e dikujt tjetër? A nuk ju duan të jetojnë vetë fatin e tyre? Pra, mos ju doni të jetoni dhe ju keni asgjë për të bërë këtu.”

magji.

Космос магическийNë fillim të operacioneve aktive organizmave parazitare habitur aftësi “Të pastër dhe të ndritshme” dhe bie në siklet për shkak, që në asnjë mënyrë nuk mund të arrijë të njëjtin nivel të. Çfarë i shtyu ata në veprimet e mëposhtme:

1. Ata fillojnë të vrarë dhe të hani mish (si kanibalы) me shpresë, se aftësia dhe fuqia do të transferohet të, që ha mishin.
2. Pas zhgënjimit për shkak të perceptimeve të gabuara kanibalskih fillon teknologji vjedhje dhe objekteve kulturore, me shpresën se aftësia për të manifestuar veten në kontakt me këto objekte.
3. një tjetër keqkuptim. Vjedhje dhe përdhunim lloj dobët e përfaqësuesve të shquar. Me shpresën se ata do të lindë për të njëjtat fëmijët zgjuar. Rabovladelcheskyy Story.
4. Shkatërrimi i popullit dhe konfiskimi i territorit.
5. Vjedhja dhe shkatërrimin e pasurisë kulturore dhe të teknologjisë dhe lëshimin e tyre të mëvonshëm përmes n-njëqind vjet në emër të korporatave të tyre. Për hir të transformimit “Të pastër dhe të ndritshme” në diçka “bojë kafe”.

qytetar i bindet ligjit, mbajtur nën “vodopadami” dekompozuara potencial, Ajo është e drejtë vetëm për shkatërrimin e apo anëtarëve të trupit të vet e tyre familjare si kompensim, tk. në “ligj” nga ligji tjetër nuk është. Pastaj vjen konvertimin e “Të pastër dhe të ndritshme” në diçka “bojë kafe”. për shkak të “transformimet” çdo element i dobishëm pushon së ekzistuari, dhe vendet e tyre merren nga pasardhësit e Satanizmi dhe pasardhësve të tyre. Në sajë të çfarë po ndodh në aspektin e shkatërrimit të përshpejtuar të botës përreth.

fizibilitetit ekonomik.

Космос галактикиDisa shtet i pandershëm, për të shkatërruar armiqtë e tij në fytyrën e shteteve të tjera, investojë një pjesë të buxhetit të tyre për popullin “notat më të ulëta” dhe “rënë” sektorët e shoqërisë (mbytje, mashtrim, prostitucion, trafikimit të drogës dhe ngjarje shumë dinak). pas së cilës, pas disa dekadave jashtë vendit ose në zonën turistike mund të dëgjohet, shikoni dhe të ndjehen të pakujdesshëm, i anshëm, nuk kulturor, asnjë lidhje njerëzore të kombeve, të cilat kanë qenë objekt i shkatërrimit. Kjo ndodh për një arsye shumë të thjeshtë,: të gjitha këto vite, deri sa situata nuk ishte e qartë, njerëz inferiore vizituan zonat Resort dhe vendet e tjera, ndërkohë që sillet si karakteristike e tyre, se kursit, formuar një lidhje të veçantë për të gjithë njerëzit që kanë të bëjnë. Për shkak të këtij personi kulturor dhe i edukuar në këto vende dhe vende turistik të bëjë asgjë më shumë, tk. marrjes krah të bëhet e njëjtë “klasën nyzshym”, se si ata, i cili vizitoi atë të njerëzve të civilizuar. Duke u mbështetur në atë që është duke u bërë një preukrashen ndërkombëtar sfond. :) Dhe në fakt ajo nuk është veçanërisht e nevojshme, dhe, tk. asnjë avantazh të veçantë nuk do të jetë. kështu që pas?

Kështu fizibilitetit ekonomik mund të shkatërrojë jo vetëm vendi armiku, por të gjitha vendet në planet, Nëse llogaritjet për të kufizuar veten për vetëm një planet.

trashëgim.

Duke marrë parasysh rimishërim nekrotike është e pamundur për të kaluar nga trashëgim. që “roja” karma manipuluar në mënyrë të dhunshme. krijuar eksperimentalisht, që në rast të vdekjes së një prej të afërmve të të gjitha gabimet dhe të metat e tij (dmth. karma) “bien poshtë” mbi kokat e anëtarëve të familjes, dhe kjo ndodh në përmasa të caktuara. Më interesante këtu për të parë çmimet. “testet Perëndia nuk mund të përballojë jo për të dhënë.” në këtë “bimore shpërndarjes Carmen” pretendon të bud ai kryen funksionet hyjnore, dhe, kush është zgjuar, premtues dhe të vështira ata bien off probleme të mundshme (dmth. ose të gjitha ose shumica e vështirë), dhe të tjerët shumë, “nachislyayut” si ata mund të, vetëm ngatërresë të marrë asgjë. sepse: “mirë, Si tjetër të bëjë?” Kështu, nga perspektiva e një organizmi mund të jetë një metodë konvencionale e shtypur. Lejimin e grimcuar në mesin e masës gri “ndonjëherë shpërthejnë rrezet zetovskih upstarts”.

Космос в звездахAjo duhet gjithashtu të merren parasysh, ndërgjegje, prirur për degjenerimit, në jetën tjetër do të kenë mundësinë për të shkuar nëpër të gjitha gabimet e mia përsëri, ku në një formë të mëtejshëm shtrënguar. Nëse në vendin tuaj nuk ka një për të punuar jashtë gabimet e individëve të tjerë (nuk kanë të bëjnë edhe me ju) – ato mund të transferohen për ju, në qoftë se ju keni kapacitet të mjaftueshëm. Gjithsej kemi X = nX + CX + + S1X S2X…. (ku n- Ajo është në mes 2 në pafundësi pa nevojë. të gjitha bugs janë duke lëvizur në një potencialisht afatgjatë dhe për jetën e ardhshme të, që e bëri ata; me, S1, C2 – Ajo është në mes 0 në 0,99, tk. Kjo shpërndarje gabim për të gjithë të jetë e mundur më pak premtuese, X – në këtë rast është një numër konstant, njëjtë si 1, 5 ose 25) Për shkak të cilat ka një pyetje e qartë: kur ajo 25 Ajo ishte ende 188 ose pafundësi? duket, se askush përveç njerëzve në matematikë e shkollës nuk është mësuar. Falë këtij zamalchichaniyam pabesueshme matematikore ndonjë sundimtar i shquar mund të bëjë të zakonshme “pak miut pak gri”. Çfarë mendoni ju: për të trajtuar gjendjen e një mërgim Instituteve tipike të Karmës me të gjitha fuqitë qeverisëse dhe ekzekutive do të jetë e mjaftueshme?

Shpëtuesit ™ ®.

Në kuadrin e dëshirës ndërkombëtar për të kapur dhe terorizma TV, ka një dëshirë të vjedh apo skllavërojë të gjithë. Për këto qëllime, duke kursyer organizatën, kjo është një mënyrë unike për të zbrazur xhepat e të tjerëve. Nëse organizatat ndërkombëtare shpëtimit i përkasin vendin tuaj apo grupin tuaj të vendeve – funksioni i saj ndërkombëtar mund të përdoret për të shkatërruar armiqtë, edhe nëse armiku nuk ka armiq, dhe popullsia, e cila zotëron më i madh “burimet dhe trurin depo”, aqë më tepër, atë që ata, i mundshëm, fillimisht do të jetë e mirë, dhe koncepti i “shpëtimtar” për ata do të jetë i shenjtë.

Në mënyrë tipike, këto organizata ndërkombëtare të referuara “Interpol” ose “Interpol” dmth. policë ndërkombëtarë. polic – kjo zyrë të shenjtë në “vdekja planetet”. Për shkak të, Të gjitha organizatat e tilla nuk kryejnë funksionet e veta siç duhet – ata duhet të kalojnë nëpër një mërgim tipike dhe për efikasitet më të mirë shi përdorimi metioritny, ajo është gjithashtu e pranueshme edhe shpërthimet vullkanike dhe përmbytjeve. Duhet t'i nënshtrohet një dëbim të ngjashme “i padenjë” , për shkak të cilat ekziston mundësia e ekzistencës së të gjitha këtyre organizatave bufatornyh.

garanci e fortë shteti i suksesit, Jeta e qëndrueshme dhe të lumtur, por vetëm Hapësirë ​​e pafund Ajo mund të sigurojë stabilitet të vërtetë dhe të bëjë të gjithë të vërtetë i lumtur.

Космическая Тишина

sketch muzikore:

· 0 • ● ⊡ ▲ Yello – Drive Driven ▲ ⊡ ● • 0 ·

korrik 2012 – shtator 2013 vit në kalendarin gregorian.
dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество